Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Leer napisał(a):
dziewczyny decyzja podjęta ide w tej skromnej krótkiej sukience.
wiedziałam że tylko mój Narzeczony może mi pomóc to rozwiązać więc mu sie pokazałam i stanowczo stwierdził że w krótkiej wyglądam pięknie a w tej dlugiej nie podobam mu sie ani trochę..
a o to właśnie chodzi żeby jemu sie podobać...

Myślałam wczoraj o Tobie,jak tam przygotowania do ślubu-pewnie pełna para 🤪 Zazdrosze że to już jutro ten wielki dzień 🙂 🙂

Właśnie wróciłam z laboratorium,byłam na pobraniu krwi,wyniki na tarczyce w poniedziałek. A w środe sobie pojde na morfologie,glukoze i jeszcze tam na cos nie umiem sie doczytac co napisał. Glukoze oni maja wiec nie musze kupowac w aptece.

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Dziewczyny zobaczcie jaka super kiecka 🙂 🙂 🙂 http://moda.allegro.pl/mega-promocja-mala-czarna-na-kazda-okazje-l-xl-kol-i1626535378.html

faktycznie bardzo ładna 🙂 🙂
smieszy mnie jedna rzecz,te wszystkie babeczki reklamujace odziez ciazowa sa takie filigramowe,modelki z brzuchem 😁

wiecie jaka wczoraj mialam ochote na ogorki malosolne masakra po sklepach z mezem chodzilam maz mowil do trzech razy sztuka ze juz dalej nie bedzie szukal ale na szczescie w trzecim sklepie je dostalam nie zdazylam dojsc do domu a juz polowe zjedzona mialam heh a mala potem tak kopala pewnie z radosci heh

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
wtajcie! ja już też jestem 🙂 po raz pierwszy nie miałam dużo do nadrabiania 🙂
ja to jakoś boję się kupować na allegro, jednak wolę poprzymierzać w sklepie

Ja też 🙂 tyle że nadal mam sklepowstręt niestety 😞Więc teraz jedynie allegro mi zostaje...

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
wiecie jaka wczoraj mialam ochote na ogorki malosolne masakra po sklepach z mezem chodzilam maz mowil do trzech razy sztuka ze juz dalej nie bedzie szukal ale na szczescie w trzecim sklepie je dostalam nie zdazylam dojsc do domu a juz polowe zjedzona mialam heh a mala potem tak kopala pewnie z radosci heh

Większość z nas miała chyba faze na ogórasy małosolne 🙂 🙂 🙂Mi się śniły nawet w zeszłym tygodniu, jak dorwałam rano to zjadłam 12 sztuk i mam spokój 🙂

no fakt bo takie drogie sa ze masakra. a co sadzicie o tym co w tv gadaja o ogorkach i pomidorach? maz mi zakazal kupowac lepiej nie ryzykowac tym bardziej ze w szczecinie mieszkam a niemcy sa blisko wiec duzo sklepow moze sprowadzac je stamtad

• Mamusia
mariola-s napisał(a):
wybieracie się może na kac vegas 2? ja pewnie w przyszłym tygodniu jakoś i przy okazji musze sobie kupić jakąś sukieneczkę i portałki żeby tyłek mi się nie zaparzył, bo zupełnie nie mam w czym chodzić...

Agamu ma sklepowstret a ja chyba kinowstręt,byliśmy niedawno na filmie "Jestem Bogiem" i pod koniec seansu zaczelo mi sie robic juz duszno dlatego wole juz nie ryzygowac i za jakis czas sciagnac film z neta i obejzec w domu 🙂

ja poki co nie mialam ochoty na ogorki 😜 😎 niedawno byla chcica na slodycze ☺️

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
no fakt bo takie drogie sa ze masakra. a co sadzicie o tym co w tv gadaja o ogorkach i pomidorach? maz mi zakazal kupowac lepiej nie ryzykowac tym bardziej ze w szczecinie mieszkam a niemcy sa blisko wiec duzo sklepow moze sprowadzac je stamtad
ja w to nie wierzę, bo oni sami nie wiedzą w czym w końcu sa te bakterie...A i tak zawsze wszystko myję,wiuęc się nie boję.
To jest tak jak z tą świńską grypą czy tam innymi bzdetami.
Ja się nie martwię takimi rzeczami...

• Mamusia
Cześć dziewuszki ja po śniadanku zaraz idę do leclerka może mój proszek bedzie jednak w promo
Agamu sukieneczka ładna, mi już starczy sukienek. Przyszła mi już taka niebieska jak Ty masz, jeszcze na tunikę czekam może dziś bedzie 🙂
Leer szkoda że tyle nerwów Kochana zjadłaś na darmo przy tej krawcowej 😞 no ale mimo wszystko wszystkiego naj.. oby jutrzejszy dzień był tym jednym z najwspanialszych w życiu 😘 😘
Kuźwa znów gorąc się zapowiada ja mam już dość upałów 😠

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
ja jak widze w sklepie pochodzenie:hiszpania,włochy od razu odkładam nawet owoce. najlepiej teraz miec swoja dzialeczke albo kupowac warzywa na bazarku od kogos kto ma dzialke takie ogorki sa sto razy lepsze niz te z supermarketow,kompletnie inny smak i zapach pycha 🙂

gdybym nie byla w ciazy tez bym sie nie martwila ale boje sie o malutka wiec wole nie ryzykowac. moja kuzynka 6letnia np kompala sie w jeziorze i popila troche wody i od tego jakas brzydka bakterie ma ze ani nabialu ani slodyczy nie moze jesc ze niby ta bakteria zywi sie nabialem i slodyczami masakra teraz takie brzydkie choroby sa

• Mamusia
izarybka napisał(a):
Cześć dziewuszki ja po śniadanku zaraz idę do leclerka może mój proszek bedzie jednak w promo
Agamu sukieneczka ładna, mi już starczy sukienek. Przyszła mi już taka niebieska jak Ty masz, jeszcze na tunikę czekam może dziś bedzie 🙂
Leer szkoda że tyle nerwów Kochana zjadłaś na darmo przy tej krawcowej 😞 no ale mimo wszystko wszystkiego naj.. oby jutrzejszy dzień był tym jednym z najwspanialszych w życiu 😘 😘
Kuźwa znów gorąc się zapowiada ja mam już dość upałów 😠

Ja o tej kiecce myślę że względu na zakończenie roku, które mnie czeka w czerwcu. A że moja klasa kończy szkolę to muszę jakoś wyglądać...Chociaż troichę mi kasy szkoda na 1 raz, bo podejrzewam że raczej nie będę w niej chodzić latem, tylko w czymś lżejszym...