Skocz do zawartości

na Październik :) więc to dopiero początek | Forum o ciąży

Lidka

Rekomendowane odpowiedzi

o mamciu WIELKIE BRAWA DLA OLISIA 🤪 🤪 🤪
mojego wołami nie zaciągnę na nocnik ech...no ale coraz częściej lata w majtach no i raz zawołał że chce siku....zrobić do wanny 😮 😮 😮 i to z siostrą i nikim innym 😮
już nie wiem jak go namówić bo jak pytam czy chce na nocnik to zawsze odpowiada NEEEE

a u mnie czas śmiga nie wiem kiedy - doba za krótka...dobrze chociaż że te moje smyki to raczej spokojne są 😁
z Tosią jutro idziemy na badanie bioderek - a tak poza tym to śpi i rośnie 🙃

Buziaki dziewczyny dla Was i chłopaczków 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
siemka
Właśnie zauważyłam Moni,że Twoja Tosia skończyła juz miesiac 😮....ale jaja dopiero co Nam pisałaś,ze sie staracie,a tu owoc starania ma juz miesiąc 😜....ale ten czas leci 🤔
Nasze urwisy za miesiac z hakiem skończą 2 latka...aż wierzyć sie nie chce ☺️
U nas masakra z sikaniem....juz go nie chwale,bo leje gdzie popadnie.......
Dzisiaj go w czoło 2 komary ugryzły i taka śliwa sie zrobiła ,ze szok ...jakby guza miał.....W ogóle to go ciupią te komarzyska czy cuś 😉........albo uczulony na komary jest,bo zeby aż tak spuchło?....a Wasze dzieciaki tez gryzą....U Ciebie Moni to juz chyba całkiem masakra,bo nad morzem to chyba plaga wrecz.....
Buziaki i pozdraweiam

Hej...ale mi Gracjan dzis pobudke walnal o 6rano...cos nosem pociagal i plakal...wzielam go do siebie to sie rozbudzil calkiem to z powrotem go do lozeczka odlozylam i on sobie siedzial a ja przysnelam...obudzilo mnie jego marudzenie...to podnosze glowe a Gracjan caly rozebrany...nawet sobie pamka odpiol i siedzial i go sobie trzymal...hihhi...na szczescie mi sie nie osikal... 😁
Maxaro to fakt dzieci nam rosna...czas leci nieublagalnie ...zaraz dwa latka skoncza.... 🥴a ja tak patrze na Gracjanka i pamietam jak nie dawno byl slodkim bobaskiem a to juz chlopiec...az mi sie lezka w oku kreci jak sobie to wszystko wspominam... 🤔
To mowisz ze Oli sika gdzie popadnie....dzieci tak maja...napewno mu przejdzie i znowu bedzie ladnie na nocnik siusiac.... 🙂Gracjan dalej nocnik nie...mysle ze schowam ten nocnik tak na dwa tygodnie....zapomni...wyciagne go i bede probowac od nowa go podgadywac.... 😜
U nas na szczescie komarow nie ma...ale tu wszystko jest inaczej...tu juz nawet sladow lata nie ma..kur...a zimno jak nie wiem...w domu juz grzejemy bo w nocy bylo 18 stopni...w Polsce tez taka marna pogoda??co to jest lato bo ja juz nie pamietam... 😠 😠 😠moja siora sie na Teneryfie urlopuje a ja kuzwa juz dawno tu slonca nie widzialam...sama bym gdzie wyjechala ale pomarzyc dobra rzecz...moze na wiosne sie gdzies wybierzemy...ale z moim m. to raczej bajka bo on woli do mamusi do Polski jechac...a ja pier...ole na razie sie tam nie wybieram...ostatnie dwa tygodnie w PL mi wystarczy z tesciowa...never...ever hi.... 🙃 🙃 🙃
Pozdrawiam 😘 😘 😘
Ps.co dajecie swoim chlopaka do picia???bo moj to samej wody nie wypije...i pije soki...ijuz nie mam pomyslow co mu dawac...a dziennie to chyba studnie wypija 🤪

• Mamusia
siemka
Malinko ale się uśmiałam z tym pampersem w rączce u Gracjanka....bo wyobraz sobie,ze u Nas dzisiaj to samo było....Położyłam go do południa.....obudził sie....wchodzę do pokoju do niego.....a on z gołym tyłkiem ,pampers na podłodze...kupsko na podłodze...łóżko zesikane...a on mi tą kupe pokazuje i mówi boboce..... 😮......Wyobrazcie sobie,że on sobie sam ściagnał spodnie,pampersa...no ja wysiadam
Co do picia to Oliwier tez strasznie duzo pije,ale widzę ,ze dużo dzieci tak pije...Mój 4 letni bratanek wstaje w nocy i musi mieć kubek obok łóżka....Oliwier też nie pije samej wody tylko z sokiem,sok marchwiowy hipp.....i herbatkę rozpuszczalną...czasami zwykła.....no i soczki w kartoniku...a jak się dorwie to kawy sie napije ,coli i innych 😜
Buziaczki

Maxaro ja tez sie usmialam z twojej opowiesci...hihihi 🤪 🤪 🤪
A u nas to tez jaja...moj mlodego przebieral...i na podloge mu bobek wypadl hi...imowi a to co ja mowie jak co kupa...masakra z tymi facetami... 😁 😁 😁
Wlasnie wcinamy z Gracjanem buraczkowa zupe...uwielbiam...a moj m. to nie bardzo...hi 😁
Moja kolezanka dzis urodzila coreczke Gabrysia wazy 3650kg...maja juz synka a teraz niespodzianka i jest parka...super zwlaszcza ze przez cala ciaze nie wiedziala co ma w brzuszku... 🙂 🙂 🙂bardzo sie ciesze... 🙂 🙂 🙂

ale wesoło z chłopakami hahaha 🤪 🤪 🤪 uśmiałam się z waszych opowieści....
mój też nie jest nocnikowy - podchodzę go jak mogę ech,dzisiaj udało mi się go posadzić na kibelek ale nie wiem czy coś zrobił a dla zachęty biłam mu brawo 🙃 🙃 🙃
oj wyrosły nam chłopaki co? Bartek też już taki duży,dużo mówi i wszystkiego ciekawy 😜
a najlepiej jak z Tosią gada - ciekawe skąd wie że do dzidzi trzeba gugugu hihi...i podaje jej smoczka a jak tylko zakwili to leeci do łóżeczka sprawdzić co sie dzieje...
No a jutro starszaki do szkoły i zostanę sama z maluchami 😲 ... mam nadzieje że ogarnę hehe
Buziaki kochane dziewczyny 😘 😘 😘 no i dla naszych kawalerów 😜 🤪

Dzien dobry! 🙂
ale dzis pospalam... 🤨 🤨 🤨chyba za dlugo bo mi glowa peka i dostalam wczoraj okres... 😞wiec po mozna sie starac o dzidzie... 😁ale brzuszek mnie boli...jak nigdy buuu 😞w dodatku z mezem sie wczoraj pozarlam...kupilismy ostatnio samochod i troche jestesmy teraz z kasa ciezko...i m.powiedzial ze to moja wina bo ja go na samochod namowilam....nosz kur...a mac....a dupe to sobie wozi do pracy i wszedzie...tak mnie wkurzyl...czesto nie liczy sie ze slowami i sprawia mi przykrosc...mam czasami dosyc...materialista z niego straszny...ma to po starych...tylko by kase liczyli...i ciagle im malo... 🤨przepraszam ze marudze,... 😞 😞 😞buziole 😘 😘 😘

• Mamusia
siemka
Malinko też sie nad tym zastanawiałam...tzn nad mamusiami.net.......A Obczaiłaś juz tam co i jak?....Lepiej jest?......
Mój śpi właśni,a ja ogladam na allu buty i kurtki zimowe....masakra jakaś......Dopiero co 2 tysiaki na Kacpra poszły do szkoły,bo gimn zaczął i sie odstawić musiał...poza tym ksiażki ,przybory,a i tak codziennie przychodzi z czymś nowym....a to,ze pani od hist kazała segregatory kupić,a pan od w/f znowu cos....Masakra jakaś......Ja to się praktycznie juz od ponad roku na szmatach ubieram ☺️....bo nie wyrabiam z wydatkami na dzieci...Nie wiem albo ja przesadzam z ich wymysłami albo sama już nie wiem 😉.....Ja mam tak ,ze ja mog ę chodzić w byle czym,zjesć byle co byleby Dzieci miały ☺️.....no trudno ,ale Męża w tym roku strzele na emu buty,bo nie palę od 3 tygodni....AHA NIE POCHWALIŁAM SIE!!!!! 😉.....to niech mi kupi,bo 300 w portfelu co miesiac zostaje,no nie?a co?
Buziaki

Maxaro pewnie ze na nowe buciki zasluzylas... 🙂 🙂 🙂 🙂i super ze rzucilas palenia...gratulacje silnej woli... 😆 😆 😆
A ja czekam bo za dwa dni bedziemy dzialac z dzidzia... 😁 😁 😁trzymajcie kciuki... 🙂
buziole 😘 😘 😘

• 4 tygodnie później...
hej... 🙂co tam u was?
Jesien przyszla...i Gracjanek sie rozchorowal...ma straszny kaszel i co chwile pojawia sie goraczka... 😞dzis idziemy do lekarza.... 🤨bedzie krzyk i lzy....Gracjan nie cierpi lekarzy...ale jak trzeba to trzeba...damy rade jakos...ide z moim zeby mi pomogl... 🤨
Wchodze na Mamusie.net ale cos nie dziala ta stronka...wiec pisze tu... 🤨
Maxara jak tam Oli sie czuje??? 😘 😘 😘 😘
Za cztery dni Gracjan konczy dwa latka...kiedy on mi tak urosl.... 🙂
Buziaki 😘 😘 😘

malinka24 napisał(a):
Hej Monia...ja wlasnie od tygodnia nie moge wejsc na Mamusie.net... 😞
Adminie mozesz cos z tym zrobic...?ciagle pojawia sie napis...it works... 😮 😮 😮
nic z tym nie mogę zrobić, trzeba czekać. Problem sam się rozwiąże. Niestety u niektórych osób tak jest - to jest związane z połączeniem między daną osobą, a serwerem Mamusie.Net - niektóre osoby łączy jeszcze z serwerem awaryjnym. Trzeba poczekać, aż informacja na innych komputerach, które są po drodze między użytkownikiem, a serwerem odświeży się. Wiele osób, które miało z tym problem, już ogląda stronę. Nie mam na to wpływu.
A od kiedy masz problemy z wejściem ?

malinka24 napisał(a):
Juz okolo tydzien czasu...

zmiany w domenie przeprowadzałem w poniedziałek wieczorem, więc jeśli już to może to być od wtorku. Na serwerze awaryjnym, z którym łączysz się postawiłem kopię strony - tylko do odczytu (czyli nie można pisać postów) ale przynajmniej można czytać to, co inni napiszą.
Powinno działać, sprawdź proszę i napisz czy wyświetla Ci się strona.