Skocz do zawartości

styczniowe maleństwa 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• SyLa1205

2760

• pinacolada

4867

• Basia81

2762

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jagoda80 napisał:
Gada tak samo jak Ksawciu!!! 🙂 hehe mowia tym samym jezykiem 😉 tylko nasz nie lubi lezec na macie woli swoje lozeczko i latajace misie 🙂
typowy język niemowląt 😉 hehe mojaa na przewijaku tez lubi leżeć bo ma zawieszone misie nad z karuzela 😁 i tez sobie czesto do nich gada 🙂 a miałam ci pisać że ten Twój Ksawciu to też sie pyza robi:P widać po zdjęciu co zmieniłąs na suwaczkuu 🙂 no wy macie niesamowita fotee jak ja wam zazdroszcze tego talentu 🙂 lece bo kąpiee córciee 🙂

Normalne Sylla,na dzieci też mają wpływ różne rzeczy np.zmiana pogody czy ciśnienie.

Moja już jest blada jak jej tatuś;-)
Mata-fajna sprawa,mała przekonuje się do niej.W ogóle dziś dostała tyle zabawek,że nie wiedziała na co patrzeć.Teraz w końcu zasnęła.
Sylla jeny czym ty karmisz swoją Nelkę ona taka duża!?

Oby Ci tak nie zareagowała na szczepionkę jak moja,ale nastaw się,że może być ciężko choc ja nie myślałam,że aż tak.Ale każde dziecko inne.Na szczęście dziś mąż poszedł sobie później do pracy a ja wzięłam autko i pojechałam w miasto;-)odreagowałam po wczorajszym.A zaraz przywiozą nam kebaba hihi kiedy ja jadłam kebaba 🙃

Sylla ja dopiero w albumie Ani zauważyłam,że ja urodziłam zaraz po Tobie czyli jak Lenka za Lenką tak Nelka za Nelką;-)

Muszę się wybrać we wtorek w końcu do ginekologa sprawdzić swoje podwozie bo okresu jak nie było tak nie ma 😠 ja dopiero złożę o becikowe takie mam tempo heh.

• Mamusia
dzieci strasznie wyczuwają zmiany pogody - można je stosować
jako przepowiadacz pogodowy 🙃
Moja Maja ma dziś problem z zaśnięciem była już kupa, powietrze w brzuszku i cały czas krzyk...ale walczymy 🙂

Syla Twoja Nala to jakby co najmniej 3 miesiące miała!!!!

• Mamusia
mycloud cyckiem tylko i wyłacznie , na zadanie 😉 i rzeczywiscie Nelka za Nelka;]Twoja jest blada a moja tak jakby na policzkach byla jeszcze zolta ale czolo ma blade.. 🤨 musze sie wybrac na mus do lekarza ale tatus bedzie miał wolne dopiero w przyszlym tyg..

Dziewczyny do jakiego lekarza mam sie zapisac na bioderka?

• Mamusia
Syla nie wiem bo my z NFZ byliśmy

a tak w ogóle to miałam Wam pisać, że złośliwość losu...tak dziś rozmawiałyśmy o naszych WIELKICH STOPACH a tu dzis przyszła przesyłka od znajomego mojego M, który projektuje buty...dwie pary butów na wielkim 12cm obcasie...jedne fioletowe, drugie czarne...jedne 37 drugie 38, te mniejsze za małe, a te drugie za duże 😉 no i wyobraziłam sobie mnie w tych butach pchająca wózek 🤪 i biegającą za Agatą - na bank wylądowałabym w gipsie... 🤪 i co ja mam zrobić z tymi butami?na półkę postawić???

• Mamusia
justyna_malutka napisał:
Witam mamusie! Jestem padnięta. Syla Twoja Nelcia śpi ciągle a Piotruś nie spi prawie w ogóle. Ja już nie daje rady. Przecież takie malutkie dzieciaczki powinny dużo spać;/ Nawet obiadu nie mam kiedy zrobić. Masakra jakaś...
przez to że ona dzis tyle śpi to mi sie totalnie nic nie chce.. heh nawet obiadu nie robiłaam głowe umyłam i odpoczywam:P ale np jak wychodze z nia na spacerek to Ona nigdy nie śpi 🙂

Dusia hhehe fajnego masz znajomego! ja uwielbiam buty! a jakby mi ktoś przysłał zaprojktowane więc oryginalne bo nie znajde takich w sklepiee to jakbym naprawde nie dała rade w nich chodzić .. hehe i tak bym w nich chodziła!:P

• Mamusia
Justyna jak mała marudzi wkładam ją do leżaczka wciskam smoczek przykładam pieluche włączam wibracje(ale mam dwa rodzaje, właczam takie co chustają leżaczkiem) i Ona usypia w mig mig 🙂 jak marudzi cos pod nosem puszczam jej szum morza albo zwierzaki bo sa takie melodyjki w tym lezaczku

• Mamusia
o mam ten suuper 😉 tylko on jest do max6m. i pisze ze do 9kg heh wiec mi do 6m nie wystarczy jak mała już ma 6kg:P ale jest super. Bo jesli nawet dziecko wszystko widzi co sie wokol dzieje i jest cisza:P http://allegro.pl/item946215986_lezaczek_dla_dziecka_m_p_wibracje_i_dzwieki.html

• Mamusia
Hejka

Była moja matka chrzestna - zrobi mi kocyk dla Lenki do chrztu 🙂 Przyniosła jej pierwszą lalę - taka szmacianą 🤪

Myszka juz wykapana , pojedzona i odstawia wieczorne "cyrki" :P

Ja jutro zażywam ostatnia tabletkę i licze na okres na weekend 🤢 Stresa mam jak nigdy 🤢