Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

dzien dobry wszystkim

AGAB - Lenka jaka słodziutka! slicznosci 😘 😘 😘 musisz czesciej wrzucac fotki, jaka ona juz duza! 🤪 Smoka mamy z tej samej serii i tez zawsze ma go odwrotnie 😉 a w macu jedlismy kolacje w czwartek hehe 😁

My dzis pieknie zaczelismy dzien, Mlody obudzil sie dopiero o 7.30 na mleko, dalam mu butle i polozylam do lozeczka i lezal sobie, bawil sie, gadal, rzucal smokiem - i tak pol godziny 🙂

A teraz cos marudzi, ale chyba ida mu kolejne zeby bo slina kapie jak mojemu psiakowi na widok ciasteczek i wszystko gryzie, zgrzyta zebami, wsadza cale raczki do buzi i marudzi 🤢

Idziemy na kaszke

milego dnia wszystkim papa

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej

ja juz ledwo daje rade,mam mega doła a do tego Nesia daje czadu w nocy- budziła sie co 3 godz na mleko ,no i jeszcze 4 razy na picie a od 5 płakusiała co chwile, dałam jej ibum i pospała do 8 . Od rana wisi mi na szyji,dziąsła białe i widac jedyneczki- ja mi jej szkoda 😞

jutro jade na cały dzień do siostry a w piątek na mega picie- umówiłam sie z przyjaciółką że idziemy jak za dawnych czasów 🙂

• Mamusia
aallicee napisał(a):
Wiki zaczęła przesypiać cała noc jak miała niecałe 3 miesiące. Zasypia sama w łóżeczku po kąpieli koło 19 i wstaje o 7. Czesem.... jak sie jej cos pomyli to obudzi sie o 5 ale po mleku śpi dalej.
Wiki śpi w swoim pokoju od końca lutego i wie że nie na każde skomlenie przychodzimy. Może coś w tym jest. Dopiero rano woła nas juz tak głóśniej żebyśmy się obudzili 😁

czesc mamusie.

WOOOOW ja tez tak chce 🙂 Jak to zrobilas??? 🙂

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
Agab Lenka jest prześliczna 🙂 też byliśmy na grzybkach wczoraj 🙂
Pinacolada sukienusia śliczna dawaj fotkę Lenusi w niej 🙂 KDC kolejne miejsce które w mojej wiosce nie istnieje... bez komentarza wielkie miasto...
Aniolku czekamy na fotki też chętnie bym poszła z rodzinką na taką imprezę 🙂
Syluś zdrówka dla Nelci 😘
Dusia dziewczynki jak zwykle super a morza Ci nie zazdroszczę :P
Alicee zazdroszczę moja Majuli też przesypiała całe noce od 3 miesiąca a odkąd pojechaliśmy do Niemiec wstaje dzień w dzień od północy czasem od 23 co godzinę ja już nie pamiętam jak to jest spać....
Jagódka Majuli zjada zupki 🙂 już po trzy czasem nawet cztery łyżeczki 😁
a swoją drogą dostałam okres 😞 😠 🥴 🤨 😮 🤢 jestem wściekła nie tak się umawiałam z P. Bogiem miałam dostać jak przestanę karmić 😞

DUSIA - ja dzisiaj jakas zamotana jestem, wybacz - zdjecia i dziewczyny cudowne! i nie dosc ze zadroszcze Wam morza to jeszcze babcinego ogrodka! 😉

PINACOLADA - wlasnie nic nie wypatrzylam...siedze siedzie trace czas i nic, jeden kombinezon byl w miare ok, ale zapomnialam o aukcji no i wczoraj jak bylam w krk to sie skonczyla i kilka zl wiecej wiec moglabym przebic..
tu mam pytanko - czy snajper jest zupelnie bezplatny??? i co jesli ktos Cie przebije? albo zdecydujesz sie na nizsza kwote jak dalas wczesniej?

• Mamusia
Jagoda80 napisał(a):
DUSIA - ja dzisiaj jakas zamotana jestem, wybacz - zdjecia i dziewczyny cudowne! i nie dosc ze zadroszcze Wam morza to jeszcze babcinego ogrodka! 😉

PINACOLADA - wlasnie nic nie wypatrzylam...siedze siedzie trace czas i nic, jeden kombinezon byl w miare ok, ale zapomnialam o aukcji no i wczoraj jak bylam w krk to sie skonczyla i kilka zl wiecej wiec moglabym przebic..
tu mam pytanko - czy snajper jest zupelnie bezplatny??? i co jesli ktos Cie przebije? albo zdecydujesz sie na nizsza kwote jak dalas wczesniej?

ale walnełam byka w poscie ☺️
bezpłatne jest chyba 9 strzałow ( 3 pierwsze strzały w miesiacu )
jesli ktos mnie przebije to wygrywa ten ktos 🙂
3pyt nie rozumiem 🤢

• Mamusia
Dzień doberek super, seksowne mamusie 🙂.

My ładnie z Lencią pospałyśmy - do 10.00 🙂.

Dziękujemy z Lenusią za miłe słowa 😘.

Jagódka - a jakich rzeczy dokładnie szukasz na Allegro? Bo dziwię się, że nie możesz nic znależć - tyle tego wszystkiego tam jest, że ja mam już 3 kurtki dla Leny, a licytuję jeszcze 2 🤢. Dwie co kupiłam wystawię na Allegro a w to miejsce kupię inne - i tak będę robić, a Lencia będzie miała urozmaiconą garderobę 😁 🙃.

• Mamusia
pinacolada napisał(a):
Jagoda80 napisał(a):

3pyt nie rozumiem 🤢

1 - ja tez babci zazdroszczę 🙂
2 - kwoty można zmieniać ale nie później niż 3 min przed końcem aukcji zmieniasz w okienku i potem klikasz zmień 🙂

pinacolada napisał(a):
Jagoda80 napisał(a):

3pyt nie rozumiem 🤢

jakiego byka? nie widze 😜
Ostatnie pytanie - czy jesli np. widzisz ze dalas max 300 pln a aukcja na godzine przed koncem zatrzymala sie na 50 pln - to czy da sie zmienic kwote w snajperze?

9 strzalow free w ogole??? tzn co potem? czyli przez 3 miesiace mam 3 pierwsze bezplatne a potem co?

• Mamusia
Jagoda80 napisał(a):
KAROLA - cuuuudne FOTY!!!!!!!!!! 🤪 czy Majula od urodzenia byla noszona w chuscie? lubi to do tej pory????

Jagódko nie Majuli ma chustę od 3 miesiąca lubi być w chuście ale nie mogę powiedzieć że najlepiej byłaby tam non stop a do tego używamy jej b. sporadycznie w zasadzie tylko tam gdzie wózek nie daje rady użyliśmy jej może 10 razy 🙂 ale uważam że to super rzecz

agab napisał(a):

Jagódka - a jakich rzeczy dokładnie szukasz na Allegro? Bo dziwię się, że nie możesz nic znależć - tyle tego wszystkiego tam jest, że ja mam już 3 kurtki dla Leny, a licytuję jeszcze 2 🤢. Dwie co kupiłam wystawię na Allegro a w to miejsce kupię inne - i tak będę robić, a Lencia będzie miała urozmaiconą garderobę 😁 🙃.

np. wczoraj szukalam eleganckiego ale nie nadętego eleganckiego stroju wizytowego... albo bucikow, albo kurtki, kombinezonu... NIC NIE MOGE ZNALEZC 🤢

• Mamusia
Jagoda80 napisał(a):
agab napisał(a):

np. wczoraj szukalam eleganckiego ale nie nadętego eleganckiego stroju wizytowego... albo bucikow, albo kurtki, kombinezonu... NIC NIE MOGE ZNALEZC 🤢

ja też nie umiem na allegro znaleźć nic co by mi z każdej str pasowało