Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sandra, to macie nieciekawie z pracą 😞 przykro mi, że tak się u Twojego męża potoczyło.. na pewno znajdzie lepszą i spokojniejszą pracę!

Marta, Gabo tak zareagowała na nowy słoiczek, rzeczywiście może to od tego żółtka.. tam w tym słoiczku są jeszcze zioła, może to od nich..
a co do smsa, napisałam: 9 miesięcy temu urodziłam dziecko - poprzez metamorfozę chciałabym znów poczuć się kobieco, atrakcyjnie a także odzyskać pewność siebie.
No i mnie wybrali 😆 nie ukrywam, że potrzebna mi jrst taka zmiana - zawsze chciałam przeżyć coś takiego.. no i licze się z obcięciem włosów 🙂 jeżeli to ma zmienić mój wizerunek na korzystniejszy, to jestem ZA, niech ścinają, mogą nan\wet kolor zmienic.
Ja nie zdążyłam zafarbowac dziś włosów, zadzwonili 30 minut przed planowanym farbowaniem 🙂

Dobra, idę pod prysznic, a potem oglądam YCD, więc dziś już nie zajrzę.

Buziaki, trzymajcie się 😘

ps. powódź straszna 😞 również jest mi przykro jak patrzę jacy jesteśmy bezsilni wobec żywiołów.. eh 😞

• Mamusia
Kasia ale jaja heheh super gratuluje 😁 😁 😁 normalnie Ci zazdroszcze 😁 😁 oczywiscie bdziesz musiala sie pochwalic nam swoja przemianą 😁
Agatka krzeselko fajne Kubus bedzie mial swoj tron hehehe
Martus a moze w koncu ząbeczki ida Gabi??moj po żółtku wymiotowal:/
Sandra wez nawet nie strasz kurcze bo ja naprawde czesi puszcza te zbiorniki to po nas tzn po Wrocławiu...:/

• Mamusia
Sandra a swoja droga to co to za praca ze zabieraja z wyplaty az 900 zl!!!!!to pewnie premia??ja kiedys pracowalam tez w takiej firmie ze jak nie zrobilismy okreslonego obrotu w miesiacu to obcinali premie i golego tysiaka na reke dostalam (raz sie to zdazylo i tez od razu sie zwolnilam 🙂)
Ale popatrzcie co za rok!!!!!tragedia narodowa- smierc prezydenta terraz powodz a to dopiero maj...kurcze ciekawe co jeszcze... 🤨

• Mamusia
Wiesz co odjeli mu te za nieotwarte punkty, ale przez te cholerna pogode nikt nie chce zamawia... bo soki i alkohol nie schodza najzwyczajiej w swiecie.. ma super pkt nad jeziorem, ale biora tez malutko, bo ludzi echo... 😞

Byle szybko znalezli kogos na jego miejsce...

• Mamusia
hej 🙂

Gosia, a te wózki są wygodne? tzn może dziecko w nim normalnie spać?
daj znac jaki model kupiliście, a najlepiej to wstaw fotkę 🙂
pamiętam jak się cieszyłam jak jechałam po spacerówkę - normalnie jak po pierwszą wyprawkę 😉

musiałam dzisiaj tak wykombinować, żeby Grzes poszedł spać wcześniej i potem zasnął tak o 13.15, bo o 13.30 wychodzę na podbój świata 😉

• Mamusia
Sandra, coś Twój M ma pecha to roboty 😞 Ale na pewno znajdzie nową, lepiej płatną pracę. Dobrze, że Ty masz teraz jakies dochody.

Kasiu..no już się nie mogę doczekać jaka będziesz po tej przemianie 🙂 Zazdroszczę Ci tego dnia tylko dla siebie 🙂

My dzisiaj pospałyśmy prawie do 9:30 🤪 🤪 Gabi nie chciała iść wieczorem spać i zasnęła przed 22 dopiero. Ostatnio chce być cały czas przy cycku. Nawet smoczek nie pomaga, bo jak jej zabieram cyca to ryczy. Dzisiaj spróbuję dać jej picie z niekapka...ale zapewne nie będzie chciała.

• Mamusia
Ojjj...jakie pustki 🙂
Kasia na metamorfozie, Gosia na zakupach, a Sandra w pracy 🙂 To wszystko wyjaśnia 😜

ja własnie wróciłam od fryzjera 🤪 🤪 🤪 I też przeszłam metamorfozę 😁 😁 Obcięłam włosy na krótko!! Matko...Gabi nawet sie ze mnie śmiała 🙂 Dzielnie wytrzymała prawie 2 godziny u fryzjera.

• Mamusia
hej hej 🙂
ja jeszcze przed metamorfozą. Dziś widziałam się ze stylistkami - okresliły mój typ urody ( PANI JESIEŃ ), dobrałyśmy na jutro fryzurkę.. ale jaką? tego nie powiem, zobaczycie później sami, jutro Wam napiszę 🙂

Marta, wstaw fotkę, jestem ciekawa jak tam Twoje włoski 🙂

Ciekawe co u Gosi, czy kupili wózio 😆

No to ja jutro zaczynam od 10.00, najpierw kosmetyczka, potem fryzjer, makijaż i przymiarki ciuchów. Ciuchy planowane są na 18.00, a po tym jeszcze sesja.. matko, jak wytrzymają moje cyce.. 😮
aha, dowiedziałam się co do ciuchów, dzisiaj stylistki pojechały do sklepów kompletowac mi ubiór i powiedziały, że jeśli mi się któryś spodoba mogę kupić, także $ na jutro przygotowane i mam nadzieję, że zaopatrzę się w jakieś fajne ciuchy 🙂

• Mamusia
Martus a na jak krótko 😁 ??? 🙂ja w poniedzialek ide w koncu 😁 ale tylko rozjasniam bo chce zapuscic wloski 😁 😁 😁
a wozeczek obejrzelismy, maly posiedzial sobie chwile ale mieciutko i lekko sie nim jezdzi w szoku bylam 😆 😁 ale nie kupilismy bo za drogi 🤨 na allegro o wiele tańszy a nawet znalazlam jeszcze inna stronke i tam tez tanszy 🙂 a kupujemy w koncu cybex callisto kolor indygo

• Mamusia
NO wlasnie Martus dawaj fotke 😁
Kasia juz nie moge sie doczekac Twojej przemiany he he 😁 😁 😁 😁 😁 aj ja tez bym chciala 😁
a ogolnie to ludzie dzisiaj we Wrocławiu poszaleli wykupili cala wode niegazowana jaka byla w sklepach doslownie!!!!! nawet w hurtowniach nie ma :/ nam udalo sie 18 malych butelek i 8 duzych kupic bo podobno od jutra ma nie byc wody i to przez tydzien!!!!!!!!!!!! idzie do nas fala kulminacyjna ma byc podobno o 6-7 rano albo drugie zrodlo ok 4 rano w sobote 😲 😲 😲
zrobilam zapasy zywnosci na miesiac chyba i prawie wszystko mrozone 🙂

• Mamusia
Gosia, a mieszkacie gdzieś blisko Odry? Ja pamiętam powódź w 1997r to do Szczecina miało też dojść i pamiętam widok wielkiej kolejki ludzio kupujących wodę, konserwy i inne niepsujące się rzeczy.. do nas wtedy woda nie doszła, lekko podniósł się stan rzeki