Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kasia 😘 😘 😘 nie denerwuj się! 🙂

Sandra - to ja się pilnie wzięłam bo Ty napisałaś, że się bierzesz to mi się głupio zrobiło:P hehe

Gosia - tak jest! tak na nas krzycz 😁 odesłałam Kube babci i zamierzam dzisiaj (ewentualnie jutro) skończyć pisac 😁

• Mamusia
hej 🙂

no, dzis jest lepiej, ale co przeżyłam wczoraj to eh..

zagłosowałam na zdjęcie, Gosia masz spora przewagę, oby udało się to utrzymac 🙂

wieczorkiem tez zabiorę się za pisanie pracy. jutro co prawda nie idę na seminaria, ale może kolejny podpunkt do dyskusji zrealizuję 🙂

• Mamusia
Wiecie co u mnie najgorsze jestt to ze ja mam do tego mnostwo zajec... jeszcze 4 egzaminy 😞 prace, szkole no i Nadusie.. i normalnie w takie dni jak ten, kiedy jestem przed okresem chce mi sie buczec....

Ja dzis sie nie moge przyznac o mam na biad dla nadii, bo to bardzo niepedagogiczne.. 🙂

Bedzie dobrze Kasiu

• Mamusia
Marzena, no jakby się pogodzilismy, tzn zaczelism rozmawiac. czoraj trochę M sie przestraszył bo strasznie mnie brzuch bolał, chyba z nerwów i przepracowania 😞

ja na obiad dzisiaj miałam żeberka z woreczka, przepis z winiary, do tego gotowany kalafior polany smazoną bułką tartą 🙂

Sandra, podziwiam Ciebie za to że dajesz rade mimo nawału wszystkich spraw 😘

dobra, mykam 🙂

• Mamusia
Kasia dziekuje raz jeszcze 😁 ale ten moj zlom i tak pewnie niedlugo padnie na amen 🙂
Grzes ma taki slodziutki glosik hihi rozmawial ze mna hihi 😁 😁

My ostatnio tez te zeberka robilismy, pychotka 😁 tzn ja robilam 🙂

Oli nie spal w dzien zaraz go klade 🙂

Sandra powiem Ci ze ja tez Cie podziwiam, zreszta juz kiedys to pisalam 🙂zuch babka z Ciebie i jeszcze na joge chodzisz 😁

• Mamusia
nie dośc że na jogę chodzi to jeszcze jest morsem 🙂
nasza strong woman 🙂

Gosia, Grzesiek pewnie gadałby i dłużej, ale włączyłam na głośnomówiący i chciał konbiecznie wziąć tel do ręki.
Własnie mi usypia, dzis od 6.30 na nogach z jedną drzemką. Miał intensywny dzień, m.in M zabrał go do pracy, to ponoc do kazdej sekretarki mówił "mama " 🙂

• Mamusia
kurde Oli obudzil sie o 20.20 z bolem brzuszka i plakal bite 20 minut nie moglam go uspokoic... 😞 zasnal o 21,10 pomasowalam mu troszke brzuszek popierdzial troche 🙂 i zasnal,oby w nocy to sie nie powtórzyło 🤨

jasne ze bede trzymac kciuk i 😁 powodzenia 🙂

Witajcie mamusie. 🙂 🙂 🙂

Miłego dzionka 🙂 U nas piękne słoneczko i ma być 15 stopni 😎 😎 😎 Wczoraj Majeczka fikała na basenie. Hihi fajna, najpierw płakała bo bała się szumu, a potem płakała bo trzeba było iść do domu 🙂

Sandra powodzenia na egzaminie.

Goshe mam nadzieję, że noc była spokojna.

• Mamusia
Gosiu, coś Oliwierkowi w brzuszku zalegało, ale dobrze ze kupa była to pewnie mu ulżyło :0

Sandra, będe 3mac kciuki 🙂

ja wesżłam na moemnt robię porządki w rzeczach akwarystycznych i segreguje co do smieci 😉

dziś jadę na szczepienie z Grześkiem, przeciwko ospie

• Mamusia
Gosia, dokładnie 13 tc i 5 dni, suwaczek chodzi co do dnia i nim się sugeruje 🙂 ale rzeczywiście, pamiętam jak zakładałam watek wrzesniowy 🙂
a brzuszek rośnie! jak złapię jakieś ładne ujęcie to wstawie ;]

no i po szczepieniu, Grzes własnie usypoia na 2 drzemke

• Mamusia
Nadia dzisiaj baluje jak zazwyczaj a juz 21 25.. 😞 ale to ostatnimi czasy standardowa procedura...

jestem wkurzona jak cholera.,bo przelozyly laski zaliczenie na przyszly piatek dopiero... ja tam wole co z glowy to z glowy... 🙂 ale coz.. i tak sie wiecej nie naucza znajac zycie 😁

Od 4.04. pracuje juz normalnie 8h a nie 7 35 🙂 no ale coz jakos przezyje.. 🙂