dziekuje za opinie na temat karuzelki to dobrze ze odradzacie fisher price bo powiem szczerze mialam na nią chrapke ale chyba wybiore tą co ma aallice
ja tylko na chwle bo lece na spacerek z Nadusia a ona właśnie zjadła
niekiedy mnie to moje dziecko zadziwia bywa że nie chce zjesc nawet 90 ml i ma full po 70 ml plus cyc ale jak dowaliła wczoraj 150ml plus dwa cyce to myślałam że pęknie spała jak zabita 5 godzin wstała i wtrąbiła 100ml szok plus 2cyce tez tak macie że wasze maleństwa nie zawsze chca jesc całą butle?
ja kąpie nienajedzoną Nadusie jak sie karmi tak jak ja cycem i butlą to po zjedzeniu butli można kąpać po 1,5 h a po cycu po 45 min tylko że mleko sztuczne może jesc najszybciej po 3 h od ostatniego karmmienia wiec ja Nadie kąpie jak sie bbudzi po 3h kąpiel plus pelęacja ok 30min i wtedy jest 3,5h po jedzeniu i wtrąbi wszystko co jej dam plus witaminki i kropelki
nie wolno kąpać najedzonego dziecka -prosta chemia- jak trawisz potrzebujesz min. cukru z organizmu wiec oslabia cie to i wtedy dorosły najchetniej by sie polożył no nie? 🙂 z dzieckiem jest tak samo ja trawi osłabia sie i może zemdlec w kąpieli dlatego po jedzeniu nie chodzi sie na basen ani popływać weźcie to pod uwage 🙂
poza tym kąpiel wyciąga energie i dziecko jest zmeczone wiec jak dajecie mu jesc to potem śpi spokojnie jak złoto
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
misiamamy
dziekuje za opinie na temat karuzelki to dobrze ze odradzacie fisher price bo powiem szczerze mialam na nią chrapke ale chyba wybiore tą co ma aallice
ja tylko na chwle bo lece na spacerek z Nadusia a ona właśnie zjadła
niekiedy mnie to moje dziecko zadziwia bywa że nie chce zjesc nawet 90 ml i ma full po 70 ml plus cyc ale jak dowaliła wczoraj 150ml plus dwa cyce to myślałam że pęknie spała jak zabita 5 godzin wstała i wtrąbiła 100ml szok plus 2cyce tez tak macie że wasze maleństwa nie zawsze chca jesc całą butle?
misiamamy
nie wolno kąpać najedzonego dziecka -prosta chemia- jak trawisz potrzebujesz min. cukru z organizmu wiec oslabia cie to i wtedy dorosły najchetniej by sie polożył no nie? 🙂 z dzieckiem jest tak samo ja trawi osłabia sie i może zemdlec w kąpieli dlatego po jedzeniu nie chodzi sie na basen ani popływać weźcie to pod uwage 🙂
poza tym kąpiel wyciąga energie i dziecko jest zmeczone wiec jak dajecie mu jesc to potem śpi spokojnie jak złoto