Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
moj to sie taki rozwydrzony zrobil ze nie ma znaczenia czy jest ze mna czy z rodzicami czy z Michalem, jak mu cos nie podpasuje to jest taki nieznosny ze szok! 😲 ale ogolnie to grzeczny 😉 i naszczescie juz nie przeklina 😁
czekam az mlody wstanie i na plac zabaw idziemy 🙂

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Nadia wlasnie wzje 6 minute, a mi zaraz glowa peknie, albo cos mnie tafi... od dwoch dni ladnie zasypia sama... jak potrafila w zlobu to niech w domu potrafi...
a dzisiaj jej odbilo i sie wydziera....normalnie na glowe dostac mozna.... a jeszcze 3-5 pobudek w nocy, bo ma spac u siebie , a dopioki jej nie wezme do naszego lozka to sie budzi co chwile... 😞
Ja pierdziele....

Jutro jeszcze do roboty ide, za 2. maja... a chce mi sie wstac jak cholera.. 😞

• Mamusia
hej 🙂
moj Kacperek dzisiaj nie spal w ciagu dnia takze pod wieczor juz byl tak zmeczony ze masakra 🙂 padl szybciutko.
A jakie plany na dlugi weekend majowy dziewczynki macie?? my nigdzie nie jedziemy, znajomi z synkiem w kacperka wieku do nas przyjezdzaja tak wiec u nas zabalujemy 😜

• Mamusia
agniesia6891 napisał(a):
My dzis robi8my grila u nas ze znajmoymi. A fryzurka fajna, też bym taką sobie zrobiła tylko że po 1 mam okrągłą twarz więc nie bedzie i pasować a po 2 nie bedzie chcialo mi sie jej ukladać

ja mam raczej owalną twarz 😉
a boba ni trzeba układać. Ja bynajmniej nie układałam, jedynie prostownica czasami i lakier

dzis Grzes spał mi od 12.45 do 15.45 🙃 zaczęłam w koncu spokojnie poprawki do mgr, jeszcze sporo przee mną...

• Mamusia
Oczywiscie jak dzisiaj chcialam isc do biblioteki to sobie zrobili wczesny weekend 🙂 i sadze, ze 2.05 tez bedzie zamkniete... 😞

Ja jednak do fryzjera nie pojechalam, bo Darkowi sie nie chcialo. Jutro jedziemy na grilla na dzialke,wiec fryzjer niestety dopiero w przyszly weekend...
Troche w sumie w ciagu dnia zalatwilismy, bo mloda zajela sie moja siostra, a my pojedzilismy i wreszcie kupilismy deski do lozka, bo darek polamal swoja ciezka dupa 😉

Ale mi sie zazdrosc wlaczyla.. koles z toksykologii.. masakrycznie wymaga i masakryczny przedmiot zwolnil z zaliczenia tych co chodzili na wyklady 🤢 Sie poplakac mozna 🙂

• Mamusia
ja wlasnie taka fryzurke mialam przez bardzo dlugi czas i tez swietnie sie w niej czulam, troszke prostowalam troszke pianki i lakieru i gotowe 😁

Sandra tak to jest jak sie na wyklady nie chodzilo hehhe ja tez nigdy nie chodzilam i tez raz taka sytuacje mialam 🙂

• Mamusia
Idz Pan do boru, ale nie z takiego przedniotu... juz za kare mialam prezentacje 🙂 a teraz jeszcze to 🙂
Trudno... musze winic siebie, bo akurat te wyklady byly po poludniu wiec smialo moglam chodzic po pracy 🙂

Takie zycie...
🙂

Zostaly mi jeszcze dwa zaliczenia, bo ostatni egzamin zdalam 🙂

A poza tym kolezanko Malgorzato oczekiwalam slow wspolczucia 🙂

• Mamusia
Rzeczywiście odwazny, letni kolor i ładni wygląda 🙂
ale ja bym chyba na taki się nie odważyła, no chyba, że miałabym bluzke w tym kolorze albo inny dodatek 🙂 chociaż kto wie, może sobie zamówię kiedyś, raz sie żyje :P
ja się za to przyzwyczaiłam do tego lakieru z oriflame - cherry garden: http://allinone.home.pl/allinone/product_info.php?manufacturers_id=11&products_id=975
moja mama mówi mi, ze to dośc intensywny kolor, ale dobrze się w nim czuje 🙂

ide lulu, dobranoc 🙂

• Mamusia
Tak czasami bywa Sandruś 😉 No ale na pewno zaliczysz ten przedmiot więc nie zaprzątaj sobie tym głowy 😉 hehehe Gosiu, kolorek bardzo fajny - już sobie wyobrażam moje dzieciaki w szkole jakbym przeszła w niebieskich paznokciach 🤪 🤪 🤪 Ja zawsze tylko bezbarwnym.Ja wczoraj dostałam okres i tak mnie brzuch boli, że masakra ;/
Co do fryzury Kasiu, to bardzo mi się podoba ta na zdjęciu 🙂 Zresztą podobnie jak Gosia, miałam taką przez bardzo długi czas - teraz chciałabym troszkę zapuścić włosy, bo mi się już znudziły, no i rozjaśnić 🙂 Tzn. teraz mam już i tak dużo jaśniejsze, ale cel to ciemny blond 😉

• Mamusia
ja dopóki nie pracuje bede malowac nim paznokcie albo az mi sie znudzi heheh
Kasia ale ten Twoj lakier tez jest swietny ;D
Martus ja teraz tez zapuszczam, juz sięgają ramion 🙃 i kupilam ostatnio farbe SYOSS taki najjasniejszy blond i powiem Wam ze wyszedł dokładnie taki jak na zdjeciu 😁 😁 😁 jak dla mnie te farby sa swietne i niedrogie 18zl 🙂

• Mamusia
Gosia, słyszałam o fryzjera, ze sayos to jedne z najgorszych farb bo strasznie niszczą włosy ;/
A nie śmierdziała Tobie farba mocno amoniakiem? Ogólnie nie miałaś problemów z domyciem farby ze skóry głowy?

Ja póki co jestem zadowolona z tej palette popielaty blond bo nawet tak mocno nie smierdzi, a i po farbowaniu nie mam siana na głowie :P

też miałam zapuszczac włosy, ale im one są dłuższe, tym jakieś takie "pióra" :P mi się robią, puszą się no i nie moge nad nimi zapanować.

• Mamusia
a jeszcze aropopos samej fryzury, to mnie ścięto na boba wtedy jak miałam ta metamorfozę z gazetą 🙂 i stąd wiem ze dobrze się w takiej fryzurze czuje 🙂
u obecnej fryzjerki nie wiem czy jej to wyjdzie, alenie stać mnie dawać ponad 100 zł za fryzurę, bo tamta sobie bardzo drogo liczy. Tutaj mam ścięcie za ok 40 zł 🙂

• Mamusia
nie smierdziala amoniakiem ta farba i ze skory łatwo sie zmyla 🙂 bede ją urzywac, zreszta mi w sumie kazda farba odpowiada 🙂
idziemy na spacer z mlodym, nie chce mi sie bo pochmurno ale musie sie przewietrzyc 🙂