Skocz do zawartości

WRZESIEŃ 2011 - ŁĄCZMY SIĘ :) | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Ja dzis mojemu mowie "Kotku,a nie lubisz goloneczki swojej zoneczki?" haha On golonke uwielbia,wiec szczescie w oczach hahaha 🙂
A tak na serio to bym zjadla goloneczke,te taka sznurkowana malutka co sprzedaja ,bez gnata (takie male ,wiecie),ona jest juz peklowana,tylko ugotowac w wywarze warzywnym i z bulionem...mniam ,jak ja ja uwielbiac ,toszto chude miesko 🤪Chyba zakupie dzis,jak bedzie .. 🤢

Asik wkur****** moje podniebienie hi hi hi hi hi hi ....ja to taka pieczona z mizerią wciagnełabym cała ..... 🤪 🤪

• Odpowiedzi 58,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Asia19874

5726

• Agamu

4062

• czarna79

3418

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Anulcia napisał(a):
jasna281288 napisał(a):
heh ale ogolnie smiac mi sie chce bo pare dni temu mezowi gadalam ze ja to zadnych zachcianek nie mam heh a wczoraj ochotka na ogorasy malosolne byla a dzisiaj juz na slodkie heh chyba zjem tego batona zrobie to dla malej heh i tak juz gruba jestem i tak ginekolog jak mnie zobaczy to pewnie sie przezegna heh

Ja to zachcianek nie mam jak brzuszka nie czytam 🙂 tutaj zawsze któraś je jakąś pychotke 😜 to i mnie ochota nachodzi 🙂

dokladnie,my umiemy sobie dogodzic ...zreszta widac po nas ,widac 😁 😁 😁 😁

no jak nie jak tak 🤪 🤪

czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
jasna281288 napisał(a):
a mnie ochota na slodkie przyszla kupilam princepolo i tak patrze na niego i walcze zeby nie zjesc go bk

hehe,ja dzis przepyszna ,swiezutenka drozdzoweczke polfrancuską z truskaweczkami z cukrem zelujacym wciqagnelam ,ach jak mi dobrze bylo,bossska ,przepyszna byla mniamniusna taka 🤪

no ja pierdykne i zero zgagi ....ja to nic słodkiego ....tylko pikantne i ziemniaki mogłabym codziennie jesc 🤪

ja tez ziemniory,miesko nie zawsze ale mielonke ostatnio pochlaniam...masakra ,te niebieska ,tania z Biedronki "Tyrolska "pychaaaa 🙂
A slodkie raz kiedys ,jak sie zachce ,to koniec ,ale codziennie nie

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
jasna281288 napisał(a):
a na ogorki to tez przez was dziewczyny ochote mialam heh ostatnio pisalyscie o tych malosolnych i wkoncu mnie tez apetyt na to ruszyl heh

Ja tez przez dziewoje nasze o nich mysle...a przez Asiureee toi juz o kukurydzy,ale u mnie nie widu... 😞

no wczoraj szukałam i dupa nie było kukurydzy 😮
a fasolka szparagowa na 15zł 🥴 też nie kupiłam wstrzymam się jak zlecą z ceny albo najlepsze z ogródka 😎

• Mamusia
Agamu napisał(a):
Widzę że temat przewodni czyli żarełko na tapecie 🤪 🤪 🤪 🤪

tylko Ty kochana nie wyskocz z frytkami , albo ogorkami małosolnymi , bo jak wpadne tam do tego Poznania ,,,,, taki słonik z cycem na wierzchu ....to zobaczysz wszytsko zjem hi hi

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
jasna281288 napisał(a):
a mnie ochota na slodkie przyszla kupilam princepolo i tak patrze na niego i walcze zeby nie zjesc go bk

hehe,ja dzis przepyszna ,swiezutenka drozdzoweczke polfrancuską z truskaweczkami z cukrem zelujacym wciqagnelam ,ach jak mi dobrze bylo,bossska ,przepyszna byla mniamniusna taka 🤪

no ja pierdykne i zero zgagi ....ja to nic słodkiego ....tylko pikantne i ziemniaki mogłabym codziennie jesc 🤪

ja tez ziemniory,miesko nie zawsze ale mielonke ostatnio pochlaniam...masakra ,te niebieska ,tania z Biedronki "Tyrolska "pychaaaa 🙂

ja też bez słodyczy żyć mogę 🙂 nie pamiętam kiedy coś jadłam , a jak już najdzie to mieszankę krakowska kupuję 😁 albo biszkopty 😁

jasna281288 napisał(a):
a po porodzie wspolnie diety wymyslac bedziemy zeby schudnac i do formy wrocic heh

polecam papki warzywne na wywarze z piersi 🙂Wszystko zmiksowac i na tym rosolku zajadac 🙂Pycha

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
czarna79 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
jasna281288 napisał(a):

ja też bez słodyczy żyć mogę 🙂 nie pamiętam kiedy coś jadłam , a jak już najdzie to mieszankę krakowska kupuję 😁 albo biszkopty 😁

No jak sie zachce to az sie trzese,a uszyska podskakuja hahaha

• Mamusia
AsiulkaZG83 napisał(a):
Wczoraj moj pil piwo,a ja sprite i na stole worek kapuchy kiszonej ,ludzie sie patrzeli jak zajadam ochoczo 😁 😁 😁

Ja to ze sklepu zawsze wychodze z czymś w paszczy,a jak ludzie patrzą na mnie to ja do mojego...co to ciężarnej kobiety godnej ludzie nie widzieli 🤪 🤪

Asia19874 napisał(a):
AsiulkaZG83 napisał(a):
jasna281288 napisał(a):
a na ogorki to tez przez was dziewczyny ochote mialam heh ostatnio pisalyscie o tych malosolnych i wkoncu mnie tez apetyt na to ruszyl heh

Ja tez przez dziewoje nasze o nich mysle...a przez Asiureee toi juz o kukurydzy,ale u mnie nie widu... 😞

no wczoraj szukałam i dupa nie było kukurydzy 😮
a fasolka szparagowa na 15zł 🥴 też nie kupiłam wstrzymam się jak zlecą z ceny albo najlepsze z ogródka 😎

dokladnie ,dzis po18zl fasole widzialam,a baba ,ile wazyc??a ja na to ,ze sporo wiec poczekam az stanieja heheehe

• Mamusia
kamiska napisał(a):
czarna79 napisał(a):
Karolcia dasz rade z tym mieszkaniem 🙂 ....silna z Ciebie dziołcha..... 🙂 🙂 🙂
A co do porodówki to tak jak Dorcia napisała zapłac te 150 lub 200 i bedziesz miała spokojna głowe i w normalnych warunkach .... 🙂 🙂.
Ja bym chyba nie poszła ogladac ....co bedzie to bedzie i tak jade urodzic, a nie na wczasy 🤪 🤪Kamisia ja chyba juz zdecydowałam chce w Miejski z czerownej cegły , a nie u Malarkiewicza... 🙂 🙂 🙂

ja bede w miejskim rodzic to moze nawet gdzies tam sie spotakmy 🙂hehe
co do wrzątku to stary sprawdzony sposób i jesli to wątroba to naprawde pomaga
co do niedzieli to musze cos ekstra naszykowac ( i się i do jedzonka 🙂)
dzięki dziewczęta że jestescie to takie naprawde fajne ze mozemy tu sobie pogadac jak stare znajome czuje jak bym Was znala od lat 😁

no moze sie spotkamy ....jak usłyszysz takie wielkie buuuuummmmm to bedzie znaczyło ze dotarłam na porodowke .....słyszałam ze tam jest bardzo rodzinnie i nastawiaja sie na nature.....
Co do niedzieli .....to tam cos ekstra wykabinuj i daj przepis ....co bym ja za pare dni tez cos wymodziła .....ja tez tak mam ze bez brzuszka to juz jak bez reki hi hi fajne laski z nas , wiec mysle ze po porodzie dalej bedziemy pisały , no moze troszke mniej hihi ..... 🙂 🙂

Asia19874 napisał(a):
ale mnie coś przymuliło 😮 😮 😮 ten arbuz chyba ....

uuu kochana..a bo my tu tak namieszalysmy w menu i Tymus w duszy mysli "Matko tylko tego nie jedz ,co one Ci tu polecaja ,nie wszystko na raz!"

wezcie o arbuzie nie mowcie pokroilam druga glowke arbuza i taki jakis nie dobry nie da sie go jesc nie smakuje mi maz jak przyjdzie niech posmakuje nie wiem czy faktycznie nie dobry jest czy poprostu ja juz go jesc nie chce np ostatnio zupe pomidorowa zrobilam i posmakowalam i mi nie dobrze sie robilo juz ja wyrzucic chcialam myslalam ze mi nie wyszla maz posmakowal i gadal ze pyszna chyba z 3talerze jej zjadl

• Mamusia
jasna281288 napisał(a):
a po porodzie wspolnie diety wymyslac bedziemy zeby schudnac i do formy wrocic heh

Schudniesz szybko Marta. Ja sie tam tym nie przejmuję, najważniejsze żeby Dziecko było zdrowe, a ja moge nawet 100 kg ważyć!!!!!!!
I i tak będę szczęsliwa.

kamiska napisał(a):
spoko nie ma sprawy,dziś przyszła rano znajoma i mówi-nie czytaj tych forum bo tylko doła załapiesz a ja jej na to że to nie jest zwykłe forum tylko zgromadzenie pozytywnie nakręconych ciężarówek 🙂

Musiala by nas poznac haha ,zapros ja to sobie pogadamy 🙂 😁

no takwiadomo dziecko najwazniejsze 🙂 ale jak czlowiek z dnia na dzien zaczyna nie miescic sie w swoje ubrania to dola mozna latwo zlapac heh i martwie sie ze mezowi przestane sie podobac teraz niby mowi ze bardziej go tearz podniecam ale nie wiem czy mowi prawde czy klamie zeby mi przyjemnosc zrobic heh

Asia19874 napisał(a):
ide na wyro bo helikopter sie włączył .... blehhh......... jeszcze nie rzygałam a teraz to mi się aż ulewa 😮 😮 😮

ojojoj Kochana trzymaj sie i daj znac co i jak 😮
A ja ide obiad robic papa do pozniej 😘