Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
ja bym sobie też żarło kupiła hehe 😜 😁

Żarełko 🤪,za mna biega cos dobrego,caly czas o tym mysle ..tylko niewiem co to ... 😮

za mną tez 😜 😁 choć przez tą cholere ZGAGE to straciłam apetyt :/
Arbuzika zakupiłaś dziś ?? 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Mam pytanko do dziewczyn , ktore rodziły ....Dzisiaj podgladałam troszke kwietniówki 🙂.....Matko czy u nas tez tak bedzie z tym porodem ????......Jedna poszła do lekarza na wizyte i od razu zabrali ja do szpitala bo jej dzidzia miała raczke za główka ,lezała dobe dali jej 2 kromki chleba i nic bo nie ma rozwarcia i wypuszczaja ja do domu , niezle ja nastraszyli .......Nastpena była u lekarza rozwarcie na 3 cm , juz wyleciał jej czop , miała skurcze i koniec na drugi dzien wszytsko sie zatrzymało Mam nadzije ze takie przypadki zdarzaja sie 1 na milion 🙂.....Oczywiscie najlepsza metoda na szybki porod to dużo SEKSU!!!!

Te kwietniówki to wogóle jakieś dziwne są 😜ie dosc ze ogromne dzieci urodzily to jeszcze w takich katuszach!!!!ja tam do szpitala pojechalam z 9 cm rozwarcia i lekarka byla zdziwiona ze w samochodzie nie urodzilam ta ze moj poro to trwal jakies 2,5 góra 3 h od przyjazdu do szpitala 🙂a czop wyszedl mi tak ok godz 3 w nocy a kolo 6 rano bylam w szpitalu u mnie nie sprawdziła sie teoria ze pierworódki rodza dlugo i w bolach i mam nadzieje ze Wy tez Konbitki szybko i sprawnie urodzicie no i ja tez 🙂

oj oby tak było Dorotko ... 😮 ! mam nadzieje że urodzimy w tempie expresowym 😁

Kto jak kto ,ale my wrześnióweczki napewno damy radę jesteśmy nie do pokonania 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Mam pytanko do dziewczyn , ktore rodziły ....Dzisiaj podgladałam troszke kwietniówki 🙂.....Matko czy u nas tez tak bedzie z tym porodem ????......Jedna poszła do lekarza na wizyte i od razu zabrali ja do szpitala bo jej dzidzia miała raczke za główka ,lezała dobe dali jej 2 kromki chleba i nic bo nie ma rozwarcia i wypuszczaja ja do domu , niezle ja nastraszyli .......Nastpena była u lekarza rozwarcie na 3 cm , juz wyleciał jej czop , miała skurcze i koniec na drugi dzien wszytsko sie zatrzymało Mam nadzije ze takie przypadki zdarzaja sie 1 na milion 🙂.....Oczywiscie najlepsza metoda na szybki porod to dużo SEKSU!!!!

Te kwietniówki to wogóle jakieś dziwne są 😜ie dosc ze ogromne dzieci urodzily to jeszcze w takich katuszach!!!!ja tam do szpitala pojechalam z 9 cm rozwarcia i lekarka byla zdziwiona ze w samochodzie nie urodzilam ta ze moj poro to trwal jakies 2,5 góra 3 h od przyjazdu do szpitala 🙂a czop wyszedl mi tak ok godz 3 w nocy a kolo 6 rano bylam w szpitalu u mnie nie sprawdziła sie teoria ze pierworódki rodza dlugo i w bolach i mam nadzieje ze Wy tez Konbitki szybko i sprawnie urodzicie no i ja tez 🙂

Kto jak kto ,ale my wrześnióweczki napewno damy radę jesteśmy nie do pokonania 🤪 🤪 🤪 🙃 🙃
pewnie, kto jak nie my 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
ja bym sobie też żarło kupiła hehe 😜 😁

Żarełko 🤪,za mna biega cos dobrego,caly czas o tym mysle ..tylko niewiem co to ... 😮

za mną tez 😜 😁 choć przez tą cholere ZGAGE to straciłam apetyt :/
Arbuzika zakupiłaś dziś ?? 🙂

hej jedzonko to dla mnie ostatnio miły temat szczególnie słodycze i arbuzy
dziś dla odmiany koktajl truskawkowy(mrożonka ale już nie mogę doczekać sie świeżych co prawda są już ale greckie a ja chcę nasze polskie !)

czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Asia jak Wy idziecie do Koscioła na komunie, ja nie wiem czy cos bym dała do koperty .....

haha myslisz ,ze nic ???heh jeszcze troche z Wami pogadam to sobie przyoszczedze ...na browarki dla nas Dziewuszki bedzie hahahhaa 😉 😁 🙃 😁 🤪

Asia ale szczerze gdy zapraszałas na slub do koscioła to dawał ci ktos pieniadze w kopercie ,Wy idziecie tylko do koscioła ....Tylko musiałabys zawiadomic , ze was nie bedzie na przyjeciu( jak jest w jakiejs knajpie ) i juz

No jest wynajete wszystko i pewnie za pozno na odwolanie naszej obecnosci,bo moj maz dowiedzial sie wczoraj,ze bedzie pracowal ,a Komunia juz w te niedziele
P.S swoja droga ja pamietam Komunie moja ,mojego brata..Mielismy w domku ,obecni rodzice,chrzestni,dziadkowie ..Teraz wyprawiaja male wesela ..dla mnie to przegiecie..Ludu ponad 40 glow ,moze ja jestem staroswiecka,ale troche tez sie ciesze ,ze nie pojde na ten caly "zlot",bo niewiem czy ja bede w stanie robic tak duze przyjecie ,bym czula sie zobowiazania,a ja nie chce wyjadac komus ze stolu 😁 😁 😁Mam jedzonko w domku i nigdy nie obzeram sie na tego typu imprezach,a niektorzy heja bez krepacji,nic nie dadza ,a do zarcia pierwsi 😁 😁

• Mamusia
Aska chciałam zobaczyc jak rodziły sie , nie zadna PODGLĄDACZka ☺️ 😁 😁 😁 🤪, ale to prawda co Dorota pisze widziałyscie ta tabelke jakie tam duze dzieci sie rodziły jedno 62 cm , to nawet trzeba kupowac wyprawke na 68 a nie 62 🤪 🤪 🤪

n0vika napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Novika jaki duży synek ?? 🙂 Ty masz termin też na 16sty 😁 może i ja będę wiedzieć w piątek co będzie 🤪

dł nie znam , ale wazy szacunkowo 400 g 🙂
na 4d się podpytam jak to z jego długością 🙂
porozmawiałam sobie z nim trochę przed usg 😉 i powiedziałam żeby ładnie się ustawiał do badania ,jak pani doktor każe , grzeczne dziecko się posłuchało 🤪
w ogóle śmiesznie to wyglądało , bo trzymał się obydwoma raczkami za główkę i pani doktor zaczęła się śmiać że "biedaczysko. taki mały a już ma tyle problemów na głowie..." 🤪 oczywiście raczki ślicznie było widać i w pewnym momencie (nawet 2 razy 😉) pokazał kciuka , wiec jestem spokojna że jest ok , sam tak pokazuje 😉

Madzia ,ale super ,jak to opisujesz to ,az mi sie sama geba cieszy 🤪swietnie ,ze wszystko jest Ok!Luzak maly ,lapie sie za glowe i pewnie mysli ,co to za tuypet tak z kamera do czyjegos domku zagladac 😁

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Aska chciałam zobaczyc jak rodziły sie , nie zadna PODGLĄDACZka ☺️ 😁 😁 😁 🤪, ale to prawda co Dorota pisze widziałyscie ta tabelke jakie tam duze dzieci sie rodziły jedno 62 cm , to nawet trzeba kupowac wyprawke na 68 a nie 62 🤪 🤪 🤪

dokładnie same smoki się porodziły 😜 przynajmniej wiedziały jak się zabrać do takiego brzdąca ponad 4 kilowego a nie jak np rodzą się maluchy i mają ciutkę ponad 2 kg

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Asia jak Wy idziecie do Koscioła na komunie, ja nie wiem czy cos bym dała do koperty .....

haha myslisz ,ze nic ???heh jeszcze troche z Wami pogadam to sobie przyoszczedze ...na browarki dla nas Dziewuszki bedzie hahahhaa 😉 😁 🙃 😁 🤪

Asia ale szczerze gdy zapraszałas na slub do koscioła to dawał ci ktos pieniadze w kopercie ,Wy idziecie tylko do koscioła ....Tylko musiałabys zawiadomic , ze was nie bedzie na przyjeciu( jak jest w jakiejs knajpie ) i juz

Aska w Twojej sytuacji-ciąza zadzwoniłabym i powiedziała , ze zle sie czuje i jak dam rade bedziemy tylko w kosciele i sprawa załatwiona.Decyzja nalezy do CIEBIE.
No jest wynajete wszystko i pewnie za pozno na odwolanie naszej obecnosci,bo moj maz dowiedzial sie wczoraj,ze bedzie pracowal ,a Komunia juz w te niedziele
P.S swoja droga ja pamietam Komunie moja ,mojego brata..Mielismy w domku ,obecni rodzice,chrzestni,dziadkowie ..Teraz wyprawiaja male wesela ..dla mnie to przegiecie..Ludu ponad 40 glow ,moze ja jestem staroswiecka,ale troche tez sie ciesze ,ze nie pojde na ten caly "zlot",bo niewiem czy ja bede w stanie robic tak duze przyjecie ,bym czula sie zobowiazania,a ja nie chce wyjadac komus ze stolu 😁 😁 😁Mam jedzonko w domku i nigdy nie obzeram sie na tego typu imprezach,a niektorzy heja bez krepacji,nic nie dadza ,a do zarcia pierwsi 😁 😁

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
n0vika napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Novika jaki duży synek ?? 🙂 Ty masz termin też na 16sty 😁 może i ja będę wiedzieć w piątek co będzie 🤪

dł nie znam , ale wazy szacunkowo 400 g 🙂
na 4d się podpytam jak to z jego długością 🙂
porozmawiałam sobie z nim trochę przed usg 😉 i powiedziałam żeby ładnie się ustawiał do badania ,jak pani doktor każe , grzeczne dziecko się posłuchało 🤪
w ogóle śmiesznie to wyglądało , bo trzymał się obydwoma raczkami za główkę i pani doktor zaczęła się śmiać że "biedaczysko. taki mały a już ma tyle problemów na głowie..." 🤪 oczywiście raczki ślicznie było widać i w pewnym momencie (nawet 2 razy 😉) pokazał kciuka , wiec jestem spokojna że jest ok , sam tak pokazuje 😉

Madzia ,ale super ,jak to opisujesz to ,az mi sie sama geba cieszy 🤪swietnie ,ze wszystko jest Ok!Luzak maly ,lapie sie za glowe i pewnie mysli ,co to za tuypet tak z kamera do czyjegos domku zagladac 😁

hehe Super 🙂 🤪

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
Chwilke mnie nie bylo a Wy jak to Wy naskrobalyscie sporo stron!!!KAROLA ja mam 18 -stke w czerwcu siostry ciotecznej córki i zamierzam dac 100 zł wiecej nie dam bo poprostu mam inne wydatki i wesele na poczatku czerwca.Zreszta to nie moja chrzesnica i niech sie wyslilaja rodzice chrzesni babcie dziadkowie i rodzice .Moze i jestem wstretna ale coz life is brutal.a o mnie to kolezanki zapomniały ze też lubię napój z pianka 🤪?

No jakze Kochana o Tobie sie nie zapomina 🙂o przeciez Agatka tez chetna-nie odmawia 🤪
P.S-Popieram sluszna Twa decyzje 🙂

No to ekipa prawie zmontowana tylko termin trzeba ustalić 🤪 🤪 🤪 🤪

No swietnie ,ale jak to urealnic... 😮Kazda rodzi inaczej ..czort wie 😮
Ps-beda sie chlopy zajmowac oseskami ,a matki rura w Polske 🤪 🤪 🤪 🤪

Ale oczywiscie!!i slusznie ,bo niby z jakiej paki pcha paluchy gdzie nie trza ,a sadzac po pochodzeniu to i spore pewno te paluchy... 😉

Ścisk pochwy i umówimy się na jeden termin 😜 co by innym nie było przykro że już mają maluchy na świecie 😜 🤪 a potem dzieciaki przy ojcach a mamuśki na dżamprezie 😎

Ojjj Asiu nie kazda Katarzyna tak potrafi jak Twoja ,moze jakis kurs ?? 😜

to była obrona malucha 😜 co by go tam nie smyrał obcy chłop 🤪

Asia19874 napisał(a):
Doris5969 napisał(a):
czarna79 napisał(a):

ja to widze oczyma wyobrazni...moze Asiu przy Twoich zdolnosciach to Ty Kochana bramkarza wynajmij 😜 🙂