Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Biedne takie dzieci i ich rodzice 😞 Sandruś gratuluję zdanego egzaminu 😉 Moi właśnie na basen pojechali, a ja sprzątam - mam zamiar okna umyć...ale zobaczymy czy zdążę, bo praktycznie okna myłam w ubiegłym tyg, tyle, że u nas strasznie się kurzy i za dwa dni są brudne tak jak były...masakra jakaś po prostu ;/ A popołudniu idziemy ze znajomymi do restauracji na obiadek 🙂 Dlatego muszę się szybciutko uwinąć, bo rezerwacja na 15:30 😉 Buziaki Kochane

• Mamusia
ale Wam się fajnie dnie zapowiadają 🙂

a ja wróciłam z uczelni, z zaliczenia. Normalnie się wkurzyłam na siebie. Gościu powiedział, że jak ktoś chce to niech wpisze się na liste i ma 3 z zaliczenia. No to się wpisałam jak 3/4 roku, bo nie czułam się na siłach, a nie chciałam mieć poprawek przed obroną. I wyobraźcie sobie, że Ci co zostali, dosali za free 4 ! "za odwagę" , nosz 😜

prze chwilą przytachałam 4 reklamówki ciuchów dla Grzesia po starszym chłopcu, znajomy robił porządki w garażu - szok, tyle ciuchów, że nie pochodzi we wszystkich. Do tego dali fotelik 9-18 kg dla 2 dziecka 🙂 co prawda nie wygląda zbyt ładnie, ale jet czysty i ma sprawne pasy, także ochodzi nam kolejny wydatek.
Oby 2 dziecko to był chłopczyk - będzie miał tyle ciuszków po Grzesiu że szok 😲 🙂

• Mamusia
hej 🙂
ale fajnie cieplutko sie zrobilo 🙂
ja dzisiaj bylam na cmentarzu u taty posprzatac i u dziadkow, ale sie zmachalam 🙂 teraz robie w domku porzadki, a pozniej jedziemy na zakupy do tesco, trzeba cos na swieta do jedzenia kupic 🙂
Marta fajnie taki obiadek w restauracji 🙂
Kasia no to fajnie ze tyle ciuszkow wam sie dostalo 🙂 gratulacje zaliczenia 🙂

• Mamusia
Gratulacje Kasiu, ja tez zawsze w takich sytuacjach wychodze 😁 hehe 🙂 Nie wychylam sie 😉

Ja teraz19 egzamin mam ostatni 🙂 i jeszcze chyba 1 zalka... i spokoj... 🙂 No i oczywiscie nadziubanie tehj pracy magiaterskiej cholernej... heh, nie mam pojecia jak wziac sie za ankiety. 😞

• Mamusia
sesja Gabi świetna 🙂 na fb tż oglądałam 🙂

ja też w przyszłym tygodniu umyję powoli okna, glównie od strony wschpdu bo mam zakurzone, reszty nie myje bo czyste 🙂
możliwe ze na święta jedziemy na wieś tam gdzie była m z Grzesiem w zeszłe wakacje. W sumie fajnie, bo nigdy nie spędzałam wielkanocy na wsi i ciekawi mnie ten klimat, ale z 2 strony będzie tam w chacie sajgon, bo nie dość, że jest mało miejsca, to jeszcze 3 rodziny przyjadą, do tego teściowie z psem bo nie ma się kto nim tu zająć na czas nieobecnośći. Będzie 4 dzieci, pies, 9 dorosłych i prawdopodobnie będziemy spac na materacach bo łóżek tyle nie ma 😮

• Mamusia
hej 🙂
na basenie dramat ogolnie Oli plakal nie chcial wogole wejsc do wody:/ 🤨 bal sie heh ale pod koniec juz sam raczke wlozyl i sobie chlapal wiec mysle ze sie przelamie i przyzwyczai 😁 ratownik tez tak mowi 🙂 w srode idziemy znowu 🙂

Kasia no to sporo osob bedzie na Swieta 🙂chociaz ja ogolnie wole w malym gronie spedzac swieta 🙂

Moj Oli odkad jestesmy tutaj u rodzicow to normalnie pieknie mi spi 🙂 w dzien to obowiazkowo musi miec drzemke po 3h nawet 🙂 😁
Wstaje o 6.30
drzemka ok 11.30 (od 45min do 3h - zaleznie od dnia)
spi na noc o 20-20.30
😁

Martus ja jak dalam Oliwierkowi kiwi to tez go wykrzywilo hehe

• Mamusia
Na pewno Oli się przełamie 😉 Nic na siłę, bo to jeszcze bardziej go zniechęci. Woda jest troszkę zimna więc pewni to go drażni, W tym basenie gdzie chodzimy z Gabi jest 31 stopni, a na zwykłym ok. 28 i jak byliśmy kiedyś z Gabrysią na normalnym to na początku też popłakiwała, że zimno.

Dzisiaj zasnęliśmy wszyscy po 16 i obudziliśmy się o 17:30!!! A w planach drzemki nie było ;/ Jestem ciekawa jak będzie wieczorem....