Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
no i nikt przepisu nie napisal:/ 🙂
Kasia no coz mam napisac, skoro Twoj mąż tak stawia sprawe i on trzyma kase to musisz sie podporzadkowac dopóki nie bedziesz miala wlasnych pieniedzy... swoja droga ja bym nie umiala tak zyc ze maz mi wylicza kazdy grosz, w koncu jestesmy malzenstwem i pieniadze powinny byc wspolne 🙂
Sandra Nadia poprostu wie ze moze sobie u Ciebie na wiecej pozwolic heheh

• Mamusia
Marta gratulacje z nowego ząbka 🙂
Kasiu fajnie, ze idziesz jutro do lekarza, bedziesz spokojniesza. Tak swoja droga to wspolczuje ci takiej sytuacji, ze musisz sie meza pytac o wszystko, nawet bedac w ciazy czy mozesz isc do lekarzam to juz gruba przesada, wkoncu to tez jego dziecko. U nas maz tylko zarabia i nigdy tak nie bylo, ze mi zabranial pieniedzy na cos, tym bardziej na lekarza

• Mamusia
hey, hey.
To dobrze Kasiu, wiesz lepiej wiedziec 😁

Martus gratki, ale wolniutko jej wychodza te zabeczki 😁 hehe

Laski wysiadlam..normalnie to co wyczynialismy dzisiaj to jakas makabra 🙂 hehe.. dostalismy skryp i zobaczylam co bedzie na nastepnych zajeciach i sie przezegnalam.. 🙂 Dobrze ze cwiecze przy filarze bo chyba kilkanascie razy tracilam rownowage..

• Mamusia
Skopiowalam ze stronki bo mi sie nie chcialo pisac 😁

wzmacnia układ trawienny
zwiększa aktywność serca i krążenie krwi w całym organizmie
wzmacnia układ nerwowy dzięki wydłużaniu i wyginaniu kręgosłupa, reguluje czynności układu wegetatywnego (sympatycznego i parasympatycznego), ułatwia sen, poprawia pamięć
pobudza i normalizuje aktywność gruczołów dokrewnych
odświeża i wygładza skórę
reguluje aktywność macicy i jajników
poprawia sylwetkę bez nadmiernego przerostu mięśni, zmniejszając ilość tłuszczu
oczyszcza organizm z toksyn 🙂
pozwala sie odprezyc itp itd.

Powiem Ci ze Gosiu nie wiem jak bedzie u Oliwiera, ale nadia jak nie spi nawey caly dzien jakos sie to nie przeklada na wieczorne spanie.. a wrecz przeszkadza, bo jest bardziej zmeczona. 🙂

Kolejne zasniecie bez smoczka 😁 wiec juz mam nadzieje do niego nie wrocimy 😁

Kub chory na maksa 😞 gorączka i ciul nie wie co jeszcze... non stop się budzi.. dałam mu już czopek bo chyba sam z tego wszystkiego nie wiedział co wyczynia..
ehh... zamiast pisać będę z chorobą walczyć..
odechciało mi się tych Kielc jeszcze bardziej 😞

• Mamusia
A jednak ne wytrzymałam i wpadłam do Wa s przed ginem.

Gosia2, nie wiem na prawde co może być Kubusiowi 😞 a on dostał antybiotyk? Jesli tak, musiecie poczekać pare dni. Wiem, że będzie się biedak męczył, ale moze wyjdzie z niego ta choroba ... 😞

Sandra, ja chyba nie nadawałabym się na jogę 😜 jakos mnie to nie kręci, ale chętnie pochodziłabym na kurs niemieckiego 😁

Zrobiłam obiad ( kapusta na słodko 🙂 Gosiu przepis dla Ciebie jakbyś chciała : siekamy biała kapustę, marchew, kiełbase śląską, wszystko wrzucamy do garnka zalanego ciut wodą i kostka rosołową i dusimy do miękkości, potem dosypujesz trochę cukru i dolewacz koncentratu i keczupu 🙂 ) a ten chłopski garnek masz tu: http://www.winiary.pl/produkt.aspx/373/1-pomysl-na-chlopski-garnek-winiary

nałaziłam sie od rana w kuchni i czuję że mi się tam brzusio stawia. jesli okarze się że będę musiała duzo leżeć, to będzie raczej nie wykonalne przy Grześku.. No ale odetchnęłam że idę dzis do gina, sprawdzi czy wszystko tam zamknięte i moze oszacuje wiek ciąży ( pojderzewam 6 tc)

niedługo kładę Grzesia spać na pierwszą drzemkę i zabieram sie za pisanie pracy. Dziś wychodza mu 2 drzemki bo wstał przed 8 🤢

• Mamusia
Gosia z glowa nie ma zartow, zadbaj o swoje zdrowie, zrob to dla dzieci...
Kasia na ktora masz do lekarza?
dzieki za przepis zrobie dzisiaj ten chlopski garnek 😁
jakies chorobsko sie czepilo Kubusia 😞 silny chlopak szybko pokona chorobe
No Oli wstal sam bez pobudki o 6.30 😁 i o 10.50 sam zasnal tzn. w wozku go powozilam trochce i zasnal ale bez wariacji sie obylo 😁 tak wiec ok 19.30 ladnie mi pojdzie spac 🙂

Zasnął wreszcie... 1,5 godz lulania...
męczy mnie już to.. niby ostatnio schudł i waży "tylko" 12,5 kg ale to i tak wystarczająco dużo żeby obciążyć mój obolały kręgosłup...
Piszę teraz o przestępczości w pl w 2009 roku... masakra jakaś 😞 nie mam wszystkich potrzebnych danych i nie wiem skąd wziąć 😞