Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Sandra przykro mi strasznie 😞 taka mloda kobieta...

Kasia no macie maly kryzys w zwiazku ale zobaczysz on minie i bedzie dobrze 🙂
co do bucikow to ja mam w sumie same z usztywniana pieta, pare dni temu kupilismy mu Nike czarne na rzepki tez usztywniane a r.21 ale za duze sa jednak i musze wymienic :/

GoGr udanej imprezy urodzinowej 🙂 powiem Ci ze meczy mnie ta kosiarka i chyba kupie taka malemu on tak lubi banki hehe 🙂

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Sandra, przykro mi 😞 miała jeszcze całe życie przed sobą.. eh każda śmierć jest straszna 😞

Gosia, Oliwierek dorośnie do tych bucików, może lepiej zostawić je na później? 🙂

GoGr, jaką macie pogodę na urodzinki? Bo na zachodzie od rana ciagłe deszcze i zimno, brrr

no a mąz tak sie przejął, że w nocy się nawet parę razy przytulił no i .. ☺️ było fajnie 🤪 bo mnie wypościł strasznie ☺️

• Mamusia
Widzisz Kasia hehe i od razu humorki sie Wam pewnie poprawily 😁 😁 😁 u nas wczoraj niestety mial byc super romantyczny wieczorek heh zamowilismy pizze do tego piwko - ja reedsik 🙂 - i mialo byc milo no ale moj sie tak najadl a raczej przejadl hehe ze zasnal 😠 😉 i nici z ☺️ 😁

• Mamusia
goshe napisał(a):
Widzisz Kasia hehe i od razu humorki sie Wam pewnie poprawily 😁 😁 😁 u nas wczoraj niestety mial byc super romantyczny wieczorek heh zamowilismy pizze do tego piwko - ja reedsik 🙂 - i mialo byc milo no ale moj sie tak najadl a raczej przejadl hehe ze zasnal 😠 😉 i nici z ☺️ 😁

hahaha 😁

Sandra, jedyne słowa pocieszenia, że Dorotka już nie cierpi i jest jej TAM na pewno lepiej.. 😞

kasia1986 napisał(a):

GoGr, jaką macie pogodę na urodzinki? Bo na zachodzie od rana ciagłe deszcze i zimno, brrr

Kasia jak na razie mamy słońce więc jest ok. ale na jutro to różnie zapowiadają.. jakieś przelotne deszcze pod wieczór (a chcieliśmy grilla zapalić).. Mam nadzieję, że jednak padać nie będzie...

no a mąz tak sie przejął, że w nocy się nawet parę razy przytulił no i .. ☺️ było fajnie 🤪 bo mnie wypościł strasznie ☺️

hehe 😁 może jeszcze co z tego będzie;p;p;p 😁

kasia1986 napisał(a):
GoGr napisał(a):
kasia1986 napisał(a):

hehe 😁 może jeszcze co z tego będzie;p;p;p 😁

ee tam ;p on ma inteligentne plemniczki i pewnie wiedzą że im nie wolno w gościnę do komóreczki polecieć 😆

Wiadomo to??? chyba wspominałaś coś, że okresu jeszcze nie masz 😁 w taki wypadku to nawet inteligentne plemniczki mogą się zmylić;p;p sasasa:P

• Mamusia
Kurcze a moj maly dostal goraczki 38,3 ... przez ząbki :/ zasnal o 12 i bylo pkej ale jak sie obudzil o 14 to juz cos bylo z nim ie tak jakis taki niemrawy i marudny byl obiadu nic nie tknal, poszlam z nim na plac zabaw i tez nie chcial sie bawic, wrocilismy a on goracy mierze mu goraczke a tam 38.3 😞 dostal paracetamol dla dzieci i zasnal o 17.00 ...pierwszy raz w swoim zyciu ma goraczke jejku jak mi go szkoda 😞

Tak Kasia tak 😉 przez karmienie;p;p

Goshe strasznie współczuję.. wiem co przeżywałam jak Kub miał 37,5... No ale z ząbkami to tak jest... podobno każde kolejne coraz gorzej wychodzą:/

• Mamusia
Grześ taka dużą temperaturę miał jka miał ta niby trzydniówkę, pod 39 stopni dobijało, on taki gorący był wtedy, buchało od niech strasznie ciepłem, ponadto był markotny, spiący.. bardzo było mi go wtedy szkoda i smutalam razem z nim, także współczucia Gosia, wiem co przeżywasz 😞

Sandra, a gdzie jest ten pogrzeb, że tak późno zajechałabyś do domu?

• Mamusia
Hej Mamusie 🙂

Sandra, bardzo mi przykro z powodu Twojej kuzynki - to naprawde okrutne kiedy odchodzi tak młoda osoba...kurcze - może jakoś uda Ci się być na pogrzebie jednak.

Gosiu, a może Oliwierka też ta trzydniówka dopadła?? Gabi tez ją przechodziła i podobnie jak dziewczyny, strasznie sie martwiłam 😞

Ja wczoraj miałam czas dla siebie 🙂 Mój M najpierw zabrał Gabi na 3 godzinny spacerek, a ja w tym czasie mogłam posprzątać, a potem jak wróciliśmy do domku zjedliśmy obiadek i pojechałam sobie na 3 godziny na zakupy - sama!!!! Przyjechałam odprężona i wypoczęta 🙂 Wieczorem przyszli do nas znajomi - wypiłam 3 piwa i ledwo gadałam 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

No ale za to obiecałam mężowi, że on może dzisiaj spać do której chce, za to, że wczoraj tak się zajmował Gabi...no i oczywiście jeszcze śpi 🥴

• Mamusia
Gratlujemy Gabryski zabeczka.. 🙂)

Nie jade... pojade w weekend za dwa tygodnie i pojade zapalic znicza...

Gdyby byl jeszcze po wtorku bym sie moze zdecydowala, ale do wtork me am jeszcze Jasia na glowie no i kierowniczka na urlopie wiec sama jestem w pracy...
Pogrzeb w Modlinie 30-40km od Warszawy..ale bardzo pozno bo na 15 30..
Mieszane uczucia mam, no ale jednak nie dotre...Tutaj tez moge myslali byc razem z nimi..

Jezusie mloda o wszystko piszczy, wyciaga rece pokazje co chce i drze sie przy tym w nieboglosy.. prawie caly dzien sie nadziera 🙂 A najlepiej jak stanie pod wlacznikiem swiatla i jeczy ze chce sobie zapalac.. Za madre zdecydowaie te dzieci..

• Mamusia
Gratlujemy Gabryski zabeczka.. 🙂)

Nie jade... pojade w weekend za dwa tygodnie i pojade zapalic znicza...

Gdyby byl jeszcze po wtorku bym sie moze zdecydowala, ale do wtork me am jeszcze Jasia na glowie...
Pogrzeb w Modlinie 30-40km od Warszawy..ale bardzo pozno bo na 15 30..
Mieszane uczucia mam, no ale jednak nie dotre...Tutaj tez moge myslali byc razem z nimi..

• Mamusia
NO prosze Gabi w koncu ma zabka 😁 😁 😁 GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!
moje dziecko ma dzisiaj stan podgoraczkowy 36,9 od rana. Wczoraj wstal o 19.00 wykapalam go szybko goraczka spadla do 37.3 a o 20.30 znowu 38.1 ehh dalam przeciwgoraczkowy i poszedl spac zaraz 😞 calutka noc spal ale wstawalam do niego zeby sprawdzac stan glówki byla goraca...ale wstal o 7.30 i 36.9 takze nie jest zle. Teraz spi od 30 minut 🙂
Sandra na pogrzeb nie pojedziesz ale w tym czasie mozesz sie sama pomodlic za zmarłą...a potem jak piszesz pojedziesz zapalic znicze...
Kasia moj tez jak wychodzi z malym to na max 45minut wiec czasu dla siebie nie mam bo ogarne mieszkanie siade na sekunde na komputer i oni wracają 😁

• Mamusia
Gratulacje dla Gabrysi 🙂

ja na razie zmykam zastanowić się nad moim małżeństwem bo jest coraz gorzej, wóz albo przewóz jak to mąz określił.. nie wiem czy jest o co jeszcze walczyć bo jak stwierdził i jak go nie kocham i on mnie też nie na chwile obecną... 😮 😞 🤨
mam mętlik w głowie co robić...

Kasia a Twojemu to co do głowy bije? Bo ja to nie potrafię zrozumieć stwierdzenia "nie kocham cię na chwilę obecną"...
My przygotowujemy się do imprezy 🙂 wszystko byłoby ok gdyby pogoda się nie psuła... mam nadzieję, że się uda 🙂