Skocz do zawartości

PAŹDZIERNIK 2011 -STARTUJEMY | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

asia85a napisał(a):
ojj koleżanko nie ładnie to ujełaś!!!!!!! nieobrażaj kobiet karmiących piersią każda z nas wybiera i sama decyduje jak ma karmić swoje dziecko ,ale tak naprwade to wiekoszość mieszkających na wyspach niekarmi cyckiem bo wolą dziecku dać butle mleka żeby mieć spokój z dzieckiem i nielatać z gołym,,cyckiem""lepiej podać dziecku mleko w proszku nafaszorowane chemią ,prawdA jest taka że ludzie idą na łatwiznę

Asia komuś nie pozwalasz siebie obrażać , a sama to robisz wobec innych!!!

• Odpowiedzi 14,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• carpioo

1197

• madziek84

788

• Iris

1191

• Zuziaczek

1030

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej. mam pytanie dotyczące przesiewowych badan słuchu u noworodków podczas pobytu w szpitalu. Czy któremuś z waszych dzieciątek badanie nie chciało wyjśc - chodzi mi o to ze uszka nie chcialy sie badac?

Prosze o odpowiedz, to dla mnie bardzo ważne. Mój synek urodził sie 17 listopada i podczas pobytu w szpitalu przesiewowe badanei słuchu nie chciało wyjśc z powodu by może zalegajacej mazi płodowej badz dlatego ze byl niespokojny.
Martwie sie tym troszkę a nastepna kontrol mamy dopiero 8 grudnia i wtedy badanie bedzie robione po raz kolejny.

Może któraś w Was miała podobne doświadczenie, jak ono sie skonczyło.

Wiem ze jesli badanie przesiewowe zle wychodzi dziecko jest kierowane do poradni audiologicznej w celu zdiagnozowania byc moze wady słchu ( chcoiaz mam nadzieje ze nas to nie bedzie dotyczy ) Wierze w to mocno i bede sie o to modlli z całych sił !!!

Buziaki Wiola