Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiecie co? Moje dziecko odmówiło współpracy podczas kapieli 🤢 Za zadne skarby nie chce sie położyć żeby wymyć głowę a tak dokładnie to żeby spłukać pianę . Drze sie niemiłosiernie 🤢 Spłukuję jej wobec tago prysznicem i poki co jej to odpowiada 🙂 Nawet ładnie odchyla głowę do tyłu probując dojrzeć czym jej tam polewam 🤪 ale czort wie ile to bedzie trwało. A nasze krzesełko do kąpieli jeszcze nie doszło 😠 Nawet pani od ktorej kupiłam odezwała sie dzis do mnie z zapytaniem czy jestem zadowolona 🙂 Jak jutro nie dojdzie to pani pojdzie na poczte z reklamacja 😲

• Mamusia
Hejka.
My po zakupach - Pinacolada - ja tam nie wiedziałam, że fotelik można tak nasadzić na kosz, zawsze do małego fotelika miałam stelaż.
Dziś przyszła czapka i chustka z Allegro - jestem bardzo zadowolona - bo czapka leży idealnie! A bałam się, ż może być za mała czy za duża, bo u nas z kupowaniem czapek od samych narodzin Leny jest problem - zawsze coś było nie tak, a to za płytka, za szeroka, za gruba, za cieńka itp. 🤢
Zaraz zrobię fotkę i wam się pochwalę 😜.

agab napisał(a):
Hejka.
My po zakupach - Pinacolada - ja tam nie wiedziałam, że fotelik można tak nasadzić na kosz, zawsze do małego fotelika miałam stelaż.
Dziś przyszła czapka i chustka z Allegro - jestem bardzo zadowolona - bo czapka leży idealnie! A bałam się, ż może być za mała czy za duża, bo u nas z kupowaniem czapek od samych narodzin Leny jest problem - zawsze coś było nie tak, a to za płytka, za szeroka, za gruba, za cieńka itp. 🤢
Zaraz zrobię fotkę i wam się pochwalę 😜.

HYHY u nas to samo, Mlody ma najwiecej czapek bo od urodzenia mysle ze ok 50 lub wiecej a chodzil moze w 10 😉

wrzuce Wam kilka fotek na stojaka z dzis i spadam do garow a potem usta usta 😎 😎

[URL=http://img230.imageshack.us/i/1409brz.jpg/][IMG]http://img230.imageshack.us/img230/3466/1409brz.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
czesc kochane!
wreszcie dopadlam kompa bo tak z ręką na sercu nie miałam kiedy, choć pada deszcz to non stop się coś dzieje!Maja cudna -(pukpuk) zebym nie przechwaliła, uśmiecha się do wszystkich, jest kochaną śmieszką, chciałaby stać - sama nie stanie ale jak się ją łapie za ręce to dupcia idzie w góre - no i jak tak chwilkę 'stoi' to taka dumna z siebie jest że mało z tej dumy nie pęknie 🙃
wczoraj było piwko z koleżankami a dziś troszku bolała głowa z rana ale co tam wreszcie jakiś inny klimat 🙃

Jagódka, Aniołku dzieciaczki cudowne!
Małgoniu wracaj do zdrówka 😘
Pinacolada jak ja bym chciała żeby Agata tak współpracowała podczas mycia głowy
i w sumie już nie pamietam co jeszcze 🤢
aaa że zakupy superowe 🙂

• Mamusia
a tu wklejam zdjęcie z wizyty u chrzestnej 🙂 i nie chodzi o lenkę tylko chciałam się pochwalić, że niunia dostała ten jeździk z Playskool , który jest za nią 🙂 tylko zapomnielismy zabrac 😞 Ale podrzucą nam go za ok 2 tyg 😉
A ta zabawka po prawej jest z Ikei i zamierzam ja kupić Lence bo się ładnie nią bawiła 🙂

• Mamusia
Dusia_P napisał(a):
czesc kochane!
wreszcie dopadlam kompa bo tak z ręką na sercu nie miałam kiedy, choć pada deszcz to non stop się coś dzieje!Maja cudna -(pukpuk) zebym nie przechwaliła, uśmiecha się do wszystkich, jest kochaną śmieszką, chciałaby stać - sama nie stanie ale jak się ją łapie za ręce to dupcia idzie w góre - no i jak tak chwilkę 'stoi' to taka dumna z siebie jest że mało z tej dumy nie pęknie 🙃
wczoraj było piwko z koleżankami a dziś troszku bolała głowa z rana ale co tam wreszcie jakiś inny klimat 🙃

Jagódka, Aniołku dzieciaczki cudowne!
Małgoniu wracaj do zdrówka 😘
Pinacolada jak ja bym chciała żeby Agata tak współpracowała podczas mycia głowy
i w sumie już nie pamietam co jeszcze 🤢
aaa że zakupy superowe 🙂

ja jutro mam wychodne 😜 Idę na 18 do pracy a potem z klientką /koleżanką do kawiarni na ploty 😉

• Mamusia
agab napisał(a):
pinacolada napisał(a):
agab - jakie ona ma piekne oczy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosze ją wycałować od ciotki 😘 😘
A komplecik super ! On niebieski czy zielony? 🙃

Oczka piękne bo po mamusi 😉 😁
Komplecik jest szary z różowym.

nie przypominam sobie 😜 😉

• Mamusia
agab napisał(a):
Ja muszę na chwilę Was opuścić - Maks mnie wyrzuca, znowu padł mu zasilacz od laptoka - to już trzeci!!!! Ja nie wiem co on z tym robi? 😮 🤢 🤨

no własnie sie zastanawiam do czego chłpiec w okresie dojrzewania mógłby użyć zasilacza jesli nie do laptoka i nic logicznego nie przychodzi mi do głowy 🤢
Wiem, a moze on założył sklep z zasilaczami i cieszy się, że znalazł naiwnego klienta ...? 🤪 🤪 🤪