Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kochane, przedstawiam Wam mojego SYNKA
Ma się dobrze, waży 350 gram i termin porodu potwierdzony na 24.09.
Wszelkie pomiary w normie, serducho, mózg i inne organy pracują prawidłowo 🙂
badanie miałam wykonane 2D, ale jak jak oglądaliśmy buźkę, to doatkowo włączył też 4D, co można podziwiać niżej 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/228/09052011255.jpg/][IMG]http://img228.imageshack.us/img228/8315/09052011255.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Gratulacje!!!
Jak ja bym chciala synusia... zazdroszcze!!! 🙂

Popisalam dzisiaj troszke pracy, bo chce sie bronic na poczatku lipca a wiadomo, ze tu recencja tu to tu tamto a czasoo coraz mniej... najgorsze bedzie policzenie statystyk... Przy mlodej na pewno tego nie jestem w stanie zrobic, wiec musze ja wyslac na Antarktyde 😁

Oki spadam, bo drugi tydzien z rzedu mam na 6, wiec trza sie troszke wyspac... a jutro znow do szkoly popoludniem...

Kurde przez te dwa ostatnie miesiace ciagle nie mam czasoo dla mojego dziecka.. az mnie wyrzuty sumienia mecza... ale w urlopie nadrobimy 🙂

• Mamusia
Gosia, zaczęło mi się podobać imie Szymon, ale nie wiem co o tym sądzi M, on jakiś taki wybredny co o imion i czuję, że będzie ciężki orzech do zgryzienia.

Sandra, synus - bardzo prosto - wystarczy sie nie starać, bo chłopaki zwykle "wpadkowe" są 🙂

• Mamusia
hej 🙂

wróciłam niedawno o domku 🙂 pojechałam oebrać paczke z avonu i z ciekawości zajrzałam do deichmana w centrum. Znalazłam dla Grzesia sandałki 🙂 moim zdaniem mają większy wybór bucików, takich jakie mnie interesują ( czyli o nr 25 ) no i sandałki też kupiłam rozmiar 25 i powiem Wam ze nie są wcale za duże. (rozmiar 24 niestety duży palec wychodził mu poza sandał hehe jak się w nich przeszedł ). No i cena tak jak w ccc, 39 zł 🙂
Były nawet takie z piętą i palcami zakrytymi, ale po 99 zł i najw.rozmiar to 24 znalazłam ;/
oto sandałki: [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/845/sandaki.jpg/][IMG]http://img845.imageshack.us/img845/6292/sandaki.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Kajtek - bez majtek :P

nie nie, na bank nie będzie Kajtka. No ja do brzuszka mówię już Szymuś i mam nadzieję, że M się przywyczai do tego. Jak nie to czeka mnie niezła przeprawa. Z Grzesiem do chwil zarejestrowania w urzędzie stanu cywilnego psocił się, że zarejestruje go jako Teodor.. 😮

• Mamusia
hehe Teodor super imię 😁
Jeju moj Kacper dzisiaj obudzil sie o 6.30 i w ciagu dnia nie spal, tzn bylismy na dzialce i usypialam go w wozku, ale zasnal na chwile i sie obudzil, pozniej byl juz strasznie padniety, wytrzymal jeszcze do 20 🤪 zasnal w 3 minutki doslownie 😜

• Mamusia
A mi sie podoba Kajetan zdecydowanie bardziej niz Szymon 🙂

Ja bym dala Misza albo Sasza, choc rodzina by mnie zabila, ale coz 🙂 Maz sie zgodzil za wczasu.. hehe chyba przekonany, ze i tak nie bedzie synka 🙂 haha

Jezusie dziubie od 20 ankiety, bo moja Pani promotor zazyczyla sobie rozbudowana statystyke help.... 😞
a nie dosc ze mam jedyne 200 ankiet to jeszcze płec zenska i meska.. zapierdziele sie z tym...

Wczoraj 30 min ryczalam na kompie,pierdzielnelam zeszytem w sciane (dobrze ze nie kompem 🙂 i dzisiaj juz mi przeszlo i nawet w progarmie zaczelo mi sie dobrze liczyc 🙂 haha... wczoraj mi sie juz chyba za duzo nagromadzilo nerwow...Do roboty na 6 drugo tydzien, kolezanki nie ma wiec ja zastepuje w biurze jako intendentka, do tego zbieram platnosc, siedze z dziecmi na oddziale i nie mam nawet kiedy zjesc sniadania,a na dodatek dzieci chodzi teraz 100% wiec mozna sie zaje... 🙂
Wczoraj juz z tego zmeczenia jak nie moglam opanowac tej cholernej statystyki to nerwy puscily i mi sie pobeczalo 🙂
Ach te baby 😉

A sandalki mi sie podobaja 🙂 nawet nie mocno ortopedyczne 😉

• Mamusia
Kasia skad Twoj maz bierze te smieszne imiona hehh Teodor, Kajtek heheh 😁 😁 😁 SZymon nawet fajne 🙂
mi sie albo komputer popsul albo zasilacz bo laptop nie dziala:/ ide do serwisu dzisiaj i zobaczymy co powie (teraz pisze od mamy laptopa 🙂 )
Oli juz ma zdarte kolanka i nozki ogolnie bo wczoraj latal w krotkich spodenkach, i na placu zabaw wszedzie oczywiscie musial wchodzic ehh 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Sandra, podziwiam ze masz tyle siły żeby to wszystko ogarnąć.

A do opracownaia ankiet zrób sobie formularz w excelu, każą ankietę tam wpiszesz, na końcu zrobisz podsumowanie. Ja tam zrobiłam i bardzo mi się to potem przydało, chociażby do tworzenia wykresów. Jak chcesz to mogę Ci przesłać mój żebyś zobaczyła.
No a sandałki to w ogóle nie sa ortopedyczne :P za 40 zł to się takich nie kupi 😉

Grzes jeszcze w krótkich spodenkach nie latał.
Wczoraj był u nas tak duszno, aż na wieczór była burza i orzeźwiający deszczyk 🙂

• Mamusia
SANDRA!!!! Nie krzywdź dziecka takim imieniem :p mi się nie podoba, no ale różne gusta 🙂 🙂 Naprawdę współczuję, że masz tyle na głowie 😞 Pomyśl, że niedługo koniec tej pieprzonej szkoły....

Biedny Oli 🙂 No ale jak to się mówi - do wesela się zagoi 🙂 Buziak w kolanko od Gabi :* Gabryśka też jeszcze w krótkich nie latała, ale w leginsach 3/4 - wczoraj upał niesamowity był, a dzisiaj pochmurnie. Ponoć ma padać wieczorem i burza ma być ;/