Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kasiu, ja rowniez uwazam, ze nikogo tutaj nie zameczasz, wlasnie o to chodzi, zeby dzielic sie swoimi odczuciami , tym co nas boli i tymi dobrymi rzeczami,
ja trzymam za ciebie mocno kciuki i wierze, ze bedzie dobrze, teraz dzieci sa najwazniejsze,
sciskam Cie mocno 😘

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasiu, Kochana - ułoży się wszystko zobaczysz. Ale zgadzam się z Sandrą, że nawet jak zostaniesz sama, to dasz radę - to nie koniec świata i na pewno znajdziesz sobie kogoś kto pokocha Ciebie i Twoje dzieci. Może to nie pocieszenie, ale moja przyjaciółka niedawno podjęła decyzję o rozwodzie. Bardzo długo im się nie układało, próbowali to ratować, ale bez skutku - no i została sama z córką. Dają radę, a teraz odżyła o cieszy się wolnością 😉 Mówi, że żałuje tylko, że tak późno podjęła tę decyzję..

• Mamusia
M chce byc szczesliwy z kim innym . Mamy mieszkac ze sobą dopóki nie zaczne zarabiac ( sic! to do wrzenia 2012) jako kolezanka z kolegą z własnymi obowiązkami w domu , kazdy moze robic co chce, poznawac kogo chce..
od dzisiaj mamy spa osobno.. w sumie to od dawna tak spimy, ale dzis fizycznie nie bedzie juz lezał koło mnie..

wiem ze powinnam sie uspokoic, mały chyba przezywa bo mocno mnie kopie..
gdyby to forum było prwatne i nikt inny nie mógłby tego czytac to napisałabym Wam wiecej, a tak niestety cos mnie blokuje i nie moge sie Wam całkowicie zwierzyc... 😞 choc chciałabym

• Mamusia
Kasia kochana 😘 jestesmy z Toba pamietaj chocby wirtualnie!! To przykre ze tak sie stalo ale Ty silna jestes i dasz sobie rade, musisz dac bo masz a raczej bedzie miala dwojke wspanialych chlopcow !!!

kurcze ja gg nie mam teraz bo komputera swojego nie mam i nawet numeru nie pamietam, nie mowiac o hasle...

Kurde.. nie mam ostatnio w ogóle czasu na forum 😞 czy Wasze dzieci też są takie męczące?? Kubuś żyć nie daje:/ i zrobił się taki maminsynek, że szok:/

Kasiu... a czy tym razem nie jest to też fanaberia Twojego męża? przecież kiedyś już Ci odwinął taką akcję i potem było ok..
W każdym razie.. cokolwiek z tego nie wyniknie mocno trzymam za Ciebie kciuki!
A no i jeszcze gratulacje drugiego synka 🙂 cudowne zdj usg!

Jak Wam dziewczyny pisanie idzie? ja mam do poprawienia 3 rozdział. nie z tej str co trzeba się za niego wzięłam i teraz mam problem.. nie lubię takich poprawek:/

Kupiłam dzisiaj Kubie w biedronce zjeżdżalnie 🙂 na dzień dziecka ale nie mogłam się powstrzymać i już mu dałam 😁
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/825/3986225.jpg/][IMG]http://img825.imageshack.us/img825/1665/3986225.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

99 zł 🙂
Ale Kuba ma taką zabawę, że nie żal mi było tej stówy:P 🙂

heh.. wzięłam się za ten 3 rozdział.. i okazało się, że nie przerobię tego tak od:/ a niestety moje notatki "na brudno" gdzieś posiałam z ankiet i muszę wszystko przeliczać od nowa 😞
mam 3 dni na to.. 3 dni z dzisiejszym 😞

Kasia już kiedyś pisałam, że wszystko robię w ciemno bo mi kobita NIC nie tłumaczy:/
i teraz też...
rozdział zawiera wszystkie te treści, które ma zawierać ale kobita ma inną wizję..
i gdybym znlazła te "brudne" notatki byłoby łatwiej bo tylko bym redagowała tekst.. a skoro ich nie ma to cała analiza od początku... :/ dupa i tyle...

heh.. mi się lepiej współpracowało z promotorką mojego za jego pośrednictwem niż bezpośrednio ze swoją:/ pipa głupia...
dołożyła mi tylko roboty:/
To co napisałam w treści zawiera wszystko, wszystko!! Ale głupia krowa ma inną wizję.. i zamiast odrazu powiedzieć..:/ mam 3 dni i nie wiem czy zdążę.. a no i mail nie wchodzi w grę..
Jadę specjalnie w czwartek do Kielc bo ona w ten dzień tam będzie..

• Mamusia
Ja Was czytam, to się cieszę, że pisanie pracy mam już za sobą 😞 Pamiętam ile nerwów mnie to wszystko kosztowało i to na dodatek też byłam w ciąży ;/ No ale już po....Wy niedługo też będziecie mogły mieć szkołę głęboko w d... :P:P
W piątek jedziemy na wesele 🙂 Fajnie, mam nadzieję że się pobawimy - tylko oczywiście mam ogromny problem w co się ubrać ;/

My mamy 2 tyg przed...
a co do tego, że niedługo będzie można mieć szkołę w d... to chyba Kasia i Sandra.. bo ja dopiero lic 😞
napisałam jeden podpunkt.. jeszcze 3
ten był jeden z krótszych..
nie mam weny.. nie mam siły 😞
chce mi się przeklinać i palić! 😞
jedyne co mnie pociesza toto, że w sobotę wreszcie wyrwę się z domu! umówiłam się na piwo z koleżanką 🙂 i albo będę świętować koniec pisania pracy albo opijać kolejne poprawki..

• Mamusia
ja mialam termin scisly jesli chodzilo o licencjat, bo bylby problem z egzaminem na mgre....

a teraz nie, kazdy sie broni kiedy chce, ja sie bronie po zlozeniu indeksu z wpisami, zlozeniu pracy z recenzjami no i obiegowka.. terminu obrony poki co nie mam... chce poczatek lipca..

ja ostatnio myslalam o doktoracie, ale chyha jednak odpuszcze...

• Mamusia
u nas promotorka powieziała, że la jednej osoby nie będzie zwoływac komisji, więc zmobilizowałam jeszcze dwie ode mnie z grupy i w trójkę bronimy się 16 czerwca. Pracę oprawioną musimy oddać 2 tyg przed obroną do dziekanatu, do tego wpłacic 60 zł ( cholera tyle wydatków i jeszcze to, za absolutorium zazyczyli sobie50 zł... )

co do doktoratu, to ja sobie odpuszczam, moze kieyś studia podyplomowe zrobię,ale to na pewno nie teraz. Wiem, że jeli system pracy pozwoli to chce zrobic kurs na przwodnika miejkiego, ale to we wrzesniu 2012. Mialam go robić od wrzesnia 2010, ale terminy kuru pokrywały mi się ze zjazdami i nie miałabym jak w nim uczestniczyć.

Gosia2, jak dzis już nie mozesz nic skleić to idź się położ , jutro wstań wcześniej i ze świeżym umysłem zacznij pisać. U mnie się sprawdzało!

Kasia u mnie też by się sprawdziło gdyby...
1) Kuba od rana nie wrzeszczał, że chce na pole
2) Matik wrócił do strych nawyków i umiał sam poleżeć i pobawić się 😞
Mam zawalone dni różnymi sprawami i tak naprawdę wieczór mi zostaje.. a w tedy już mi umysł tak nie działa...

• Mamusia
oj Martusia ja tez sie ciesze czytajac to ze pisanie pracy mam juz za soba 🙂 Gosia ja tez mialam promotorke ktora nic kompletnie nie pomagala, czlowiek byl zdany sam na siebie, ona tylko ciagle poprawki kazala robic...
Gosia fajna ta zjezdzalnia 😁 ja tez bym z checia malemu kupila gdybym tylko miala gdzie ją postawic, nie wiem czy ogladalyscie gazetke biedronkowa ale tam ma byc tez taki dmuchany zamek, i moj Oli to juz zakochal sie w tym zamku ale on tez duzy i nie mam mioejsca na niego ... :/