Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Leer głowa do góry jeszcze się bedziesz śmiała z tych Twoich nerwów przed ślubnych 🙂 zobaczysz że wszystko będzie OK 🙂 piękna pani młoda to i ślub będzie nie zapomniany dla wszystkich 🙂
Asiulko super że wszystko ok z Oleńką i kachą 😜 fajny prezent na dzień dziecka dostałaś od gina w postaci USG 🙂 ja mam USG za tydzień w środę 😁 😁 😁 już się nie mogę doczekać 🙃
3kg 🤪 i Ty się hipciem nazywasz 🙃 🙃 🙃 nie dużo przytyłaś 🙂

hahaha moje milutkie dziewczynki 🙂 😘 😘 😘
A co tu sie do cholery dzieje????jakas strona 3232 masakra 😮 😮 😮 😮

myślałam że to tylko u mnie 😮 😮 😮

u mnie też sie coś rypie 😲

to pewnie coś na forum się pomieszało 😉

Niech sie miesza jak chce byle tylko forum sie nie skasowało heheh

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Jestem kochane
Asia ciesze sie z Olcia wszytsko ok ......gorzej z tym łozeczkiem . ale dobrze ze cos tknęło Jędru i zobaczyłaś ze jest cos nie tak .....
Zocha super z ta Twoja kolezanka od blizniaków ....ostatnio nawet myslałam o Tobie i o niej .....
Na Dzien Dziecka dla swojej niuni kupiłam kaftanik , półspiochy i 2 pary niedrapek... 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Anulcia napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Leer głowa do góry jeszcze się bedziesz śmiała z tych Twoich nerwów przed ślubnych 🙂 zobaczysz że wszystko będzie OK 🙂 piękna pani młoda to i ślub będzie nie zapomniany dla wszystkich 🙂
Asiulko super że wszystko ok z Oleńką i kachą 😜 fajny prezent na dzień dziecka dostałaś od gina w postaci USG 🙂 ja mam USG za tydzień w środę 😁 😁 😁 już się nie mogę doczekać 🙃

U mnie też się poprzestawiało... Najgorsze jest to że w telefonie jak Was podglądam to też mam taką kolejność ;( Może się samo naprawi??

Asia19874 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

to pewnie coś na forum się pomieszało 😉

juz nawet nie powiem kto tu palcem mieszal pewnie hahaha 😉Bo znowu sie na mnie poobraza osobistosc ,wiec daruje sobie wzywanie Big Brothera 😜

letka82 napisał(a):
jasna281288 napisał(a):
heh to super ze wszysto ok 🙂 3kg w 6tyg to malutko przytylas nie wiem czym sie filmujesz 🙂 a co do lozeczka no widzisz tak bywa zawsze cos musi humorek popsuc

he he he 🙂 3 kilo w 6 tyg. zazdroszczę ☺️ Ja to tyję po 2-3 kg w 3 tygodnie 🤢 🤢 🤢 Ale jakoś nie umiem sobie kurka z jedzeniem przykręcić 🤔 🤔 🤔

Ja tez wlasnie..jem na potege... ☺️
Dzis az mi sie tak slabo zrobilo.....masakra..rano zjadlam dwie buly ,a ledwo doszlam do lekarza..po lekarzu odrazu pochlonelam drozdzowe z serem duuuza i kokosanke mniam ,a za chwile poszlam do mamy na obiadek super ,kasza,schabowy i kapustka na gesto na slodko 🤪wszystko wszamalam 😁 😁 😁

Anulcia napisał(a):
HA!!! zaraz se wszamam pierożki ze szpinakiem 😁

mniam mniam 🤪a jak to robisz????Jeszcze nie jadlam ze szpinakiem?Jak farsz przyrzadzasz????

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
HA!!! zaraz se wszamam pierożki ze szpinakiem 😁

mniam mniam 🤪a jak to robisz????Jeszcze nie jadlam ze szpinakiem?Jak farsz przyrzadzasz????

Niewiem 😁 bo to niemieckie są Siostra przywiozła 😎 z zamrażary wyciągnięte heheh

czarna79 napisał(a):
Jestem kochane
Asia ciesze sie z Olcia wszytsko ok ......gorzej z tym łozeczkiem . ale dobrze ze cos tknęło Jędru i zobaczyłaś ze jest cos nie tak .....
Zocha super z ta Twoja kolezanka od blizniaków ....ostatnio nawet myslałam o Tobie i o niej .....
Na Dzien Dziecka dla swojej niuni kupiłam kaftanik , półspiochy i 2 pary niedrapek... 🙂 🙂 🙂

hi hi 🙂ale fajnie ,ja dzis tez full zabawek malej nakupilam sie 😁 😁 😁w Carrefourze takie promocje w koszach ze szok 😮 😮 😮 😮 🤪 🤪 🤪 🤪
naprawde za grosze ,Kami szczesliwa 🙂a dla Oli w sumie nic nie kupilam...kurcze czasu zbraklo,jak zawsze ...do mamy zaszlam i juz klops,zaraz trza bylo wracac ,bo Andru do pracy o 17.30 wybyl...ach..choc go na browarka do ogrodkow zaciaglam,to sobie chlop posiedzial chwile ,a ja bezalkoholowym sie uraczylam 🙂 🤪

• Mamusia
Asik i TY sie hipciem nazywasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to skandal 🤪 🤪 🤪 🤪to ja przy Tobie jestem mega locha 😠Asia z Krakowa ja tak jak Ty dzisiaj miałam wczoraj czułam sie mega gruba i ogólnie be ,ale dzisiaj lepiej chociaz nadal widzew lustrze wielkie cyce ,dupe i grube nogi 😞Asik Ty to piłaś dzisiaj bezalkoholowe a mnie tak naszło na piwo sze szok no i mówie do sąsiada suchaj no tak mi sie chce zimnego piwa ze nie wytrzymam a on mówisz i masz pół szklaneczki wypic mozesz jego zona trójke urodziła i przy najstarszym tez jej sie piwa chciało no i wydudniłam szklanice było pycha mam nadzieje ze głód piwny zaspokoiłam na długo 🙂
z tymi stronami to i jak też tak mam .......................

jasna281288 napisał(a):
maz to mowi ze juz mnie do rodzinki samej nie puści ze za dobrze mnie tam karmile heh choć Aśka do mnie ja mam jeszcze cala glowke arbuza 🙂

ide 🤪 🤪 🤪 🤪normalnier,Szczecin uwielbiam i ide a co !!! 😁

czarna79 napisał(a):
Fajne????

http://allegro.pl/wyprawka-6-el-spiochy-sito-kaftanik-body-r-62-i1637962882.html

bardzo fajne 🙂
A polecam Early days -super jakosc ciuszkow,a kiedys chyba Madzia ktoras..heh 🙂...wrzucala tu linka na super tanie te rzeczy ,tylko ja nie pamietam ktora to byla????

czarna79 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Fajne????

http://allegro.pl/wyprawka-6-el-spiochy-sito-kaftanik-body-r-62-i1637962882.html

miałam od nich zamawiać 🙂

ale dlaczego nie zamowiłas

No w;asnie Asiu?????Zabrzmialo podejrzanie i tajemniczo...hmmm..