Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
hejka Agnieszko 😉- ja wychodzę za mąż dopiero 17października:P Ty masz szybciej hehe jak tam przygotowania bo to w sumie lada dzień 🙂

co do stroju to z ręka na sercu mogę Ci polecić strój który sama kupiłam, z łatwością dochodzisz nawet w 9m w nim 🙂 ja taki mam i jestem mega zadowolona na prawdę może troszkę kosztuje ale uważam i tak że mało jak na taka rewelacje 🙂

http://allegro.pl/item711944548_hit_kostium_kapielowy_ciazowy_braz_roz_38.html

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hello kobitki 🙂

Madziula - ja rozumiem Twoje obawy, bo wlasnie z tego powodu przestałam chodzić na basen, choć bardzo to lubiłam 😞
Poza tym muszę Wam powiedzieć, że w AQUA PARKU w Dąbrowie Grn. są koedukacyjne szatnie i troszkę mnie to krępuję 🤢

Co do zachcianek to ja mam przeróżne: na barszcz czerwony, na pierożki z serem, na kukułki, na twarożek z ogórkami kiszonymi, na bułę z salami, na sałatkę grecką, na różne pasty w sosie smietanowo-parmezanowym, na maliny, na kapuśniak, na budyń, na zupkę chińską, na cheesburgera z MCDonalda itd.. dużo tego mam 🙂
Niestety na owoce nie mam 🥴

Moja przyjaciółka jutro rano idzie do szpitala na wywołanie córci na świat! denerwuję się za nią i z nią! nie wiem co lepsze czy dokladnie wiedziec kiedy czy jak skurcze zaskoczą.
To niesamowite ze jutro bedzie juz miala córeńkę przy sobie!!!ma mi zdawać relacje na bierzaco 🙂

A to ja i mój brzusio 🙂

http://www.brzuszek.net/index.php?option=com_rsgallery2&Itemid=33&page=inline&id=1760

Syla - teoretycznie są takie baseny ale moj maz mnie nie pusci samej a on nie umie plywac wiec musimy chodzic do AQUA PARKU :p

• Mamusia
hehe dziewczyny przyznam Wam się że jestem chyba szalona 😁 kupiłam sobie sukienke bo była tania na allegro hha:d a wyjde w niej pewnie w nastepne wakacje 😁 😁 😁 jak wróce do formy będę miała pretekst hehe 😁

http://allegro.pl/item719887605_italia_biala_sexy_sukienka_rozm_36_38.html

• Mamusia
Jagódka to był komplement 🙂 nie inaczej 🙂 pasuje Ci brzusio, hehe a wiem jak to jest jak sie jest pełnym. Ja miałam wczoraj takie uczucie normalnie naciągała mi sie skóra na maxa:P
I strasznie plecy bolały więc chyba jednak macica dała troszke popalić wczoraj 🙂

:laugh: no ja wczoraj przesadzilam na grillu - i tak sie najadlam ze jak od kilku miesiecy dziecko mnie budzi ok. 7:00 rano na pierwsze sniadanie tak dzis spalismy do 9:00! 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
hej Mamusie 🙂

ja rano wybyłam z domu 🙂 odwiedziłam Brata a później oczywiście niedzielny obiadek u Mamy 🙂

co do zachcianek to dalej mnie trzyma opcja rosołek i oczywiście pochłaniam wszystko co ma czosnek 🙂

co do włosków na brzuchu to aż sie boje ze zacznę cała obrastać:laugh: jak małpka 🙂

Jagoda, brzuszek masz piekny, sama bym juz taki chciala 🙂 ale jeszcze troszke 🙂 Dobrze, ze ze spaniem nie mam takich problemow 🙂 popoludniu spalam 2 godzinki a teraz juz zamierzam sie polozyc i dalej isc spac 🙂 jutro czeka mnie ekscytujacy dzien, jeju tak bym chciala juz wiedziec!! buziaki dziewczyny:*

• Mamusia
Jagoda - ciąża Ci służy, wyglądasz olśniewająco.

Ja dzisiaj mam bardzo senny dzień. Po obiadku i obfitym deserze ( kawałek ciasta, baton czekoladowy i jeszcze 2 kawałki sernika od sąsiadki 🙂 ) położyłam się i przespałam chyba 2godz. I gdyby nie obawa,że w nocy będę mieć kłopoty to dalej bym spała. Plątam się zatem po mieszkaniu ale coś czuję ,że zaraz i tak wskoczę do łóżka.

Życzę wszystkim miłej nocki i do usłyszenia już jutro.
Dobranoc...

• Mamusia
Jagoda OGROMNY brzuszek jak na ten tydzień ciąży , sama bym taki już chciała bo jakbym założyła taką bluzkę to nie było by widać brzuszka 🙂

Syla wiem że basen wpływa bardzo dobrze na ciąże ale i tak się boję 🤨

Karina trzymam kciuki żeby wszystko było ok !!

• Mamusia
Jagoda- no nie jesteś sama 😁 hehehe ja to w ogole mam szczescie że mój tak wczesnie do pracy w staje to zrobi mi kanapke to się nie musze wybudzac 🙂 ale czasami juz nie ma takiego szczescia:P

madziula- nie bój się 🙂 pływaj tam gdzie nie ma dzieci to nic sie nie stanie zobaczysz 🙂 a i lepiej sie poczujesz, jak pojdziesz na basen zauwazysz ze nie ma sie czego bac 🙂

• Mamusia
Witam mamusie!
Ehhhh ale miałam dziś ciężki dzionek w pracy. Normalnie szok. Dzidzia chyba też jest już zmęczona wiec idziemy się położyć do łóżeczka 🙂
Jagoda super brzusio. Naprawdę wyglądasz rewelacyjnie 🙂
SyLa super pomysł z tym pierwszym tańcem. Popieram.
A teraz się żegnam mamusie. Do juterka