Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A jaki ma rozmiar??
Bo mój chyba nie ma dużej stopy 24 mu kupuję..
za to Matik będzie miał stopę gigant 😁 na 5 m-cy ubierałam mu buciki co kubie jak zaczynał chodzić:P

Kasia - już połowa ciąży za Tobą! 🙂 a dopiero co się zastanawiałaś czy okres dostaniesz:P hehe

• Mamusia
hej 🙂
WOW ale Kuba urósł 🤪 heh ja mojego oj dawno nie mierzylam ale tezjak tak patrze to skoczyl w gore 🙂 duze buciki kupujecie Oli ma adidaski 22 i sa dobre ale sandalki 23 kupie 🙂
Deszcz u mnie pada, pogoda okropna , zimno bo 12 stopni tylko choc dobrze ze snieg nie pada jak w dolnoslaskim 🙂 🙂
Oliwier tez coraz wyrazniej mowi, niektore slowa powie jak dorosly a niektore niewyraznie jeszcze ale ladnie calymi zdaniami mowi 🙂

• Mamusia
fajnie, że Oli się rozgadał 🙂

Grzesiek czasami jak coś daje komuś to mówi DAM 🙂

Gosia2, rzeczywiście, już prawie półmetek 🙂 a pamiętam jak czekałam na wynik testu i ryczałam jak głupia bo byłam w szoku

a stopę ma 25 🙂
Patrzałam dzis za sandałkami w ccc, przyszła nowa dostawa, ale takie jak jak chciałam ( podobny fason do: http://allegro.pl/bartek-sandaly-71289-w7-nowosc-r-20-i1588597607.html ) są mx rozmiary 24 a i to rzadkość, głównie od 19-23. Od 25 zaczynają si takie bez pięty i bez palców, któr dla Grzesia są za duże. Więc mam dylemat i problem, bęe musiała nieźle poszukac sandałków w stylu co podesłałam linka.

• Mamusia
Dzisiaj tez z ciekawosci zmierze Naduche 😁
Wiem , ze wazy 12,5 bo sama sie regularnie wazy... 🙂

Leee, mi sie nie podobaja tego typu sandalki.... 😞 Dla mnie to praktycznie jak normalne zamkniete buty... 🙂 i takie jakies ortopedyczne 🙂
ale wiadomo o gustach sie nie dyskutuje 🙂

Ja dzisiaj w pracy napomknelam, ze wroce z wakacji z dzidzia 🙂 hehe 🙂 i jakos kierowniczka nei narzekala, tylko mowila ze murzynka nie mam rzywiezc 😉

• Mamusia
czyli będziecie się starać? 🙂 to ja urodzę a Ty zajdziesz 🙂

co do tych sandałków, to mnie z kolei takie z odkrytymi palcami nie za bardzo się podobają bo mam wrazenie, że dziecko palcami szoruje po ziemi 🙂 ale jak nie będzie innych to i pewnie takie kupie 🙂

• Mamusia
Mysle zeby po lipcu sie zabeac 🙂 ale sie okaze 🙂 na pewno w lipcu chce jechac na wakacje i odpoczac 🙂

Ci powiem, ze na pewno znajdziesz takie, bo my bylismy w CCC, Deichmanie, Reeoku i Bartku i praktycznie same takie jak wrzucilas linka.. wiec my nie kuipilismy nic 🙂

• Mamusia
Hej Mamusie 😉 My sandałki już mamy - i kupiliśmy własnie takie zabudowane. Oprócz tego do sukienki ma takie z wolnymi paluszkami. Gosiu, fajnie, że Oli tyle mówi - moja jest na etapie powtarzania wszystkiego, ale po swojemu też dużo gada. Tylem że zmienia układ sylab - np. baja mówi ja-ba - czyli odwrotnie, my-ju my-ju mówi ju-my...hehehe musimy się domyślać co do nas chce powiedzieć 😉 Sandruś, fajnie że chcecie drugie - my jeszcze poczekamy troszkę myślę, że z 2 lata przynajmniej 😉

• Mamusia
ja tez zamierzam kupic sandalki tego typu co Kasia ale z odkrytymi paluszkami
przymierzam sie od dluzszego czasu do takich

Sandra no to super ze zdecydowaiscie sie na kolejna dzidzie 😁
ja tez bym juz chciala ale nie ma narazie takiej mozliwosci :/

Martus Oli tez przekreca czasem sylaby np okno mowi ONKO hehe

Mój też rozgadany, że hej 🙂 wszystko już mówi 🙂 co mnie bardzo cieszy bo przynajmniej wiem czego chce albo co go boli 🙂
A ostatnio chodzi po domu i mówi "kruca bomba" 😁 nie wiem skąd to podłapał:P

Co do sandałków ja podobnie jak Sandra nie przepadam za tymi zabudowanymi 🙂 Jeszcze nie kupiliśmy w ogóle... na razie mamy "adidajki" i trampy 🙂

Poćwiczyłam sobie, padam i winko doję z siorką a mój na piwku leci 😁 a jutro studia 😞

• Mamusia
hej 🙂
no u nas tez juz Kacperek coraz wiecej mowi, mozna sie juz z nim dogadac 😜
My tez niedlugo bedziemy kupywac sandalki, ale jeszcze nie wiem jakie i Kasi i Gosi mi sie podobaja, ale jakie kupimy sie okaze 😜
Kasiu ale ten czas leci, jeszcze troszke i bedziesz miala druga dzidzie 🙂

Aj 🙂 a ja jeszcze pamiętam jak ja byłam w 20 tc:P

A co do sandałków to mi te od Gosi bardziej podchodzą 😜 ale jak będę kupować to pewnie i tak takie typowo sandałkowate:P w ogóle nie zabudowane 🙂

Ahhh 😁 kręci mi się w głowie 😁

• Mamusia
hej 🙂
u nas Kacperka zlapal katarek, teraz doszedl kaszel, do tego w dzien nie mogl zasnac i troszke nam marudzil, ale jakos dalismy rade 🙂 wieczorkiem szybko zasnal. Mam nadzieje, ze nic sie nie rozwinie dalej.
No wkoncu zapowiadaja fajna pogode 🙂

• Mamusia
manka27 napisał(a):
a dziewczyny mam jeszcze pytanko, jak to jest z waszymi dzieciaczkami, czy one sie Was sluchaja??

Grześ zaczyna się niesłuchać i buntować.. jak mówię mu by nie tarmosił psa to robi na przekór.
Dziś prosiłam go rano by zrobił kupke do nocnika.. i co? przychodze a gówno leży na środku salonu i Grzesiek w nim chodzi i zdziwiony mówi: OO, OOO

Dziewczyny, dzidzia mi w brzuchu szaleje 😁 no i zgaga się zaczeła..
aha, jade jutro po zajeciach kupic torcik dla rodziny - ćwiartka mi stuka.. 😮

• Mamusia
acha czyli to pewnie taki okres u dzieci, bo u nas tez wlasnie tak jest, my cos mowimy a Kacperek robi po swojemu 😞
u nas Kasiu dzisiaj kilka razy bylo siusiu poza nocniczkiem i raz kupka, no ale wybaczamy bo poprostu chory jest troszke 🤔
no to wybierz Kasia jakis pyszny torcik, mniam mniam. a kiedy masz Usg?? ciekawe czy pokaze co ma pomiedzy nozkami 😜