Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja dzis miałam po południu wyjść z małym ale jakos tak wyszło, ze w domku byliśmy. Jutro idę z małym na oczte wysłać książke bo na allegro kupili 🙂
sprzedałam też m.in bolerko slubne i tym sposobem nie mam juz nic ze ślubu 🙂

jutro mam wizyte na 16.20 -trzymajcie kciuki by było wszystko ok

• Mamusia
ja równe 2 lata trzymałam ją w szafie, wystawiłam na allegro spontanicznie i udało się 🙂
tylko zaproponuj taką niewygórowaną cenę. Ja doszłam o wniosku, ze wole sprzedać ją za 700 zł niz miałaby mi zzółknąć w szafie. A zapłaciłam za nią ponad 4 razy więcej ;/

wieczorkiem dam znac co ginek powiedział, buźka

• Mamusia
ja już po wizycie 🙂
wszystko ok, maluszek się wiercił - nie dał sobie posłuchać serduszka 🙂
ruchy powinnm poczc w tym lub przyszłym tygodniu. To, że jeszcze ich nie czuje może być spowodowane, że mam rozciągniętą macice i duzo płynu, stąd jeszcze nie czuje 🙂
szyjka zamknięta, wizyta za miesiąc
usg za tydzień 9.05 🙂
aha, i przytyłam przez ostatni miesiąc 4 kg ;/ czyli łącznie 5 do przodu 😞 😞

• Mamusia
sandroos napisał(a):
http://allegro.pl/przesliczna-suknia-slubna-38-40-i1590430167.html

1800...

kurcze, taka ładnia suknia za takie małe pieniądze i az zdziwienie mnie bierze że żadna nie chce.. 😞
tak w ogóle, to bardzo łanie wyglądałas 🙂

Jak możesz, to daj opcję wysyłki, spokojnie ją spakujesz i wyślesz, nawet pocztą (pocztexem) albo zaznacz, ze kurier we własnym zakresie, Ty jedynie spakujesz suknie a juz nich inny się martwi o zalatwianie przesyłki.

• Mamusia
hej mamusie 🙂 witam po weekendzie majowym 🙂
Sandra slicznie wygladalas i naprawde sliczna sukienka 🙂
My dzisiaj znowu na basenie bylismy 🙂 mamy masakree jak trzeba z niego wyjsc, jest taki placz, ze cos strasznego 🙂 no ale jakos pozniej Kacperek sie uspokaja, uwielbia basen 🙂
ale sie pogoda zepsula co?? ale pod koniec tygodnia ma sie poprawic, niby 😜

• Mamusia
hej 🙂

Ja dostałam pirwszy okres w 6 klasie podstawówki 🙂 pamietam, byłam z tego dumna, bo mogłam podejśc do babki o wf i powiedziec na basenie, że jestem niedysponowana 😁 🤪

no strasznie się zepsuła pogoda, miałam już kupowac sanałki, ale wyszło ze kupiłam małemu trampki i w sumie dobrze, choć powrócilismy do adidasków 🙂

idę domek ogarnąć 🙂

chyba powoli zaczynam czuć dzidzie, zczególnie jak siedzę przed kompem. Ma ona mniej miejsca do fikania i czasam jest PUK 🙂 ale do regularnych ruchów jeszcze daleko 😉

hej 🙂
a ja dostałam pierwszy jak miałam 13 lat:P i poniekąd się sprawdza bo dwóch chłopców jest 🙂

Aj nie mam ostatnio weny.. w końcu mam zaliczone praktyki 🙂 w weekend jestem w kielcach więc zaniosę dzienniczek do dziekanatu 😁
Uczę się do egzaminów.. na jednym ponoć piszemy n a auli i babka wpuszcza po 20 osób 😮 masakra będzie..

Zamówiłam w końcu ten wózek 🙂 zbierałam się już hoho czasu:P http://allegro.pl/graco-quattro-tour-duo-promocja-wysylka24h-legnica-i1577920387.html czekam aż przyjdzie i mam nadzieję, że się sprawdzi:P

łebn mi pęka - Matik niemalże 24 godz na dobę gada do swojej pluszowej świnki:/ co z tego, że do niego nie wstaję skoro przez jego gadanie i tak nie mogę spać??:P

Sandra trzymam kciuki, że ktoś się zdecyduje kupić suknię 🙂 b.ładnie wyglądałaś 🙂
Kasia - pamiętam jak ja czekałam na pierwsze ruchy:P też mnie wkurzało strasznie, że przez nieco jeszcze rozciągniętą macicę tak długo nic nie czułam:P

Nie pamiętam co jeszcze miałam pisać 😁 buziaki 🙂

aaa 🙂 zrezygnowałam z oriflame:P doszłam do wniosku, że nie chce mi się za tym łazić:P

Kasiu w razie co mam od kogo zamówić jakbym coś potrzebowała 🙂 a tak jak nie pracuję i za każdym kto zamawia muszę łazić to mi się nie chce:P
może kiedyś się jeszcze skuszę:P

• Mamusia
powiem Ci, że ja od 9 at jak w avonie jetem i 5 lat w oriflame to ani razu nie łaziłam za ludźmi 🙂

tzn mama głownie mi zamówienia z avonu zbiera w pracy więc od niej dostaje, jedynie chodze dawać katalog znajomej, ale potem mi meilem przysyła więc jest ok 🙂
a z ori to zamawiam sama da siebie, teraz do czerwca jeszcze zamawia kolezanka z uniwerku,a le potem nie wiem co będzie. Bo dla samej siebie to rzeczywiście moze mi się nie opłacac bo ciągle te +7 zł do zamówienia trzeba doliczyc bo nigy nie mam na 100 PP. No ale zobaczymy 🙂

Grześ jeszcze śpi, korzysta i ide alej pisac od nowa dyskusję do mgr

Wiesz u mnie było na zasadzie, że jak pracowałam to po drodze i tak podrzucałam katalog znajomym no i w domu jak u rodziców byłam to ciotkom:P ale teraz jak nie pracuję to musiałam specjalnie katalog jechać zawieźć.. no i jak do mamy jechałam to też na chwilę i nie bardzo mi się chciało jeszcze ciotki odwiedzać (pomimo, że w sąsiedztwie:P)

Kuba od rana wołał tatę 😁ale żebyście to słyszały... pięknym, czyściutkim growlem jechał "taaaatuuuuśśś" 😁
chciałąm Wam nagrać jak śpiewa, ale ledwo zaczynał to go zawsze jakaś kopara czy betoniara zajmowała bardziej:P
A no i zmierzyłam dziada dzisiaj 🙂 i szok! ostatnio jak sprawdzałam to miał 82 czy 84 cm.. a dzisiaj 90 😮