Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kamiska napisał(a):
Louisedg napisał(a):
kamiska napisał(a):
hej
moj mały caly czas te problemy z brzuszkiem Louisebag dajesz cały czas tego saba i jest ok??

TAAAAKK
DO KAZDEGO KARMIENIA
I JAK REKA ODJAL ZNIKNELY!!!!!!!!!!!! BYLO STRASZNIE A TERAZ JAK DRUGIE ZYCIE
ALE ODSTAWILAM TEZ ZA RADA PEDIATRY CALKOWICIE MLEKO
I ZA WASZA RADA KOPER WLOSKI
W PAKIECIE DZIAŁA BEZ ZARZUTU

tylko mleko czy tez produkty mleczne??

przetworzone moze byc
samo mleko ja odstawilam bo rgularnie pilam szklaneczkami

agata_1982 napisał(a):
nam na kolki pomógł bobotic 🙂 choc sab dzis tez mi przyszedł 🙂 czytałam gdzies ze oba te preparaty maja podobny skład, tylko bobotic kosztuje 15 zł 🙂 wiec warto zacząć od niego 🙂

my zaczelismy od saba bo go dostalismy jako deske ratunku od znajomych
a bobotic kupilismy jak sie konczyl i jeden dzien dawalismy i tez tak duzo jak saba
ale mialam wrazenie ze gorzej bylo ze bole brzucha wystapiły
i szybko zamowilam nastepne saby
ale nie jest powiedziane bo kazde dziecko inaczej reaguje,oby działał bo jest 3krotnie tanszy
http://www.bangla.pl/opinia-medana-krople-na-kolke-bobotic-r19338.htm?sid=idl6aeqqstec4mjq64r6uiqtv7

karolajna1988 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
co to za metoda 775533?
my szczepimy 6 w 1 i na rota i pneumo też

jedna piers sciagamy 7 min nastepnie druga 7 min pozniej 5 min i 5 min i na koncu 3 minutki jedna i 3 druga

jezu ale pol godziny to dlugo..... po ilu dniach to by moglo poprawic te laktacje?

szotka napisał(a):
aaaacccchhhh.....no i dzisiaj Alicja kończy miesiąc czyli jest już niemowlaczkiem 😆 😆 😆
tylko gdzie te dni się po porodzie podziały 🤔 🤔 🤔mam nadzieję że ten czas w końcu trochę zwolni...

BUZIOLKI DLA NIEMOWLACZKA 😘

• Mamusia
Louisedg napisał(a):
mariola-s napisał(a):
co to za metoda 775533?

jedna piers sciagamy 7 min nastepnie druga 7 min pozniej 5 min i 5 min i na koncu 3 minutki jedna i 3 druga

jezu ale pol godziny to dlugo..... po ilu dniach to by moglo poprawic te laktacje?

mi poprawiło po dwuch dniach , położne polecaja tą metode , ja nadal jak mam za duzo to tak sciagam

Louisedg napisał(a):
mariola-s napisał(a):
co to za metoda 775533?

mi poprawiło po dwuch dniach , położne polecaja tą metode , ja nadal jak mam za duzo to tak sciagam

no o sprobuje ae pol godz nie zawsze jest mozliwe
ale to po karmieniu? czy moze byc tak np co 2 h?

• Mamusia
kahlanik napisał(a):
Pytanie do dziewczyn, które mają miesięczne i ponad miesięczne bobasy: ile Wasze Skarby śpią?? Bo Tadeo potrafi czasem przespać prawie cały dzień i noc, a następnego dnia jest dosyć długo pobudzony...

u nas Tymon coraz więcej nie śpi 😜 obserwuje otoczenie albo leży pod matą czy karuzelą i zaczyna go to interesować a ze spaniem to bardzo różnie ale z reguły też śpi jeszcze dość dużo przez dzień i noc.

kasia1986 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Kasia ty jestes niemozliwa wszystkich tu znasz? nawet na czerwcowkach 2012 cie wypatrzylam

na czerwcu jest moja koleżanka z sierpnia i prosiła mnie żebym napisała cooś w jej imieniu..
zresztą, niedługop będą 3 lata odkąd tu jestem 😎 😎 🤪

Weteran 🙂
a z twoja kolezanką wporządku? z jej ciażą?

• Mamusia
Louisedg napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
Kasia ty jestes niemozliwa wszystkich tu znasz? nawet na czerwcowkach 2012 cie wypatrzylam

na czerwcu jest moja koleżanka z sierpnia i prosiła mnie żebym napisała cooś w jej imieniu..

Weteran 🙂

jutro ma miec usg. Ma ciągle krwawienia, ale już mniejsze.. Zobaczymy co jutro jej powiedzą. Wiesz, ona jest położną, więc dodatkowo sie zamartwia bo jest nieco bardziej zorientowana w tych tematach

kasia1986 napisał(a):
Louisedg napisał(a):
kasia1986 napisał(a):
Louisedg napisał(a):

Weteran 🙂

jutro ma miec usg. Ma ciągle krwawienia, ale już mniejsze.. Zobaczymy co jutro jej powiedzą. Wiesz, ona jest położną, więc dodatkowo sie zamartwia bo jest nieco bardziej zorientowana w tych tematach

Ahh no to rzeczywiscie , czasem zbyt duza swiadomosc nie ulatwia bo czlek sie bardziej stresuje
Ale napewno bedzie dobrze !!

• Mamusia
moje dziecko dzis nie spi wcale!!!!!!!! wczoraj przekimała prawie cały dzień a dzis masakra jakas! po jedzeniu niby przysypia odłozymy ja- za 5 min oczy otwarte 😮 i tak cały dzień 😮 😮 😮 😮 widac ze jest zmeczona ale jakos nie potrafi sie wyciszyc i zasnac 😞

• Mamusia
Louisedg napisał(a):
do juterka mamuśki!!!!
nie ma brzuszków lol 🙂

😘 😘

szok 🤪 jak dziś pamiętam jak się logowałam i się zaczynały dyskusje pierwsze a tu już same szczęśliwe mamuśki i Najukochańsze dzieciaki 🙃 😁
Ah ten czas zasuwa ...
Miłej nocy 😘 😘 😘 śpijcie dobrze 🙂