Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
dać palec to Ci rękę upierniczą całą , zamiast się cieszyć że za darmo ma to jeszcze wybrzydzała no co za baba jakaś porąbana i innemu żałuje jak sama nie ma ...ludzie niektórzy są beznadziejni a kobity w podeszłym wieku mega upierdliwe

No mowie Ci Kochana ,nie zapomne tej baby po grob 😮
Asiulka nie dziwię se, że tak zareagowałas. Ty tu z sercem na dłoni, a ta jeszcze pretensje. Ja też zawsze odpowiem, a co mi tam, taki mam charakter...nie pozwole sobie.

ja jak młodsza trochę byłam to takie ciele pokorne , nie postawiłam się, nie umiałam odezwać a teraz od dobrych kilku lat jak mi życie pokazało co trzeba to jak się czasem do obcego uruchomie to mój mnie w te pędy do auta pakuję żeby do jakieś mega awantury nie doszło 😜 praca zrobiła swoje dużo mnie nauczyła i napewno jeszcze nauczy 😉 takie życie ... life is brutal niestety

hahahha Wrzesniowki to sa babeczki temperamentne hahaha 😁
Agatka tez 🤪 🤪 🤪

bo w dzisiejszych czasach jest prawo dżungli , kto mocniejszy ten przetrwa hehe a że mój chudy jak patyk i przy mocniejszym wietrze muszę go na linie prowadzić żeby mi chłopa nie porwało to ja muszę być waleczna hehe

• Mamusia
Asiulka no twardziela udaje jak mu wilczur zdechł to podobno pół godz sieddział przy nim i wył 🤔
Asia ja też swoje potrafię jak się raz jakiś kolo do mnie odezwał po dyskoteką, takiego pieniacza dostałam, że mnie do auta wpakował a sam nic nie powiedział do tamtego pół roku mu wypominałam czemu do mnie taki hardy a tamtego nie zje... ale moze faktycznie czasem lepeij nie zaczynać...

Asia19874 napisał(a):
Viola1976 napisał(a):
u nas tez taka babeczka chodzi ,ale to pijaczka stara chodzi po smietnikach i grzebie stare puszki i fajki wyciaga ostatnio facet jej chciał chleb dac to mu powiedziala ,ze ona chleba niechce ma jej dac na fajki ipiwo kumacie 😮

u nas tak rumuni chodzili za kasą , ja im dałam jedzenie bo nie mam zamiaru pasożytów jeszcze utrzymywać to potem wszystko co im dałam znalazłam wypierniczone ...tak ludzią pomagać właśnie , nigdy kasy nie daje tylko pytam co kupić do jedzenia i jak faktycznie ktoś jest głodny to powie a jak kase chce to do roboty .

Pewnie!!!
A babcia mojego ex to dusza kobieta,odda kazdemu ,ach sama za wiele nie ma ,bo na dzieci kredytow nabrala i na wieczne oddanie,a maz jej zmarl ,tylko ma emeryture po mezu wojskowym (dosc wysoka,ale wiadomo kokosow nie ma)
I tak wysyla pieniadze po jakichs tam klasztorach i innych ,a jedzeniem oststnim na pol sie dzieli ,jak ktos glodny zapuka..i kiedys na klatce znalazlam jej podarki dla ubogich...tozto chamstwo w bialy dzien! 😠

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Viola1976 napisał(a):
u nas tez taka babeczka chodzi ,ale to pijaczka stara chodzi po smietnikach i grzebie stare puszki i fajki wyciaga ostatnio facet jej chciał chleb dac to mu powiedziala ,ze ona chleba niechce ma jej dac na fajki ipiwo kumacie 😮

u nas tak rumuni chodzili za kasą , ja im dałam jedzenie bo nie mam zamiaru pasożytów jeszcze utrzymywać to potem wszystko co im dałam znalazłam wypierniczone ...tak ludzią pomagać właśnie , nigdy kasy nie daje tylko pytam co kupić do jedzenia i jak faktycznie ktoś jest głodny to powie a jak kase chce to do roboty .

Pewnie!!!
A babcia mojego ex to dusza kobieta,odda kazdemu ,ach sama za wiele nie ma ,bo na dzieci kredytow nabrala i na wieczne oddanie,a maz jej zmarl ,tylko ma emeryture po mezu wojskowym (dosc wysoka,ale wiadomo kokosow nie ma)
I tak wysyla pieniadze po jakichs tam klasztorach i innych ,a jedzeniem oststnim na pol sie dzieli ,jak ktos glodny zapuka..i kiedys na klatce znalazlam jej podarki dla ubogich...tozto chamstwo w bialy dzien! 😠
ja też zawwze pyam, czy kupić coś do jedzenia albo dać. Jak chcą to daję, ale jak chcą kase to nie daję.Bo raz dałam, po czym ta bba obciągała po chwili winiacza pod sklepem.

izarybka napisał(a):
Asiulka no twardziela udaje jak mu wilczur zdechł to podobno pół godz sieddział przy nim i wył 🤔
Asia ja też swoje potrafię jak się raz jakiś kolo do mnie odezwał po dyskoteką, takiego pieniacza dostałam, że mnie do auta wpakował a sam nic nie powiedział do tamtego pół roku mu wypominałam czemu do mnie taki hardy a tamtego nie zje... ale moze faktycznie czasem lepeij nie zaczynać...

Tak czasem poprostu niech sie czuje the best hahaha ,a my itak swoje wiemy ,ale coz nam to da ciagle udawadnianie naszej racji..faceci maja mniejsze rozumki 😁

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
izarybka napisał(a):

Tak czasem poprostu mniech sie czuje the best hahaha ,a my itak swoje wiemy ,ale coz nam to da ciagle udawadnianie naszej racji..faceci maja mniejsze rozumki 😁
To mój Tomuś Wam powiem nie wstydzi się płakać , jak nam psinka zdechła (szczeniaczek setera taki jak Maja) to plakał, nie wstydził się tego. I za to go podziwiam bardzo i kocham jeszcze bardziej! Chłop 2 metry, 100 kg żywej wagi, a czasem mu łezki płyną 🙂

Agamu napisał(a):
Po tej akcji sobie myśląlam,kutwa mam nadzieję że nikt tego nie nagrał i na you tuba nie pocisnął, bo by ale było. Moje dzieci ze szkoły by lały pod siebie chyba heheeheheh

😁 😁 😁 🙃 🙃 😁 🤪 🤪

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Aga pisala...do 12tej z robotnikami musi rzadzic hahaa bedzie pozniej macie wszystkie pozdrowionka od niej 🙂 😎

się mordują z tą szafą nieszczęsną tyle czasu 😮 a Doris gdzie ?? jeszcze od rana nie zameldowała , pewnie zakuwa bidula 🤔

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
Agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Asia19874 napisał(a):
dać palec to Ci rękę upierniczą całą , zamiast się cieszyć że za darmo ma to jeszcze wybrzydzała no co za baba jakaś porąbana i innemu żałuje jak sama nie ma ...ludzie niektórzy są beznadziejni a kobity w podeszłym wieku mega upierdliwe

No mowie Ci Kochana ,nie zapomne tej baby po grob 😮
Asiulka nie dziwię se, że tak zareagowałas. Ty tu z sercem na dłoni, a ta jeszcze pretensje. Ja też zawsze odpowiem, a co mi tam, taki mam charakter...nie pozwole sobie.

ja jak młodsza trochę byłam to takie ciele pokorne , nie postawiłam się, nie umiałam odezwać a teraz od dobrych kilku lat jak mi życie pokazało co trzeba to jak się czasem do obcego uruchomie to mój mnie w te pędy do auta pakuję żeby do jakieś mega awantury nie doszło 😜 praca zrobiła swoje dużo mnie nauczyła i napewno jeszcze nauczy 😉 takie życie ... life is brutal niestety

hahahha Wrzesniowki to sa babeczki temperamentne hahaha 😁
Agatka tez 🤪 🤪 🤪

bo w dzisiejszych czasach jest prawo dżungli , kto mocniejszy ten przetrwa hehe a że mój chudy jak patyk i przy mocniejszym wietrze muszę go na linie prowadzić żeby mi chłopa nie porwało to ja muszę być waleczna hehe

🙃racja najprawdziwsza,chlop nieraz sie czai ,a bo nie wypada,a bo sie obrazi ..kobita w zwiazku musi miec jajca,bo w przeciwnym ukladzie rodzina ginie 🙃 😁

Agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
izarybka napisał(a):

Tak czasem poprostu mniech sie czuje the best hahaha ,a my itak swoje wiemy ,ale coz nam to da ciagle udawadnianie naszej racji..faceci maja mniejsze rozumki 😁
To mój Tomuś Wam powiem nie wstydzi się płakać , jak nam psinka zdechła (szczeniaczek setera taki jak Maja) to plakał, nie wstydził się tego. I za to go podziwiam bardzo i kocham jeszcze bardziej! Chłop 2 metry, 100 kg żywej wagi, a czasem mu łezki płyną 🙂

bardzo sympatyczna z Was parka ,Agatka ,jak sie spojrzy to sympatia bije o ekran 🙂fajnie,a dlatego zwierzaczki tak do Was lgną ,bo czuja spoko ziomali 🙂

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Aga pisala...do 12tej z robotnikami musi rzadzic hahaa bedzie pozniej macie wszystkie pozdrowionka od niej 🙂 😎

się mordują z tą szafą nieszczęsną tyle czasu 😮 a Doris gdzie ?? jeszcze od rana nie zameldowała , pewnie zakuwa bidula 🤔

Albo spaceruje..jedna choc nie nabawi sie odsiedzin przy kompie ,no i Legins tez ruchawe dziewcze 🤪
Ja serio wole sie nie gramolic dzis nigdzie,tak sie wczoraj przerazilam...o dzidzie ,ze szok 😞

aniulka25 napisał(a):
Witam ranne ptaszki!
Wstalam dzis wcześniej bo miałam wyrzuty sumienia, że tak długooo śpię 😁

hahaha ,witoj!
a my juz tu od brzasku wysiadujemy jak kwoka jajo 😁

Agamu napisał(a):
mariola-s napisał(a):
Brawo Agatka! To musiało być show 🙂
oj było było. Jak dojechałam do domu to ubaw miałam z tego do końca dnia! Chłop też tego pewnie nie zapomni...a taki kozak był z niego 🤪 🤪 🤪

a za cos Ty mu tak pojechala???

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):
mariola-s napisał(a):
oj było było. Jak dojechałam do domu to ubaw miałam z tego do końca dnia! Chłop też tego pewnie nie zapomni...a taki kozak był z niego 🤪 🤪 🤪

To było tak: u nas na takiej trzy pasmowej trasie robili jakiś remont,przesuwało się tam tempem żólwia, ja jechałam (tzn przesuwałam się) tym pasem prawym z prędkością 2 km/h. I do tej drogi dochodzi taka ulica, którą nadjechali ci oto robotnicy. i Oni bez kierunkowakazu bez niczego się wjebali przede mnie...ani dzięki ani sorry ani mrugnięcia światłami-nic!
No więc ja na klakson i wiązankę pod nosem puściłam.
A ten typ-kierowczyk miał oknbo otwarte i patrzył na mnie w swoim bocznym lusterku. Posyłał mi buziaczki, jęzorem wymachiwał, jakieś tam gesty inne wykonywał.... 😠 😠 😠 No więc ja wyczaiłam moment, wzięłam go bokiem i stanełąm przed nim, wysiadłam i podchodzę do tego wozu pełnego robotników z pianą na pysku...a cała reszta stoi w tym korku, upał jak cholera więc okna pootwierane, ja w tym dersie staje przed tym dostawczakiem i mówię "panie wpieprzyłeś sie, ani przepraszam, a ni dziękuję", a on tak na mnie i mów"złotko nie denerwuj sie, o Ci żyłka pęknie", a ta reszta tych robotników rozbawaka, gęby cieszą.
A ten gieroj największy z jakieś tam buziaki tak cmoka obleśnie, ja tam coś gadam (już nie pamiętam, podejrzewam niecenzuralną wiązankę), a on faję w pysk ładuje i zaczyna tak jęzorem falować, na co ja jak się odmachnęłam, jak mu trzasnęłam to mu ta faja opadła i okulary słoneczne mu spadły....ta reszta zaniemówiła na tym samochodzie,ten na siedzeniu pasażera szybko okno zamknął (pewnie sie bał że też dostanie) hehehehe
No i sie odwróciłam i idę do samochodu! A ludzie na około w tym korku stoją, śmieją się w głos i klaszczą!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪

Agamu napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
Agamu napisał(a):
mariola-s napisał(a):

To było tak: u nas na takiej trzy pasmowej trasie robili jakiś remont,przesuwało się tam tempem żólwia, ja jechałam (tzn przesuwałam się) tym pasem prawym z prędkością 2 km/h. I do tej drogi dochodzi taka ulica, którą nadjechali ci oto robotnicy. i Oni bez kierunkowakazu bez niczego się wjebali przede mnie...a ni dzięki ani sorry ani mrugnięcia światłami-nic!
No więc ja na klakson i wiązankę pod nosem puściłam.
A ten typ-kierowczyk miał oknbo otwarte i patrzył na mnie w swoim bocznym lusterku. Posyłał mi buziaczki, jęzorem wymachiwał, jakieś tam gesty inne wykonywał.... 😠 😠 😠 No więc ja wyczaiłam moment, wzięłam go bokiem i stanełąm przed nim, wysiadłam i podchodzę do tego wozu pełnego robotników z pianą na pysku...a cała reszta stoi w tym korku, upał jak cholera więc okna pootwierane, ja w tym dersie staje przed tym dostawczakiem i mówię "panie wpieprzyłeś sie, ani przepraszam, a ni dziękuję", a on tak na mnie i mów"złotko nie denerwuj sie, o Ci żyłka pęknie", a ta reszta tych robotników rozbawaka, gęby cieszą.
A ten gieroj największy z jakieś tam buziaki tak cmoka obleśnie, ja tam coś gadam (już nie pamiętam, podejrzewam niecenzuralną wiązankę), a on faję w pysk ładuje i zaczyna tak jęzorem falować, na co ja jak się odmachnęłam, jak mu trzasnęłam to mu ta faja opadła i okulary słoneczne mu spadły....ta RESZTA ZANIEMÓWIŁA,ten na siedzeniu pasażera okno zamknął (pewnie sie bał że też dostanie hehehehe
No i sie odwróciłam i idę do samochodu! A ludzie na około w tym korku stoją, śmieją się w głos i klaszczą!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪

hhahahaha akcja jak z filmu z Chuckiem Norisem hahahhaahaha 🤪 🙃 🙃 😁 😁 😁 😁 😎 😎tak trzymaj ,babeczka jak trza brawo!!! 😁 😁