Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

u mnie każdy mówił odrazu ze córka bedzie bo w rodzinie przewaga kobiet 🙂 j na szczescie wymiotow itd nie mialam i mam nadzieje tak pozostanie ale w sklepach slabo mi sie robi i na zapachy tez uczulona jestem 🙂

• Mamusia
mi niestety wszystkie, nawet te z ciuchami 😞. Ale jest coraz lepiej więc mam nadzieję że już niedługo wyruszę na podbój sklepów dziecięcych heehe. Nawet ciuchy dla siebie zamawiałam przez allegro ostatnio, bo spodnie odmówiły mi posłuszeństwa i ciązowe musiałam nabyć 🙂

ja juz sporo ciuszkow mam heh z mojej rodziny co miesiac kazdy cos kuuje heh najwiecej ciuszkow mam bialych zoltych zielonych teraz od tygodnia to mam rozowa sukienke ktora moja mama kupila rajsopki rozowe i czapeczke rozowa moja ciocia babcia rozowy dresik heh a ja poki co to smoczek rozowy kupilam heh

• Mamusia
czesc dziewczyny, czytam co piszecie o wozkach i fotelikaach i dziwie sie ze zadana z was nie bierze pod uwage informacji czy te foteliki braly udzial w crash testach i jak beda sie zachowywac w razie wypadku czy hamowania.

nie zebym twierdzila ze te ktora takich testow nie maja sa zle, tylko jestem zdziwiona swoja wlasna paranoja, ze na tyle dziewczyn na forum a tylko ja tak strasznie panikuje.
coz chyba wole dmuchac na zimne

http://fotelik.info/pl/news/crashtesty_fotelikow,51.html

• Mamusia
Ja mam tylko te ciuszki, które podostawałam od znajomych-kolory uniwersalne, ale sama jeszcze nic nie kupiłam. A nie sorry 3 pajacyki w paseczki takie słodkie dorwałam gdzieś kiedyś 🙂Kurde już prawie połowa za nami, jak to szybko zleciało, niedługo już z górki będzie. Mam tylko nadzieję, że upały nas nie dorwą w lecie, że da się jakoś przeżyć 🙂

• Mamusia
ojoj Iza ja bym na to nie wpadła 😮 mam fotelik od siostry a nawet niewiem jakiej marki bo schowany jest ... a tak to bym sobie popatrzyła. I nie tylko Ty wpadasz w paranoje ja zarządziłam kupno nowych opon do auta choć mój specjalnie nic mi na ten temat nie mówił 🙂

też tych upałów się boję a zawsze tak kochalam cały dzien plackiem na plazy lezec heh a terz bede uciekac od slonca maz sie smieje ze chociaz raz mocniej ode mnie sie opali heh 🙂 dla mnie dzidzia najwsżniejsza hehe bede sie modlic zeby takich upalow nie bylo 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Ja mam tylko te ciuszki, które podostawałam od znajomych-kolory uniwersalne, ale sama jeszcze nic nie kupiłam. A nie sorry 3 pajacyki w paseczki takie słodkie dorwałam gdzieś kiedyś 🙂Kurde już prawie połowa za nami, jak to szybko zleciało, niedługo już z górki będzie. Mam tylko nadzieję, że upały nas nie dorwą w lecie, że da się jakoś przeżyć 🙂

też się strasznie boje tych upałów 😮 ale ponoć ma byż maj,czerwiec upalny a lipiec sierpień deszczowy więc może ku końcowi nie będzie żle....

Agata fajny wózek mi też taki typ wózków się podoba 🙂 łóżeczko chce jasne drewniane do domu 🙂 i dodatkowo łóżeczko turystyczne które bedzie mozna zabierac w podrowz 🙂 moja rodzina daleko mieszka i napewno raz na miesiac na pare dni bede z dzidzia i mezem ich odwiedzac 🙂