Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Leer napisał(a):
hej dziewczyny
tak sie zastanawiam czy czasami nie isc dzis do lekarza niech mnie zbada?
wczoraj brzuszek znów mnie pobolewał wieczorem i dzis od rana czuje takie napieranie pod brzuchem jakby dzidzia już była w drodze.. zadzwonię i sie umówie i wam opowiem co i jak ( o ile lekarz nie skieruje mnie do szpitala ) ;/ oby nie, bo jutro spotkanie z księdzem ostatnie przed slubem kiecka nawet nie zaczęta ... ale dzidzia najważniejsza...

to się umów koniecznie i daj znać co z Tobą! a do wizyty leż. Trzymam kciuki by wszystko było dobrze! Powodzenia!!!

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Agamu napisał(a):
na 2 w pytaniu na śniadanie jest o rodzinie, która składa się z rodziców i dzieci (sztuk 21!!!!!!!!!!!!) 🤪 🤪 🤪

o mój Boże!!! Toż to już prawie dwie drużyny piłkarskie! Co Ci ludzie robią?
hehehehee no szok!! Ale są fajni, uśmiechnięci, kochają się ! Biedna ta mama-tyle razy rodzić hehehe-czyli jest to do przeżycia,skoro ona dała radę tyle razy to i my damy!! bez problemu 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
SYLWIA888 napisał(a):
Hej dziewczynki, ale duzo napisałyscie 😜. Mam pytanie do Was. Od kilku dni boli mnie w lewym posladku podejrzewam że synuś naciska mi na nerw.
Miałyscie coś takiego? 🤢

hihi dupsko to jedynie od leżenia nieraz mnie pobolewa 🙂 nie miałam czegoś takiego, więc nie pomogę

• Mamusia
Hej. I tydzień od początku,weekend spędziliśmy we Wrocławiu..trafiliśmy na juwenalia,oj studenci potrafią się bawić 😲 🙂 fajnie tak było posiedzieć nad odrą przy nucie D'bomb- o ela ela,disko polo ruleeezzzz 🤪 Potem noc muzeów,dużo zwiedzania 🙂 Nasze maleństwo coraz mocniej i pewniej kopie,aż się brzuch trzęśie bezcenne uczucie 🤪 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Pojutrze do lekarza juhuuuu !!! 🤪 Zostaliśmy mile zaskoczeni przez mojego narzeczonego szefa,otóż podarował na łóżeczko 🙂 Mój S ma swoje biuro w jego domu w którym jego szef mieszkał,wyjeżdżając do Anglii zostawił bardzo dużo swoich rzeczy w tym to owe łóżeczko,dali za nie 2 tyś 😲 Wrzuce wam zdjęcia 😉
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/198/dsc0635y.jpg/][IMG]http://img198.imageshack.us/img198/1934/dsc0635y.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/718/dsc0638h.jpg/][IMG]http://img718.imageshack.us/img718/6605/dsc0638h.jpg[/IMG][/URL]

🙂

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
łóżeczko naprawde ładne, ale czemu takie drogie...

nie wiem i nie wypada mi sie ich pytać,tacy ludzie chyba maja prosty tok myslenia-ma sie pieniadze to sie kupuje co najlepsze i najdrozsze. lozeczko przyjelismy bo nam sie podoba. jest do niego baldachim ale nie potrzebuje go.

• Mamusia
Leginsik, super to łóżeczko i zazdroszczę że zobaczysz niedługo swojego Malca, ja byłam na wizycie i USG tydzień temu, a już dziś mogłabym iść ponownie 🤪 🙂 🙂, Sylwia ,ja niczego takiego nie czułam, ale pewnie jest tak, że Maluszek gdzieś tam uciska-to pewnie nic złego 🙂

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
Agamu napisał(a):
na 2 w pytaniu na śniadanie jest o rodzinie, która składa się z rodziców i dzieci (sztuk 21!!!!!!!!!!!!) 🤪 🤪 🤪

to Mariolcia my ci mamy mowic co ci ludzie robia bzykają sie dzien i noc hi hi 🙂 🙂

• Mamusia
Leginsik napisał(a):
mariola-s napisał(a):

nie wiem i nie wypada mi sie ich pytać,tacy ludzie chyba maja prosty tok myslenia-ma sie pieniadze to sie kupuje co najlepsze i najdrozsze. lozeczko przyjelismy bo nam sie podoba. jest do niego baldachim ale nie potrzebuje go.

super to łozeczko ....a cena dla Leginsika nie gra roli bo dostała w prezencie .....problem łozka masz z głowy .....a jak tam prezencik od męza .....słyszycie bicie serduszka....

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
Agamu napisał(a):

to Mariolcia my ci mamy mowic co ci ludzie robia bzykają sie dzien i noc hi hi 🙂 🙂

naprawdę? to od tego??? hihihi

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
czarna79 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
Agamu napisał(a):

naprawdę? to od tego??? hihihi

no chyba tak ....ale sobie wyobraz kobieta 21 dzieci urodziła i wychowała ....to chyba co rok rodziła ....szok ....ciekawe ile ma lat 🙂

czarna79 napisał(a):
Siema dziewuszki .....
Wstałam szybciej niz AŚKI i MARIOLCIA hi hi hi hi hi.....sukces 🙂 🙂 🙂

heh nie nie moja drogaAgusiu ,ja dzis od 7mej niestety na nozkach,corcie zaprowadzsilam,zakupki zrobilam w warzywniaku i biedrze(TROCHE PRZEGIELAM Z CIEZAREM SIATEK... 😮
Zajadam sniadanko i czytam Wasze wpisy Kochaniutkie 🙂

Agamu napisał(a):
Idę ogarnąć, bo jakąś dziwną moc czuję, a później sie skończy i znów pół dnia przeleżę heeheeh

Ja dzis tez wykorzystam ten nie upalny dzien na porzadki poki sily sa 🙂potem sie rozsiedze na brzuszku i sie odechce ...przez ten Brzusiek to syf jak niewiem mam 😲

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Mariolcia mam cos dla Ciebie i Dorci
http://vod.onet.pl/przepis-na-zycie,przepis-na-zycie,8661,1,11080,odcinek.html
przedostatni odc ......szkoda bo fajny film

dzięki, rzeczywiście szkoda, że niedługo koniec. Jak zacznie się lato i nie będziemy miały sił wychodzić z domu to wszystkie seriale będa miały wakacyjną przerwę... i cóż my emerytki biedne zrobimy?

Agamu napisał(a):
Wstawiłam pranie, trochę pozmywałam (czekam aż przeschnie i biorę się za drugą turę garów), pomroziłam szpinak, który podwędziłam teściówce z działki i usiadłam na chwilę 🙂

szpinak 🤪 🤪 🤪mniam za mna chodzi i znow zapomnialam kupic 😮

Asia19874 napisał(a):
hej Mamuśki ale pospałam dziś 😎 jak nigdy...ta komunia mnie wykończyła wczoraj heh idę coś porobić i zjeść jakieś śniadanko bo mały dokazuję i się upomina 🙂

hehe witaj spiochu 🙂

Agamu napisał(a):

tez ogladam pytanie ,zazwyczaj 🙂Ale nie widzialam,bo niedawno zalaczylam

• Mamusia
Hej Dziewczyny!Wstałam zjadłam śniadanko, wypiłam kawkę i nadrabiam zaległości 🙂 wczoraj nie miałam czasu wejść na forum bo cały dzień w terenie(mężuś miał plenery fotograficzne ze szkoły i się z nim wybrałam) a że pogoda była dosyć kiepska to trochę zmarzłam(nie wspominając o zgłodnieniu)później to już tylko jadłam leżałam na kanapie:chee

Kasiu nie martw się, czas leczy wszelkie rany a później można się tylko cieszyć, że się od czegoś uwolniło. Ja zanim poznałam mojego męża spotykałam samych beznadziejnych kolesi i wiem jak to boli gdy życie się sypie... ale wierzyłam, że szczęście się do mnie uśmiechnie i tak się stało 🙂 najważniejsze jest pozytywne nastawienie, może to banał ale tak właśnie jest!!
Życzę Ci duuużo szczęścia i uśmiechu na twarzy!! 🙂

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Leginsik napisał(a):
mariola-s napisał(a):

super to łozeczko ....a cena dla Leginsika nie gra roli bo dostała w prezencie .....problem łozka masz z głowy .....a jak tam prezencik od męza .....słyszycie bicie serduszka....
Z prezenciku jestesmy obydwoje zadowo9leni hehe,serduszko mozna usłyszec po 24 tygodniu wiec na chwle obecna podsłuchujemy jego wojaze w brzuszku 🙂

Agamu napisał(a):
mariola-s napisał(a):
Agamu napisał(a):

hehehehee no szok!! Ale są fajni, uśmiechnięci, kochają się ! Biedna ta mama-tyle razy rodzić hehehe-czyli jest to do przeżycia,skoro ona dała radę tyle razy to i my damy!! bez problemu 🤪 🤪 🤪

snilo mi sie ze na usg byly u mnie slodziaki BLIZNIAKI
😮 😮 😮 😮

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):
mariola-s napisał(a):
Agamu napisał(a):

snilo mi sie ze na usg byly u mnie slodziaki BLIZNIAKI
😮 😮 😮 😮
u mnie w rodzinie są bliźniaki zawsze co 2 pokolenie ( akurat teraz czas na to nasze), więc była szansa że u nas będą heheehe ale nic z tego, jeszcze został mój brat i moja kuzynka. Ciekawe, czy któryś z nich zmontuje bliźniaki 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Leginsik, super to łóżeczko i zazdroszczę że zobaczysz niedługo swojego Malca, ja byłam na wizycie i USG tydzień temu, a już dziś mogłabym iść ponownie 🤪 🙂 🙂, Sylwia ,ja niczego takiego nie czułam, ale pewnie jest tak, że Maluszek gdzieś tam uciska-to pewnie nic złego 🙂
A bo moim zdaniem i tak wizyty powinny być częściej,a tu trzeba czekac cały miesiąc 😠 😁