Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Przed chwila przyszły mi spodenki z allegro, co zamówiłam Grzesiowi 🙂 takie małe w tyłku mi się wydają.. 🤢 i jakoś pod spodem są ocieplane, czyms takim białym podłożone.. czyli raczej na dwór.. no ale założę je dziś małemu i zobaczymy 🙂

• Mamusia
my za fotelik liczyliśmy 600-800 zł, bo chcieliśmy kupić taki 9-36 kg. No ale jak sie trafił taki 9-18, to poczekamy do tych 18 kg u Grzesia i potem się rozejrzymy.
Mieliśmy kupić fotelik za mój zwrot z podatku, mam dostać 700 zł ( w tym roku już załapalismy się na ulgę na dziecko, 400 zł, w nast.roku będzie juz cały 1000 zł 🙂 No ale, że fotelik jest za darmo, to $ przeznaczę na kurs na przewodnika miejskiego bo widziałam już zapisy 🙂

• Mamusia
prawdziwy tron, tylko jeszcze berło mu trzeba załatwić 😁
ale przynajmniej będzie coś widział za oknem, bo tak to leżał wciśnięty tyłem do kierunku jazdy i nic nie widział..
aha.. w lipcu zmieniam samochód 🤪 Pawła siostra oprócz fotelika chce dać nam swój stary samochód, bo kupuje sobie nowy 🙂 będę miała daewoo nubirę, młodszą od mojego obecnego 17-letniego "dziadka" mondeo , bo 13 lat, w o wiele lepszym stanie ( w koncu jeździła nim kobieta 😎
Ciesze się, bo obecnym autem aż wstyd jeździć 🤢 poobijany ( dzięki mojemu mężowi ), no i w środku nie za specjalnie wygląda, z poklejonym zderzakiem... heh

• Mamusia
Ale zapisałyście przez ta chwile co mnie nie było 🙂 Gabi zasnęła, a ja mam chwilkę tylko dla siebie 😜
Super ten samolot Gosi!! Jak Oli na niego patrzy 🙂 Widać, że zadowolony 🙂

My nad fotelikiem jeszcze nie myśleliśmy - w tym co jeździ ma jeszcze sporo miejsca. Potem planujemy kupić właśnie ten od 9-36 kg żeby już nie trzeba było zmieniać. Ale myślę, że to dopiero jak Gabi skończy rok.

Gosiu!!!!!! Czemu chcesz żeby Michał Cię widział!! Ja też mieszkałam z Adamem przed ślubem i suknie nie widział 😜 😜 To takie potem fajnie jak oczy zrobi jak Cię zobaczy taką piękną w sukni, makijażu...no ale każdy ma tam już w głowie poukładane 🙂 ja tak akurat chciałam, ale Ty może chcesz inaczej 😉

• Mamusia
hej 🙂
No ladnie ladnie raptem pare godzin mnie nie bylo a juz 5 stron do przeczytania 🙂
Szybko te spodenki przyszly 🙂. Moja mama KUbusiowi na dzien dziecka kupila żabe
http://www.allegro.pl/item1030832365_zaba_leap_frog_edukacyjna_kolysanki_melodie.html
siostra ma podobna i strasznie sie kubie podoba tylko ze ona nie kaze mu jej dotknac wiec ja zamowila.Zdecydowalismy juz i kupujemy krzeselko cos takiego chyba
http://www.allegro.pl/item1029559080_krzeselko_stolik_2w1_gratis_5_kolorow_promocja.html
bo niestety do chodzika to trzeba miec duzo miejsca.Pierwszy raz podalam dzisiej kubie kiwi i mu smakowalo ale tylko polowe i kupilam mu sloiczek z lagodnymi morelami i bananem i bialym winogronem ale to mu dam pozniej.Normalnie bylam dzisiaj w szoku Kubus obudzil sie ok 8 dostal mleko chwile sie pobawil i zasnal i spal do prawie 14 i najlepsze jest to ze w nocy sie nie budzil.Gosiu super jest ten samolot 🙂Nic uciekam zrobic cos na obiadek i troche posprzatac. 😘

• Mamusia
DZIEWCZYNY, NIE UWIERZYCIE! ZOSTAŁAM LAUREATKĄ KONKURSU I W NAGRODĘ PRZECHODZE TOTALNĄ METAMORFOZĘ 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

To było tak, w lokalnej gazecie MojeMiasto ogłoszona była kolejna edycja konkursu. Należało wysłać smsa i w kilku zdaniach napisac dlaczego to właśnie ja powinnam przejść metamorfozę. No i wysłałam, napisałam parę zdań i dziś otrzymuje telefon, że wybrali mnie do metamorfozy 🤪 Jutro jadę na 14.00 do salonu na "ogólne oględziny", zobaczą figurę, urodę i takie tam, a w piątek od 10.00 do 18.00 zabiorą mnie do fryzjerki, wizażystki, kosmetyczki a na koniec pojedziemy kupić ciuchy i dobiorą mi je do mnie 🤪 🤪
mąz mówił, żebym wysłała smsa ale nie liczyła na nic... a tu taka niespodzianka 🙂

http://www.mmszczecin.pl/30323/2010/2/13/metamorfozy-mm-trzy-edycje-za-nami-zobacz-przemiany-naszych-czytelniczek?category=news
tu macie link do dotychczasowych metamorfoz 🙂

• Mamusia
ja z 4 godzinami mam problem i z zajęć na uczelni uciekam , a co dopiero 8 😜 no ale mam nadzieję że zrozumieja 🙂
jej.. jestem taka podekscytowana że szok 🙂
Miałam dzis włosy farbować, no ale zadzwonili jakoś na 30 minut przed farbowaniem.. więc zostawiłam włosy w spokoju 🙂

Grześ się obudził, będę później

• Mamusia
KASIA WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aLE SUPER!!! HAHAHAHAHA
Cieszę się bardzo, że to wygrałaś 🙂 Mam nadzieję, że będziesz zadowolona z metamorfozy! A włosy dzisiaj farbowałaś??hehehe - jak tak to pewnie niepotrzebnie. Ale jestem ciekawa jak Cię zmienią. Musisz się liczyć z tym, że będą chcieli Ci obciąć włoski.

• Mamusia
U mnie chrupek tez je dosc sporo...Z owocow daje jej banana, winogrono, jablka..
od jutra probujemy buraka.. fuj.. ja nienawidze, ale jakos uda mi sie znisc ich zapach, a moze mlodej bede smakowac...

Ja ogolnie jestem rowniez przeciwnikiem chodzika 🙂 Od wczoraj mloda zaczyna powoli wstawac do siedzenia, jeszcze nie tak pewnie, ale czasem sie uda...
raczkowac to moze z dwa trzykroczki zrobi, bo ciezko jej uzywac raczek 😁

Maz rezygnuje z pracy.. 😞 😞 masakra 😞 😞 Z tej wyplaty chca mu odciagnac 900zl bo nie wyrobil ilosci punktow.. kurwa jego mac, ze sie tak wyraze... 🙂 normalnie pech jakis... chcial ogolnie pracowac, ale jak wstaje o 5 rano i spac nie moze,to wole zeby zmienil prace i pracowal za mniej a byl spokojny..

Jezusie ogladam wlasnie Fkty i normalnie placze jak bobr... znowu taka tragdedia..Ludzie traca dorobek zycia...
ciekawe czy anie ktos im da pomoc w wysokosci 40 000 i renty 😞( Ehh.. nie chce pomyslec co sie stanie jak puszcza czesi te zbiorniki retencyjne.. 😞