Skocz do zawartości

Piersi w ciąży :) | Forum o ciąży

ewci@

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Oj rosna 🙂 ja juz mam duze C a co to bedzie pod koniec ciazy 🤪 ale bola tez, tylko jak je dotykam bo tak jak chodze to nie 🙂 no i sutki strasznie wrazliwe ale koloru nie zmienily 🙂

• Mamusia
A ja zawsze miałam piersi dość spore, a teraz to już w ogóle. Przez pierwsze dwa miesiąca miałam strasznie wrażliwe sutki. A teraz moje brodawki znacznie się powiększyły (są beznadziejne, takie duże) a przy tym są o wiele bardziej wrażliwe niż same sutki, no i powoli ciemnieją. Najgorzej jest jak jest mi zimno, kiedyś to tak ładnie stawały same sutki, a teraz całe brodawki takie małe górki się robią i wtedy też są najwrażliwsze, lepiej nie dotykać w tym momencie.

• Mamusia
a ja mialam zawsze miseczke a 😞 kiedys to tak schudłam ze mój luby nie mogł mi kupic zadnego fajnego stanika na walentynki - ale wstyd 😞 , a teraz urosły ,czekalam na to jak bedą wygladały wieksze, a sutki tez juz duze i nie podobaja mi sie, rostepów chyba nie ma , nie zagladałam pod spód :P ale zaraz to nadrobie hehe 🙂 ppzdróóóffki

u mnie WIEKSZE PIERSI byly jednym z pierwszych objawów ciąży. Z miseczki B przeszłam w 3 miesiacu ciazy na D teraz mam E.
Mam wrażenie że ważą o kilka kg więcej. Są ogromne i nie jest mi z tym wygodnie a podobno jeszcze wszystko przede mną (bo jak sie pojawi pokarm to jeszcze urosną) 🤢

Moje sa w porzadku 🙂 powiekszyly sie ale to dobrze 🙂 sutki sa wrazliwe ale jedynie na dotyk, kolor no coz moze troche ciemniejsze 🙂 ale nie zauwazylam jak narazie jakis dramatycznych zmian 🙂 poza tym brzuch tez mam maly jak na 16sty tydzien wiec chyba taka moja natura 🙂

• Mamusia
moje piersi strasznie urosły 🙂 z miseczki D do F i już iałam problem z kupieniem stanika, nie wiem co będzie dalej az się boję 🙂 🙂 🙂 rozstępów narazie nie zauważyłam, codziennie smaruję oliwką i mam nadzieje że się ie pjawią.
bolały mnie te moje cycory przez piewsze rzy miesiące do tegostopnia że czasam nie mogłam się doknąć. teraz już nie bolą i rosną wolniej 🙂