Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Aga Aska to normalnie dzis przegina w goscinie 😁 😁 😁Gardzi ciastem z rabarbarem,no bo ma lepszejsze pyszoty tam 😁

przegina , przegina ....a pozniej gada ze z męzem wygladaja jak Filip i Flap....a moze pojadła i sie troszku połozyła ....wiesz jak to jest cały dzien przy stole siedziec 🙂 🙂 🙂wpadnie do nas to od razu bedzie chciała ciasta z rabarbarem ....

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

przegina , przegina ....a pozniej gada ze z męzem wygladaja jak Filip i Flap....a moze pojadła i sie troszku połozyła ....wiesz jak to jest cały dzien przy stole siedziecwpadnie do nas to od razu bedzie chciała ciasta z rabarbarem ....

haha ja wiem ,wiem,teraz juz trzeci kawalek jem i juz mam dosc 😁 😁 😁 ☺️

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
przegina , przegina ....a pozniej gada ze z męzem wygladaja jak Filip i Flap....a moze pojadła i sie troszku połozyła ....wiesz jak to jest cały dzien przy stole siedziecwpadnie do nas to od razu bedzie chciała ciasta z rabarbarem ....

haha ja wiem ,wiem,teraz juz trzeci kawalek jem i juz mam dosc 😁 😁 😁 ☺️

zostaw dla Andrzejka i corci.... 🙂

Aga najwazniejszy spokoj i chec dojscia do porozumienia,ja to jestem nerwus taki,a Andrzej mimo wszystko zawsze znajdzie na mnie sposoba 😁 😁 😁,a ja na niego tyz 🙃
Moje kochanie wroci ,a tam okruchy ostana sie jak tak dalej pojdzie 🙂
Kami wpadla na moment to zjadla kawalek ciacha ,bo byla u kolezanki ,teraz na dworze puszczaja banki,a ja sie zarzeram 😮
Dzieciak sie choc zalapal na kawalek 😮

Alez tu dzis cicho ,ani Agaty masz racje jak kamien w wode normalnie sie zapadla ,U MNIE POCHMURNO,ALE POGODA PRZYJEMNA,PTASZKI SPIEWAJA I OGOLNIE JEST TAKIE FAJNE RZEZKIE POWIETRZE 😎A JA SIE OBJADLAM I MAM DOSC ,NIGDY TYLE CIASTA NIE ZEZARLAM NA RAZ ☺️

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Aga najwazniejszy spokoj i chec dojscia do porozumienia,ja to jestem nerwus taki,a Andrzej mimo wszystko zawsze znajdzie na mnie sposoba 😁 😁 😁,a ja na niego tyz 🙃
Moje kochanie wroci ,a tam okruchy ostana sie jak tak dalej pojdzie 🙂
Kami wpadla na moment to zjadla kawalek ciacha ,bo byla u kolezanki ,teraz na dworze puszczaja banki,a ja sie zarzeram 😮
Dzieciak sie choc zalapal na kawalek 😮

u mnie jest to samo ja straszny nerwus jestem a moj Kuba to spokojny chłop....chociaz ci powiem ze w ciazy to mi sie wszytsko zmieniło taki anioł ze mnie ze szok ,az sie dziwie ....hormony czy cos
Zostaw mu kawałek , schowaj do szafki i napisz na karteczce nie ruszac to dla mojego kochanego Andrzejka.....zobaczysz jaki bedzie zdziwony jak zajrzy i zobaczy cos takiego .... 🙂 🙂

U mnie to hormony buzuja ze zdwojoną sila hahaha
Ale Andru zawsze mowi ,ze da rade zarzeka sie ,ze wytrwa jeszcze troche,"nic mi nie jest nic mi nie jest "-zapewnia hahahahaha 😁 🙃 😁 😉 😜

Mariolka byla przez chwile,byla Kamisia-ale tam zajada z mezusiem papu,Agata to juz wogole przepadla w akcji ,a ja zaraz usne,bo chyba sie rozleniwilam po tej wyżerce .... 🤢

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
U mnie to hormony buzuja ze zdwojoną sila hahaha
Ale Andru zawsze mowi ,ze da rade zarzeka sie ,ze wytrwa jeszcze troche,"nic mi nie jest nic mi nie jest "-zapewnia hahahahaha 😁 🙃 😁 😉 😜

u mnie to cały czas powtarza jak z takiej wrednej zony moze sie zrobic taki anioł 🤪 🤪

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Mariolka byla przez chwile,byla Kamisia-ale tam zajada z mezusiem papu,Agata to juz wogole przepadla w akcji ,a ja zaraz usne,bo chyba sie rozleniwilam po tej wyżerce .... 🤢

idz sie połoz kochana niech sie ułozy , do pozniej ja sie tez połoze 🙂 🙂

• Mamusia
ja właśnie poległam w wyrku, mój Andre (też mam Andrzeja) pojechał na nockę do pracy i zostałam sama, już wykąpana, wszamałam śledziki w śmietanie ale coś wyjątkowo mi niesmakowały i zjadłam tylko jednego. za okienkiem nieciekawie, podobno ma być tak do czwartku... jutro kontrola podwozia u gina... a przepis na ciacho z rabarbarem już sobie zapisałam 🙂 pewnie zrobię w niedlugim czasie i napewno też dodam białka bo szkoda

• Mamusia
jestem kochane!! Byliśmy u teściów na działce, pogoda trochę nieciekawa, ale nie pada, więc byliśmy na obiadku i tak nam zeszło 🙂 Ja pożarłam właśnie fryty, zołądek pobolewa trochę, tak myślę, może Mała ytam gdzieś uciska( chociaż nie wiem, czy już by była tak wysoko??). No nic-przeżyję jakoś 🤪 🤪 🤪herbatkę sączę i leżę w wyrku 🙂 Czy wiadomo co z Zochą???

• Mamusia
Agamu napisał(a):
jestem kochane!! Byliśmy u teściów na działce, pogoda trochę nieciekawa, ale nie pada, więc byliśmy na obiadku i tak nam zeszło 🙂 Ja pożarłam właśnie fryty, zołądek pobolewa trochę, tak myślę, może Mała ytam gdzieś uciska( chociaż nie wiem, czy już by była tak wysoko??). No nic-przeżyję jakoś 🤪 🤪 🤪herbatkę sączę i leżę w wyrku 🙂 Czy wiadomo co z Zochą???

niestety nie 😞 fajnie tak sobie posiedzieć na świeżym powietrzu

• Mamusia
dziewuszki piszecie jak szalone nadrobiłam Was chjba 79stron.
Agnieszka Czarna nie widzę siebie w tabelce wiec jest nas 41. Sporo 😜
Kasia trzymam kciuki żeby Ci się ułożyło. I nie marudż że nie chcesz nam przynudzać czy coś. Najważniejsze żebyś Ty czuła się dobrze. Ja też zjadłam kupę nerwów ze swoim, zobaczymy co będzie dalej, Bo ja nerwus i on jeszcze gorszy. Oby dzidziuś był spokojny 😮
U mnie pada cały czas, zimna zoska pojechalismy z moim Grzeskiem na rowery ladnie bylo a wróciliśmy przemoczeni. Ciekawe jak tam Dorci i Asui komunie się udały 😜
A ja wczoraj cały dzień łaziłam, wieczorem mi nogi w dupę wchodziły. Wieczorem nie mogłam się w wyrku przekręcić tak mnie w krzyżu łupało. A budziłam się często bo mój się rozpychał a mały od środka kopał. Dwa łobuzy 😜

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Leer ,ja rzadko ,ale niekiedy mam takie skurcze ,ze musze cos ugrysc z bolu ...nie fajne jest to -wiem co czujesz,jesli to to....To jest problem zaparciowy,ja tak mialam niedawno ,biore zelazo i ciezko bylo mi kreta wypuscic ☺️

Aska co 2 kobieta ma zaparcia , u mnie to idzie w druga strone ....czasmi 3 razy dziennie bez problemu....
ale masz zajebiscie mi nigdy dobrze w tej kwestii nie szlo a teraz to juz w ogole

• Mamusia
izarybka napisał(a):
dziewuszki piszecie jak szalone nadrobiłam Was chjba 79stron.
Agnieszka Czarna nie widzę siebie w tabelce wiec jest nas 41. Sporo 😜
Kasia trzymam kciuki żeby Ci się ułożyło. I nie marudż że nie chcesz nam przynudzać czy coś. Najważniejsze żebyś Ty czuła się dobrze. Ja też zjadłam kupę nerwów ze swoim, zobaczymy co będzie dalej, Bo ja nerwus i on jeszcze gorszy. Oby dzidziuś był spokojny 😮
U mnie pada cały czas, zimna zoska pojechalismy z moim Grzeskiem na rowery ladnie bylo a wróciliśmy przemoczeni. Ciekawe jak tam Dorci i Asui komunie się udały 😜
A ja wczoraj cały dzień łaziłam, wieczorem mi nogi w dupę wchodziły. Wieczorem nie mogłam się w wyrku przekręcić tak mnie w krzyżu łupało. A budziłam się często bo mój się rozpychał a mały od środka kopał. Dwa łobuzy 😜
'
Iza sorki jak ja mogłam o tobie zapomniej ....przepraszam juz cie dopisuje .....

• Mamusia
mgrzedzicka napisał(a):
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Leer ,ja rzadko ,ale niekiedy mam takie skurcze ,ze musze cos ugrysc z bolu ...nie fajne jest to -wiem co czujesz,jesli to to....To jest problem zaparciowy,ja tak mialam niedawno ,biore zelazo i ciezko bylo mi kreta wypuscic ☺️

Aska co 2 kobieta ma zaparcia , u mnie to idzie w druga strone ....czasmi 3 razy dziennie bez problemu....
ale masz zajebiscie mi nigdy dobrze w tej kwestii nie szlo a teraz to juz w ogole

hehe mi tez najgorzej ze kuźwa żoładek dobrze pracuje...a jelita niechcą za nim nadrobić. Chodzę i szamię coś co chwila.