Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Anulcia napisał(a):
Maga napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Melduje sie w dwupaku 😘

Kompletnie sie nie wyspałam,bo Emili korzysta z ostatnich dni w brzuszku i szalała caaaałłłąąąąą noc 😁 terrorystka 😜 teraz też coś tam sobie kombinuje 😁 😁
no nic trzeba wsiorbać sałatke gyros póki jeszcze moge od jutra - odwyk 😁 😁

Wczoraj była piosenka osiołka ze shreka a przesłanie na dzisiaj tooooo:

"Juz za chwile jest ten moment, w ktorym dreszcze daja znac...
Jesli nie wiesz o co chodzi, bede Mamą pierwszy raz"

aaa to juz jutro! 😁 super 🤪 🤪 macie nerwy? 😁

Nieeee 😁 Wiem że będzie bolałoooo ,ale Cieszymy sie 😁 😁

chyba pierwsza ktora sie cieszy z wyjazdu na HAWAJE 🤪

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Maga napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Oo ja ostatnia i pierwsza,,, chyba mam za duzo czasu 😁 😁 😁 zaplanuje sobie drugie dzieciątko, bo ilez mozna na necie siedziec :P

a powaznie to mielismy wczoraj drugi taka kolki :/ (jeden byl 1h 40 min i drugi po 2 godzinach1 h 15 min) myslalam ze mnie rozniesie..:/ tak zal tego dziecka dzis zwiekszamy dawke kropelek do planowanej bo masakra ja juz glodze sie wręcz, ciekawe jak ma wygladac wysokowartosciowa dieta karmiącej zlozona z kurczaka marchewki i gotowanych jabłek:/
szlag....... 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢

uh.. Luiza sluchaj, ja jak rosmawialam z pediatra to mowila, ze kolki to nie zawsze od jedzenia matki.. zreszta do konca pediatrzy nie sa pewni co je wywoluje.. ale powieddziala mi, ze nawet najmniej alergiczne jedzenie w duzej ilosci moze takie wlasniie byc i zeby jesc wszystko co zdrowe, ale na poczatku w malych ilosciach, bo pokarm, ktory jesz tylko w niewielkim stopniu przenika do mleka- ono ma swoj staly sklad..
a zmierzam- odstaw kurczaka, marchew i jablka i sprobj 2 dni jesc co inego- mala i tak ma kolki, wiec co Ci szkodzi sprobowac? 😉 najwyzej wtrocisz do tej zabokjczej diety a jak nawet jak nic sie nie zmieni to tylko sie cieszyc, ze przynajiej menu ulegnie zmianie 🙂

Ej to jest swietny pomysł to jutro parówki na sniadanie i pomidorowa na obiad 🤪 chyba popuszcze ze szczescia jak to zjem. bo na chwile obecna rzygam tymmwszystkim, i czuje ze zeraz bede taka szczupla jak ty hehe chociaz jeszcze mi pewnie 50 kg brakuje 😁 😁 😁

Anulcia napisał(a):
Melduje sie w dwupaku 😘

Kompletnie sie nie wyspałam,bo Emili korzysta z ostatnich dni w brzuszku i szalała caaaałłłąąąąą noc 😁 terrorystka 😜 teraz też coś tam sobie kombinuje 😁 😁
no nic trzeba wsiorbać sałatke gyros póki jeszcze moge od jutra - odwyk 😁 😁

Wczoraj była piosenka osiołka ze shreka a przesłanie na dzisiaj tooooo:

\"Juz za chwile jest ten moment, w ktorym dreszcze daja znac...
Jesli nie wiesz o co chodzi, bede Mamą pierwszy raz\"

JUTRO NA HAWAJEEEEEE!!!!!!!!!!!!!

No i zleciało!!!! jeeeeeeeeeeee

• Mamusia
Hejka 😘
Ania super ze juz jutro bedziesz na hawajach czas najwyzszy zeby Emili znalazla sie po tej stronie brzuszka 🙂
a o co chodzi z Letka??czyzby jej lekarz źle date porodu ustalił???
U nas noc w miare ale wczoraj to prawie wcale w dzien nie spał tylko przedrzemał i to najlepiej przy cycu ale spał od 20 do 2.30 a potem od 3.30 do 6.20 nad ranem łapią go lekkie kolki i tez nie wiem czemu najwidoczniej tak ma 😞Jestem uziemiona przez położna bo ma byc miedzy 9 a 13 !!!!!!!!!!!!kuźzwa mogła by sie pospieszyc bo taka ładna pogoda !!!!!!!!!!!!
dziewczyny kiedy miałyscie 1 wizyte u pediatry???

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Hejka 😘
Ania super ze juz jutro bedziesz na hawajach czas najwyzszy zeby Emili znalazla sie po tej stronie brzuszka 🙂
U nas noc w miare ale wczoraj to prawie wcale w dzien nie spał tylko przedrzemał i to najlepiej przy cycu ale spał od 20 do 2.30 a potem od 3.30 do 6.20 nad ranem łapią go lekkie kolki i tez nie wiem czemu najwidoczniej tak ma 😞Jestem uziemiona przez położna bo ma byc miedzy 9 a 13 !!!!!!!!!!!!kuźzwa mogła by sie pospieszyc bo taka ładna pogoda !!!!!!!!!!!!

my bylismy u pediatry w zeszlym tygodniu we wtorek 🙂

Anulcia napisał(a):
Dziewczynki wczoraj Letka mi smska napisała :

Że Nas podczytuje,ale odpisać nie może bo podgląda Nas z tel. 🙂Miała robione pierwszy raz ktg i ciąża nie jest przenoszona i lekarz sie dziwi skąd taka data porodu,nic sie nie zapowiada...Pozdrawia wszystkie lseczki 🙂

POZDRAWIAMY !!!! i zyczymy szybko oznak porodu!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Louisedg napisał(a):
Anulcia napisał(a):
Dziewczynki wczoraj Letka mi smska napisała :

Że Nas podczytuje,ale odpisać nie może bo podgląda Nas z tel. 🙂Miała robione pierwszy raz ktg i ciąża nie jest przenoszona i lekarz sie dziwi skąd taka data porodu,nic sie nie zapowiada...Pozdrawia wszystkie lseczki 🙂

POZDRAWIAMY !!!! i zyczymy szybko oznak porodu!!!!!!!!!!!!

To się naczeka!!!! Trzymamy kciuki, żeby jak najszybciej tuliła swojego Szkrabika 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Hejka 😘

to ja ide zaraz dzwonic i sie umówic na wizyte !!ale co robili Gabi na tej wizycie ?kurcze juz nie pamietam jak to było z Kuba

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Hejka 😘

to ja ide zaraz dzwonic i sie umówic na wizyte !!ale co robili Gabi na tej wizycie ?kurcze juz nie pamietam jak to było z Kuba

my w 3tyg bylismy 🙂 mierzenie wazenie pytania o karmienie szczepienia 😉

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
kurde a szczepicie na te dodatkowe 5 w 1 czy 6 w 1???jesli wogóle na te dodatkowe szczepicie

no i nici ze spania, maly sie obudzil z wiekim wrzaskiem bo mial nosek zatkany. 🤢
ja szczepie na wszystko. TYLKO WLASNIE NIE ROZUMIEM TEJ 5 i 6 w 1. czy to jest to platne zamiast tych 3 kluc naraz?

• Mamusia
Maga napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
kurde a szczepicie na te dodatkowe 5 w 1 czy 6 w 1???jesli wogóle na te dodatkowe szczepicie

my na rota i pneumo a 6w1 myslimy jeszcze 🙂

no właśnie mi nawet w szpitalu w zaleceniach napisali tyko rota i pneumo i sama juz nie wiem czy na ta 6 w 1 szczepic 🤔pomysimy

Doris5969 napisał(a):
Maga napisał(a):
Doris5969 napisał(a):

my na rota i pneumo a 6w1 myslimy jeszcze 🙂

no właśnie mi nawet w szpitalu w zaleceniach napisali tyko rota i pneumo i sama juz nie wiem czy na ta 6 w 1 szczepic 🤔pomysimy
Dorcia ja tez musze zadzwonic i nas umowic do pediatry... ☺️