Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Szalone dziewoje 🙂 🙂 🙂61 stron od wczoraj ....Was to zostawic na troszke .....musze nadrobic co tam sie działo .....
Agata wspołczuje Ci jak byłas odłaczona od swiata to masz do czytania z 200 stron ....
Juz teraz bede z Wami .... 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
czarna79 napisał(a):
Szalone dziewoje 🙂 🙂 🙂61 stron od wczoraj ....Was to zostawic na troszke .....musze nadrobic co tam sie działo .....
Agata wspołczuje Ci jak byłas odłaczona od swiata to masz do czytania z 200 stron ....
Juz teraz bede z Wami .... 🙂 🙂 🙂

heheehe no dałam radę,yślę że jestem już na bieżąco, do nadrobienia było 160 (przez półtora dnia) 🙂 🙂

Asia19874 napisał(a):
biorę się za sprzątanie bo znów się na planach skończy 😜 heh
będę kukać do Was 🙂 😘

heh ja tez sie wzielam w ciuchach swoich zrobilam sort....wiekszosc poszlo na polke "za duzych"bede musiala przytyc co by ponosic 😁 😁 😁

Viola1976 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Laski u mnie nie ma czym oddychać jest taki zajebisty upał 😮 😮, trochę posprzątałam a teraz spadam do babci i dziadka zobaczyć jak funkcjonują na ten upał 🤢 (po 80 są )
pije dużo a poce się 3 razy tyle 😮 .... a jutro ma być jeszcze cieplej nie wspomnę o niedzieli 😮 🤢
Pozdrowienia dla Jasnej 😘 fajnie że o nas pamięta 😘 😘 😘 😘

Asia u mnie to samo,w słońcu mam 42 stopnie (polazłam sprawdzić na termometrze), a jutro mamy jechać do Tomka kuzynki na ogrodowe party-już to widzę, chyba mnie w czarnym worku wyniosą... 😮 🤢

U mnie od morza taki fajny wiaterek wieje i po nocnej burzy super powietrze jest

Violcia ale Ty masz dobrze....zazdroszcze tego rześkiego powietrza 😜

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Viola1976 napisał(a):
Agamu napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Laski u mnie nie ma czym oddychać jest taki zajebisty upał 😮 😮, trochę posprzątałam a teraz spadam do babci i dziadka zobaczyć jak funkcjonują na ten upał 🤢 (po 80 są )
pije dużo a poce się 3 razy tyle 😮 .... a jutro ma być jeszcze cieplej nie wspomnę o niedzieli 😮 🤢
Pozdrowienia dla Jasnej 😘 fajnie że o nas pamięta 😘 😘 😘 😘

Asia u mnie to samo,w słońcu mam 42 stopnie (polazłam sprawdzić na termometrze), a jutro mamy jechać do Tomka kuzynki na ogrodowe party-już to widzę, chyba mnie w czarnym worku wyniosą... 😮 🤢

U mnie od morza taki fajny wiaterek wieje i po nocnej burzy super powietrze jest

Violcia ale Ty masz dobrze....zazdroszcze tego rześkiego powietrza 😜

a nie ma czego zazdroscic 🙂ale co prawda lepsze to niż upały 🙂 🙂no i zawsze mozna sie ochłodzić w morzu 🙂

• Mamusia
Hej laski 🙂ja niedawno od lekarza wróciłam i wszystko jest ok nie ma zadnych zastrzezen 🙂wagowo to ok. 3 kg przytyłam wrrrrrrrr i cisnienie mam niskie a tak to wszytko ok.Przed 17.06 czyli nastepna wizyta musze zrobic te nieszczesna glukoze ,ale mysle ze dam rade 🙂.U mnie taki skwar ze szok normalnie tak ze nienormalnie he he .Wtrabiłam właśnie sniadanko nawet dalam rade do teraz 🙂i ide smazyc nalesniki zrobie ze szpinakiem i feta z przepisu chyba Smerfetki 🙂a no i zupke kalafiorowa gotuje mniam 🙂Pytałam sie mojej gin czy włosy sama moge farbowac i powiedziala ze tak wiec zakupiłam farbe i mój luby jak wróci to sie weźmie do roboty 😁tak tak farbuje moi włosy tyle ze ostatnio chodzilam do fryca i placilam 160zl bo nie wiedzialam ze sama moge ,ale moja fryzjerka na farbie juz nie zarobi hi hi hi .Trzymajcie sie Kochane ide do kuchni potem do szkoly ,kosciola aaaaaaaaaaaa no i dzisiaj goszcze siostre z Płocka wiec pewnie bede miala problem z dostaniem sie do ukochanego Brzuszka 😠.Buziaki 😘 😘 😘

Agamu napisał(a):
Laski, weszłam na majówki na chwilę....one tam dywany piorą, podłogi myją codziennie....okna i takie tam. A ja????????? kurde ja nie mam sił na to teraz, a co dopiero we wrześniu. Nie wiem,masakra!!!

Agatka,przed samym porodem mnie tak nosilo,ze wciaz cos robilam..wlacza sie instynkt budowania gniazda i juz tak od 7 mca mialam heh 🙂Mieszkalam u tesciowej,juz o godz.9-10 mialam obiadek zrobiony,wyszykowana ,wykapana ,wyprasowana ,zakupki na targu zrobione ,niekiedy mame odwiedzalam z raniutka a mama w szoku ,ze ja juz przemiezylam miasto ,wszedzie piechotka,FORME MIALAM ,ZE HO HO 😉a teraz...ja niewiem stara doopa juz ze mnie i chyba dlatego ,albo przez to forum my takie ociazale 😮

• Mamusia
jestem 🙂 dobrze że poszłam bo dziadka z pola targałam do domu 😮 szaleniec ma 82lata i w samo południe się wybrał kapuche wsadzać 😮 😮 😮 no normalnie mi ręce opadły 😮 pożarliśmy arbuzika w trójkę no przepraszam w czwórkę 🤪 🤪 🤪 licząc mojego Tymka i posiedziałam chwilkę co by im następny mądry pomysł do głowy nie wpadł 🙃 jak małe dzieci heh

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
jestem 🙂 dobrze że poszłam bo dziadka z pola targałam do domu 😮 szaleniec ma 82lata i w samo południe się wybrał kapuche wsadzać 😮 😮 😮 no normalnie mi ręce opadły 😮 pożarliśmy arbuzika w trójkę no przepraszam w czwórkę 🤪 🤪 🤪 licząc mojego Tymka i posiedziałam chwilkę co by im następny mądry pomysł do głowy nie wpadł 🙃 jak małe dzieci heh

z dziadkami to tak zawsze jest ,moja babcia tez jak 16 lata wszedzie wszystko po swojemu ,a wieczorkiem narzeka 😁

• Mamusia
Viola1976 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

z dziadkami to tak zawsze jest ,moja babcia tez jak 16 lata wszedzie wszystko po swojemu ,a wieczorkiem narzeka 😁

oni na starość to coraz ciekawsze pomysły mają 😜 a mój dzidek to jest wyjątkowy w wymyślaniu 🙃 🙃 😁 😁 😁

a ja nie mam babci ani dziadka 🥴
znałam tylko babcie od strony taty ale też szybko umarła , ale podobno byli zrzędliwi wiec moze tak miało byc? 🙂

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
Viola1976 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):

oni na starość to coraz ciekawsze pomysły mają 😜 a mój dzidek to jest wyjątkowy w wymyślaniu 🙃 🙃 😁 😁 😁

o tak w tym to oni dobrzy sa 😁

Doris5969 napisał(a):
Hej laski 🙂ja niedawno od lekarza wróciłam i wszystko jest ok nie ma zadnych zastrzezen 🙂wagowo to ok. 3 kg przytyłam wrrrrrrrr i cisnienie mam niskie a tak to wszytko ok.Przed 17.06 czyli nastepna wizyta musze zrobic te nieszczesna glukoze ,ale mysle ze dam rade 🙂.U mnie taki skwar ze szok normalnie tak ze nienormalnie he he .Wtrabiłam właśnie sniadanko nawet dalam rade do teraz 🙂i ide smazyc nalesniki zrobie ze szpinakiem i feta z przepisu chyba Smerfetki 🙂a no i zupke kalafiorowa gotuje mniam 🙂Pytałam sie mojej gin czy włosy sama moge farbowac i powiedziala ze tak wiec zakupiłam farbe i mój luby jak wróci to sie weźmie do roboty 😁tak tak farbuje moi włosy tyle ze ostatnio chodzilam do fryca i placilam 160zl bo nie wiedzialam ze sama moge ,ale moja fryzjerka na farbie juz nie zarobi hi hi hi .Trzymajcie sie Kochane ide do kuchni potem do szkoly ,kosciola aaaaaaaaaaaa no i dzisiaj goszcze siostre z Płocka wiec pewnie bede miala problem z dostaniem sie do ukochanego Brzuszka 😠.Buziaki 😘 😘 😘

Dorcia super ,ze wszystko oki 🙂Ladnie tyjesz 🙂
zupka kalafiorkowa pycha 🤪a u mnie rybka ,ziemniaczki i brokula 🤪-jak jej nie zezre znow
....ale to na wieczor ja moj wroci z eskapady..a teraz jemy z Kami pizze ☺️pycha nie moglam sie powstrzymac...
A co do farbowania ,moj tez mi robi,a juz mam odrost,wiec niebawem go zaangazuje 🙂Fajna farbe w promocji wychaczyl mi -z Biedry rzecz oczywista 🙂Garnierka z szamponem gratis ok 13zl chyba 🙂zobaczymy jaki kolorek wyjdzie ..

Asia19874 napisał(a):
Dorotko fajnie że po przeglądzie ok 😁 i Ty uważasz się za słooooonia jak tylko 3kg przytyłaś ??? 🤪 🤪 🤪 normalnie dajecie Tu czadu nieźle hehhe 🙃

no dala popis jak diabli hahahhahahaaha ja sie kulam z moimi 9kilosami na przodzie 🙃 😁 😁 😁