Skocz do zawartości

sierpnióweczki 2011 ;) | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

A ja sobie zrobiłam listę rzeczy jeszcze mi potrzebnych i mam zamiar policzyć ile tak mniej więcej na to będę musiała wydać 🙂 🙂 Aż się boję 😁

• Odpowiedzi 39,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Diviana

2077

• Paninka

2060

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
A ja sobie zrobiłam listę rzeczy jeszcze mi potrzebnych i mam zamiar policzyć ile tak mniej więcej na to będę musiała wydać 🙂 🙂 Aż się boję 😁

nie jesteś sama 🙂 ja niby nie mam już dużo do kupienia, bo wanienka, ciuszki, prześcieradło, reczniki do kąpieli, pieluszki i chusteczki nawilżone a kosztów tego sie boje i to bardzo-przeraża mnie to 😮
czy wam maleństwa też "siedzą" w prawej cześci brzucha a w zadadzie ciała? ja mam wrażenie jakby mała mi sie schowała w boku 🙂

lydziaa84 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Ja policzyłam jakies 250-300 zł tylko nie wiem czy mam wszystko 🙂

Ja też nie wiem czy mam wszystko, ale sporo tego. Napisałam wszystko co myślę, że będzie mi potrzebne. Nawet takie pierdołki 😁 🙂 🙂

• Mamusia
Andzelika napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Ja też nie wiem czy mam wszystko, ale sporo tego. Napisałam wszystko co myślę, że będzie mi potrzebne. Nawet takie pierdołki 😁 🙂 🙂

mi na szczęście tylko pierdołki zostały uffff a no i jeszcze komoda na ciuszki 🤢

moniq1984 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

nie jesteś sama 🙂 ja niby nie mam już dużo do kupienia, bo wanienka, ciuszki, prześcieradło, reczniki do kąpieli, pieluszki i chusteczki nawilżone a kosztów tego sie boje i to bardzo-przeraża mnie to 😮
czy wam maleństwa też "siedzą" w prawej cześci brzucha a w zadadzie ciała? ja mam wrażenie jakby mała mi sie schowała w boku 🙂

Ja takie większe rzeczy te bardziej kosztowne mam typu łóżeczko, wózek. Ale obawiam się tych pierdołek, bo tyle tego nazbierałam, że szok 🥴 😁 😁

• Mamusia
moniq1984 napisał(a):
oo zapomniałam o 2 kocykach 🙂 bo jeżeli chodzi o kołderke i pościel to ją zakupie dopiero jak już malutka bedzie z nami 🙂 doszłam z moim m , że wcześniej nie ma za specjalnie potrzeby 🙂

Ja też myślałam o 2 kocykach ale kupuję jeden- zawsze możesz dostać kocyk w prezencie odwiedzinowym 🙂

lydziaa84 napisał(a):
Andzelika napisał(a):
lydziaa84 napisał(a):
Andzelika napisał(a):

Ech, ja to jak kupowałam to ciuszki, a o butelkach, smoczkach itp. nie myślałam, bo twierdziłam że mam czas, ale czas leci nie ubłaganie 😮

mi na szczęście tylko pierdołki zostały uffff a no i jeszcze komoda na ciuszki 🤢

lydziaa84 napisał(a):
moniq1984 napisał(a):
oo zapomniałam o 2 kocykach 🙂 bo jeżeli chodzi o kołderke i pościel to ją zakupie dopiero jak już malutka bedzie z nami 🙂 doszłam z moim m , że wcześniej nie ma za specjalnie potrzeby 🙂

Ja też myślałam o 2 kocykach ale kupuję jeden- zawsze możesz dostać kocyk w prezencie odwiedzinowym 🙂

Ja też własnie myślałam o 2. 🤔 I chyba będę musiała tyle kupić, bo u mnie to przeważnie w prezencie kasę i jakąś drobną zabawkę dla dziecka dają lub pampersy. 🙂 🙂

_Evelina_ napisał(a):
chodzi Wam o taki kocyk do wozka cienki polarowy czy cos w tym stylu?
ja sie zastanawiam nad rozkiem czy nie bedzie za goraco zeby z niego korzystac. Jeden juz dostalam wiec chyba nie ma sensu kupowac kolejnego....

Ja myślałam właśnie o takim, takie w sam raz mi się wydają... 🙂 A rożek też mam jeden i nie kupuję więcej 🙂 🙂

Co do kocyków ja będę zamawiać tu http://allegro.pl/kocyk-koc-z-aplikacja-puszysta-mikrofibra-8-wzorow-i1630172624.html któraś z dziewczyn wstawiała ten kocyk. I u tego sprzedawcy kupię pościel na zmianę 3w1 i prześcieradło.

I kupię też piżamę i koszulę do karmienia Marta mnie zmobilizowała 😁 😁

lydziaa84 napisał(a):
Ja stwierdziłam, że nie ma co przesadzać w razie co zawsze mogę dokupić 🙂
Teraz w biedronce były na promocji płatki kosmetyczne i patyczki do uszu więc i to mam już z głowy hehhe

Ja też 😁 😁 i jeszcze szczotkę i grzebyk kupiłam

lydziaa84 napisał(a):
Ja stwierdziłam, że nie ma co przesadzać w razie co zawsze mogę dokupić 🙂
Teraz w biedronce były na promocji płatki kosmetyczne i patyczki do uszu więc i to mam już z głowy hehhe

Mój Kuba się właśnie ze mnie śmieje, że na liście nawet te płatki i patyczki napisałam. 😁 😁 I jak każdemu mówię, że sobie listę zrobiłam i ile mi się tego uzbierało to mówi spokojnie tam są same dupsy. Tyle że on nie wiem ile butelka czy Frida kosztuję hehe 😁 😁