- Mamusia
pinacolada napisał(a):Dusia - druga rocznica??? Boziu, my wczoraj mieliśmy 12tą 🤪 Rety- jaka jestem stara 😞
Buziaki z okazji rocznicy dla Ciebie i Andrzejka 😉 😜 😘 😘
Dusia- buziaki z okazji 2 rocznicy 😘
Pinacolada- buziaki z okazji 12 rocznicy 😘
wcale nie jesteś taka stara tylko poprostu bardziej doświadczona 😁
uspokoiłaś mnie 😉 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘
Rekomendowane odpowiedzi
pinacolada
ha,ha,ha
wybaczam, wybaczam wybaczam wybaczam 😉
😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁
agab
Jagoda i Basia - jak ja się uśmiałam dziś z waszych postów 😁 🙃.
Wiem, że Wam dzi lekko nie było, ale tak fajnie, śmiesznie to opisywałyście, że normalnie szczałam 🙃 - Basia, a twój post odnośnie za małych śpiochów rozwalił mnie na łopatki 😁 😁 😁.
U nas z jedzeniem ostatnio wygląda podobnie jak u Was 🤢, jak Lena jest bardzo głodna to nie jest najgorzej, ale czasem to zupka jest wszędzie - często dopiero jak wyjdę z nią na spacer to ją (zupkę) widzę np. w moich włosach 🤔, i zeskrobuję ją sobie podczas przechadzki 🤢.
I muszę się poskarżyć - moje dziecko strasznie mnie ostatnio maltretuje 🤢 - wyrywa włosy i zaczęła strasznie mocno szczypać, tak jakby chciała urwać kawałek mojego ciała 😮 - najgorzej jest jak śpimy razem a ona obudzi się przede mną i nagle tak uszczypnie - można się z bólu w dupę ugryźć 🤨.
Ttinka - witaj kobito! Gdzieś ty się podziewała?
Gość
1) ciesze sie ze sprawilam Ci dzis radosc 😜
2) u nas rzucanie pokarmem jest niezalezne od uczucia glodu - tzn czy jest bardzo glodny czy wcale i tak jedzenie jest wszedzie stad tez nie wyrabiamy na chusteczki higieniczne a ja dzis wygladam jak po charakteryzacji bo mam "blizny" z porannej kaszy z jagodami..
3)dlaczego Lenka spi z Wami? co noc???
Mój dziś - zapomnialam o tym napisac - ugryzl mniew policzek...juz nie widzialam jak go zajac to wyciagnelam nosidelko, bach klocka do srodka i jeeezu jaka frajda! ale potem jak go chcialam wyjac bo mi lekko kregoslup odgielo w przeciwnym kierunku to mlody sie wkurzyl, wyprezyl zaczal wierzgac odwrocil sie i nagle ugryzl mnie w policzek 😮
pinacolada
ojej, chyba nieczytelnie opisałam. W żadnym razie NIE WOLNO prostowac rak w łokciach i odchylac głowy do tyłu !!!! Leżysz tak jakbys leżała na łące i czytała książkę tylko głowy nie podpierasz dłońmi !!!
Nie wiem, nie próbowałam dawno i chyba w moim przypadku niewskazane takie eksperymenty 🤢
aniol303
kochana komplement w 100% 🙂 🙂 🙂
agab
Śpi ze mną rano - jak S. ją rano nakarmi to daje mi ją do łóżka, co by mamusia jeszcze mogła pospać 🙂
pinacolada
a ja musze sie jeszcze pochwalic chrzestnym 🙂 pyta o rozwoj Ksawcia, kupil mu balonika wczoraj na odpuscie i dzwonil bo chcial wpasc ale my w krk wiec dzis przekazal przez meza balonika, juz sie zapowiedzial na przyszly tydzien...prosze prosze a ma dopiero 23 lata 🙂
NO TO JA NIE BEDE GORSZA : Lenki chrzestny ma lat 19 i jest conajmniej raz w miesiącu, prosi o maile ze zdjeciami, linki z filmikami i za każdym razem jak przychodzi to przynosi jej "prezent" - ostatnio go o to opieprzyłam bo ja najnormalniej w świecie ROZPIESZCZA !!! 😲 Julka jej zazdrości bo ona swojego chrzestnego widziała ostatnio na swojej komunii i nie jestem pewna czy pamieta jego imię 🤢