Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

ja bylam na komisji zwolnieniowe, i czekam na decyzje , az i powiedza ze jesli kregoslup mnie boli od ciazy to beda placic mi 100% tego co zarazbialam do tej pory a jesli to od czegos innego to tylko 70 % , jakbym wogile nie dostawala kasy to my juz bysmy padli , zostalo by nam powrot do polski i wynajecie mieszkania w holandii a my nie chcemy wracac

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mgrzedzicka napisał(a):
Ja ogolnie nie moge zlego slowa na mojego powiedziec, moj byly przyprawil mnie o takie dlugi ze jeszcze place, zeby nie Przemek to bym chyba szukala suchej galezi, pomogl i psychicznie sie podniesc finansowo tez mi bardzo pomogl, teraz mamy klopoty finansowe a on nie przyzwyczajony ze mu na cokolwiek brakuje i musi zrezygnowac, ale w koncu dopracujemy i te kwestie

Madziu ,to dobrze ze masz wsparcie 🙂a kryzysy sie zdarzaja u najlepszych..nawet łacza czasem takie przejscia 🤪glowa do gory ,b 🙃edzie dobrze ,najwazniejsze ,ze sie kochacie 🙂

mgrzedzicka napisał(a):
ja bym chciala cos dolozyc do domowej kasy, to mnie najbardziej wkurza, ze nie zarabiam
Madziu ,ja Cie rozumiem jak nikt..swego czasu nie pracowalam,poprz ciaze i dlugo po...Facet niby nic nie powie,ale sama kobieta sie tak czuje..satysfakcja inna jak choc cos sie ma ,prawda? 🙂
Poczekaj spokojnie ,bedzie lepiej razem przejdziecie te wertepki zyciowe 😎 😉

• Mamusia
Dziewczyny padam na pyszczek! dzisiaj to przesadziłam - zrobiłam Asiowe ciacho z rabarbarem jeszcze gorące ale za 10 min..... no i zrobiłam jeszcze fasolkę, jutro będziemy szamać 🙂 teraz ratuję się zimnym arbuzikiem mniam 🙂
tam gdzie kasy brakuje zawsze są problemy, bo i człowiek nerwowy się robi jak nie może normalnie żyć
numerki też poproszę [email protected]

mgrzedzicka napisał(a):
Fashionalex napisał(a):
zobacze jak jutro mi pojdzie bo trzeba zrobic zakupy, teraz spi ale zaraz zacznie jeczec ze glodny jest, a ja leniwa wiec chyba nic nie zrobie
Gdyby raz on Tobie zrobil.................to by my Bozia rączek nie zabrala he he, a tak ode mnie powiedz ze jedzenie o tej porze tuczy i jabluszko conajwyzej he he

haha popieram 😁 😁 😁

Fashionalex napisał(a):
tylko ze on ma taka przemiane ze on wogle nie tyje , co ja nie robie zeby troche przybral , a to nic, nadal taki sam jak go poznalam ,

moj to samo 😁

mariola-s napisał(a):
Fashionalex napisał(a):
tylko ze on ma taka przemiane ze on wogle nie tyje , co ja nie robie zeby troche przybral , a to nic, nadal taki sam jak go poznalam ,

przynajmniej masz takiego jakiego wybrałaś 🙂

😁 😁 😁 🙃 🙃 🙃 😁 😁 😁bez reklamacji hahahhaa

mariola-s napisał(a):
Dziewczyny padam na pyszczek! dzisiaj to przesadziłam - zrobiłam Asiowe ciacho z rabarbarem jeszcze gorące ale za 10 min..... no i zrobiłam jeszcze fasolkę, jutro będziemy szamać 🙂 teraz ratuję się zimnym arbuzikiem mniam 🙂
tam gdzie kasy brakuje zawsze są problemy, bo i człowiek nerwowy się robi jak nie może normalnie żyć
numerki też poproszę [email protected]

ja tez nie dotrwalam i ciacho cieple mlucilam hahaha,nie ze gorace ...ale cieple 🙃
Tos odwalila kawal dobrej roboty 🤪 😘

mariola-s napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Mariolcia ale mi zrobiłas ochote na ta fasalke az mi sie zachciało ......wez mi ja przeslij mailem jeden słoiczek mnia mnia,.... 🤪 🤪

Tyle się przy niej narobiłam, że narazie nie chce mi się na nią patrzeć 🙃

haha 😁 😁 😁

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
Fashionalex napisał(a):

Moja ciotka zawsze powtarza, że jak wychodziła za mąż to jej wybranek miał kręcone włosy (w tamtych czasach to nawet faceci kręcili włosy hihi) a teraz lipa i reklamuje - oszukał ją 😉

mariola-s napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
Fashionalex napisał(a):

Moja ciotka zawsze powtarza, że jak wychodziła za mąż to jej wybranek miał kręcone włosy (w tamtych czasach to nawet faceci kręcili włosy hihi) a teraz lipa i reklamuje - oszukał ją 😉
lepszy matowy oryginal,niz lśniąca podroba... 😆

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
mariola-s napisał(a):
Fashionalex napisał(a):

lepszy matowy oryginal,niz lśniąca podroba... 😆

🙂 🙂 🙂 😁 😁 😁 😁 🤪 🤪

czarna79 napisał(a):
Mariolcia ale mi zrobiłas ochote na ta fasalke az mi sie zachciało ......wez mi ja przeslij mailem jeden słoiczek mnia mnia,.... 🤪 🤪

A Ty piekna co ostatnio taka jakas dzika sie zrobilas??? 😉

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):

A Ty piekna co ostatnio taka jakas dzika sie zrobilas??? 😉

jaka dzika....co za dzika kochana....

Asia19874 napisał(a):
jestem 🙂 gafa jak byk 😮 siora ma dziś 17urodziny a ja głupiej czekolady nie miałam dla niej 😮 zapomniałam na śmierć że to dziś 🤢 muszę jej jakiś prezencik kupić bo wtope niezłą zaliczyłam....

uuuuuuu...ale teraz masz prawo Asiu 🙂
Jutro nareperuj blad 🙂

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
siedzisz cicho pojawiasz sie na momenta...cos sie dzieje z Toba??? 😜

to te upaly kochana nie no zartuje hi hi ....to do rodziców , albo ktos o cos poprosi .....wiedza ze na zwolnieniu i ze zawsze siedze w domu to mozna mnie poprosic ....jak z ta garderoba ....

• Mamusia
Asia19874 napisał(a):
jestem 🙂 gafa jak byk 😮 siora ma dziś 17urodziny a ja głupiej czekolady nie miałam dla niej 😮 zapomniałam na śmierć że to dziś 🤢 muszę jej jakiś prezencik kupić bo wtope niezłą zaliczyłam....

kup jej cos fajnego i daj .....przeciez ciezarnej wszytsko sie wybacza .....