Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mgrzedzicka napisał(a):
Hej Dziewczyny, myślicie ze mala moze mi juz uciskac na żołądek? Bo jak zjem i np usiade i sie zgarbie to mnie tak zołądek boli jakby mnie skurcz zoladka zlapal

mi Madzia na prawej stronie Szkrabik się usadowił i mnie uciska na wątrobe , mam takie bóle tępe bardzo bolesne 🥴 ale gin mówił że to normalne 🙂 także Ciebie może na żołądek naciska ...

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Doris5969 napisał(a):
mgrzedzicka napisał(a):
Tak patrze na wasze awatary, na fotki Karolci na nk i wy tak zajebiscie w ciazy wygladacie a ja taka spasiona jestem

no moze na avatarze zajebiscie wygladam ,ale teraz to juz jest duuuuuzo gorzej!!!!!!!!!!!!!!

Słonko Wam Kochane dogrzało widzę 😜 same dżagi i narzekają 🤪

• Mamusia
mgrzedzicka napisał(a):
Nie przesadzam, zanim zaszlam w ciaze wazylam 79kg bo se przytylam niewiedziec czemu ale zawsze mialam tendencje, dodaj do tego jakies 12 na chwile obecna, i pomysl ile mi jeszcze dojdzie nic tylko zalamac sie

Nie załamuj się bo nie ma czym 🙂 na pewno po porodzie szybciutko schudniesz do swojej wymarzonej wagi 🙂 ciesz się stanem w jakim jesteśmy i malutką niunią jaka nosisz 🙂

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
mgrzedzicka napisał(a):
Nie przesadzam, zanim zaszlam w ciaze wazylam 79kg bo se przytylam niewiedziec czemu ale zawsze mialam tendencje, dodaj do tego jakies 12 na chwile obecna, i pomysl ile mi jeszcze dojdzie nic tylko zalamac sie

Nie załamuj się bo nie ma czym 🙂 na pewno po porodzie szybciutko schudniesz do swojej wymarzonej wagi 🙂 ciesz się stanem w jakim jesteśmy i malutką niunią jaka nosisz 🙂
Tylko to mnie pociesza, moja mala niunia,

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
mgrzedzicka napisał(a):

no dokładnie tak jak Asia mówi!!!!!!!!!!!!jedne laski chodza sdzczuplo w ciazy a niektore tyja tak juz jest 🙂ja jutro u mojej gin na wage wejde i sie okaze ile to juz na + mam he he .
Magda ale Ty zapewne wysoka jesteś to nie masz co sie tak bardzo martwic 🙂

• Mamusia
Agamu napisał(a):
cześć Dziewczęta,wróciłam 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 awaria skończyła się wcześniej niż miała, więc jestem 🙂 i mam 127 stron do nadrobienia 😮

no w końcu! bo już smutno bez Ciebie było. To miałaś czas zająć się ubrankami które dostałaś od dzieciaczków

• Mamusia
Agamu napisał(a):
cześć Dziewczęta,wróciłam 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 awaria skończyła się wcześniej niż miała, więc jestem 🙂 i mam 127 stron do nadrobienia 😮

NARESZCIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!fajnie ze do nas wróciłaś Agatko 🙂)))

Doris5969 napisał(a):
Anulcia maj kon gratulejszyn cipuchy 🙂
no właśnie co z Violą tez jestem ciekawa na maksa czy wkoncu jajka ustrzelili!!!!!!!!!!!!
a Aga -Czarna to strasznie długo pilnuje tej szafy!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

Aga dzis spi u rodzicow,dzis jej nie bedzie niestety,brechta sie w duchu z wczorajszego Kocura 😁ale opamietuje sie ze jest u rodzicow,bo co by pomysleli ,jak by ona tak nagle smiechem wybuchla???hormony 🤪

Madzia nie smutaj sie napewno ,nie jest tak zle z Toba kochana 🙂Olenka musi miec gdzie grasowac,a tluszczyk sie odklada na mleczko ,ja bede na glowie stawac,a cycem bede karmic,zawezmne sie cholera, 😎 😉 😉 😜Serio to naprawde bym sie zalamala jakbym karmic nie mogla,ja juz tesknie za tym uczuciem 🙂
Asiagryze jabzooo 😁
Anulcia gratuluje cipuleńki 🤪 🤪 🤪

Agamu napisał(a):

hej Myszko jak sie ciesze ,ze jestes,Agulec pisal,ze do konca tyg ma Cie nie byc ,matko mysle ,ze bys sie nam zalamala 😁

• Mamusia
Asiulka ja już po jabłuszku 😁 🤪 zdaj relację czy Cię ruszy z rańca heh 😜
ja mykam się położyć bo mnie plecki bolą okropnie a i śpiąca jestem 😮
u mnie nie padało ale gdzieś musiało kropnąć i to solidnie bo się ochłodziło powietrze 🙂 ufff..
a jutro 29st,sob 30st a nd 31stopni 😮 😮 😮 😮 masakra !!!!!!
miłej nocki 😘 😘 😘