Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja jak się uporałam z pracami zaliczeniowymi na uczelnię i juz nie mam egzmqainów, to też więcej wchodze na brzuszek. Dziś jade po wpis na 15.30, zostawiam prace i zapominam o uczelni do października 😉
W październiku wszystko będzie zależało od terminów zjazdów, jeśli podpasują to zaczne kurs na przewodnika miejskiego 🙂

• Mamusia
to szybko zaczał chodzić 😮 😮 🙃 🙃 Grześ jeszcze sam się boi stać, czuje się pewniej jak go trzymam.

Dobra Gosia, idę poczytać książkę 🙂 Kupiłam sobie w biedronce "Polska - podróże z historią - przewodnik turystyczny" . Lubię sobie tak usiąść w spokoju kiedy mały spi i poczytać o atrakcjach turystycznych.. takie to moje zboczenie zawodowe 😜

• Mamusia
przewodnik miejski oprowadza turystów po mieście 😜 no ja chcę zrobić kurs na przewodnika po Szczecinie 🙂 podszlifuje tylko niemiecki, powtórzę angielski i moge przyjmowac turystów z zagranicy 😉 no ale wszystko ładnie, tylko najpierw trzeba zrobić tą licencję na przewodnika.. kurs 880 zł 😞 🤢 no ale raz się zainwestuje i ma się papierek

• Mamusia
No zesz cholercia jasna 😁 😁 Jestem jestem...

Nie chcialo mnie zalogowac swinstwo..Grrrrr...

Marta odpisala: U nas wszystko dobrze. Lot ok. Gabi jest w siodmym niebie. Caly czas siedzi sobie w malym basenie. Codziennie mamy ok 30stopni. Wiec jest dobrze

Jak bym chcial tak wyjechac i sie podgrzac troszke 😉 Kupilam dzisiaj wrezcie mlodej kapcie do domku, bo ciagle sie wywraca na tych panelach, a teraz nie bedzie sie slizgac.
Wczoraj przed spaniem dalam jej ibufen i spala mi od 20 30 do 5 30 🙂) Sie stresowalam, czy nic sie z nia nie dzieje, bo nigdy tak dlugo nie spala.. 🙂 🙂

• Mamusia
kupilam dzisiaj malemu kubek LOVI 360 i nawet wypil kilka lykow 😁 ale jak stukal kubkiem w ławe t o sie wylewal sok a z niekapka nic nie lecialo:/

matko jakmnie irytuje ta spacja zepsuta ciagle musze poprawiac posty bo wyrazy mam nie pooddzielane 😠 😠 🙂

• Mamusia
Hey hey Martusia 😁

A daj linka do tych skarpet, ja musze body zamowic, bo prawie wszystkie za male sa...

Ale dzisiaj byly swietne zawody, freezby dog 🙂 Polecam wszytski, byly tez pokazy psow pasterskich jak owce zaganiaja.. szok jaki maja instynkt. juz sie z tym rodza 🙂 Rewelacja..Caly ala uczyc kolezanke dzien fajnie spedzilismy, a potem bieglam do szpitala kolezanke uczyc cycem karmic... 🙂

• Mamusia
Hej Martus fajnie ze szczesliwie dojechalscie 🙂i ze wakacje sie udaly pewnie murzynki z Ciebie i Gabi hhehhe 🙂
w smyku jest teraz wyprzedaz i znalazlam body za 10zl 🙂 a 3 pary skarpetek za 9zl 😁
Kurcze w 24tc urodzila matko pewnie to malenstwo takie maciupkie ze szok!...

• Mamusia
aj zapomnialam o najwazniejszym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OLIWIEREK ZROBIL DZISIAJ SAM 2 KROCZKI!!!!!!! 🤪 🤪 🤪
siedzielismy juz wieczorem na lozku i maly najpierw sobie cwiczyl samodzielne stanie a pozniej przeszedl od Michala do mnie 😁 😁 😁 az lezka mi sie zakrecila Michalowi zreszta tez 😁 😁 😁

• Mamusia
Cześć Kochane 🙂 Wczoraj byłam tak padnięta, że o 22 położyłam się już spać 🙂 Niby wróciłam z wakacji ale jakoś bardziej zmęczona 🙂 To chyba przez tą podróż.

Wakacje były naprawdę świetne. Gabi dzielnie zniosła lot. Praktycznie nic nie płakała - tylko w tamtą stronę strasznie marudziła, bo jej się nudziło. Najlepsze było jak zaczepiała ludzi w samolocie - wsadzała rękę miedzy fotele i podawała rękę albo szczypala 😁 😁 Jednemu Panu bardzo chciała wyrwać gazetę. Zauważyłam, że Gabi bardzo szuka towarzystwa.
Na miejscu było wspaniale. Hotel naprawdę godny polecenia - smaczne jedzenie i przede wszystkim bardzo czysto. Gabi chciała cały czas siedzieć w basenie. No ale też nie obyło sie bez płaczu. Szczególnie męczące było dla niej jak wypożyczyliśmy autko ( akurat w tym dniu w cieniu było 40 stopni!!) no i bardzo marudziła, bo nie mogła zasnąć w tym upale. No ale jakoś to przeżyliśmy. Wydaje mi się że ząbki jej zaczęły iść, bo są momenty kiedy bardzo płacze i grzebie paluszkiem w buzi.

Zaraz wrzucę jakieś foty 😉