Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hey, gratuolujemy zabeczka i kroczkow...

Ja wlasnie 4o min usypialam Nadie, a darla sie w nieboglosy, ze szok 😞 Nie mam sily na to jej zasypianie..

Bylysmy dzisiaj u okulisty i wszystko ok. Jedynie ma mala nadwzrocznosc, czyli + ale mowi, ze u dzieci w jej wieku to dosc czeste i normalne wiec zadnych okularkow ani nic nie potrzeba jej..

Dzisiaj zadzwoniol do mnie kuzynki maz z Warszawy, ze wiezie mi swoja corke na dwa dni.. mogl chwile wczesiej dac znac.. ale z drugiej strony jedzie do Poznania do pracy i nie ma co z nia zrobic.. 😞 a jej mama moja kuzyka od 3 tyg lezy w szpitalu z nowotworami na oplucnej i juz ponad 6l plyny jej sciagneli z pluc.. masakra... laska 33 lata 😞 Mam nadzieje ze wszystko ok bedzie..

Kolezanka, co mamy zdjecia z jej corka na naszej klasie.. jest w 8 tygoniu ciazy 😁 😁

• Mamusia
Kasiu piszę na temat subkultur- wzięłam taki temat aby było dużo materiału a tu wielka (_|_) 😠 przeliczyłam się po prostu 😞 Niby materiał jest ale mało co o tym pisze 😞 No i gratulujemy kolejnego ząbka 😁
Gosiu super że sukienka Ci się podoba 😉 Na pewno świetne w niej wyglądasz 😁
Sandra to twoja koleżanka teraz będzie miała nieźle z 2 maluszków 😁 Oby zdrowe się urodziło 😉
A nie wiem czy wam pisałam ale w poniedziałek byliśmy z dziadkiem na jagodach i wstawiam zdjęcie z naszej wyprawy:P
Ale jak go wstawić?

• Mamusia
A i zapomniałam dodać że otworzyli u nas sklep "wszystko po 2,50" więc jak wracałam z biblioteki to weszłam- myślałam że jakieś badziewia tam będą ale co tam, kupiłam małemu dmuchanego delfinka który zajmuje prawie pół basenu i sobie okulary przeciwsłoneczne- nawet jak się zepsują to za 2,50 nie będzie szkoda:P

• Mamusia
Ale mojego dziasla bola masakra 🤨 plakal i caly czas paluszki po prawej stronie buzki ale naladowalam mu zelu i jakos zasnal SAM - bez mojej pomocy 😁
Agniesia mi sklepy typu "wszystko po 2,50 czy 5 zl" kojarza sie wylacznie z chinszczyzną bez urazy oczywiscie 🙂
Temat pracy masz swietny a materialow moze w necie poszukaj? 🙂
Marta ja biore 7 sierpnia slub 😁
najprosciej wstawisz zdjecie rejestrujac sie na np smyki.pl - wstawiasz tam fotke i pozniej klikasz prawym przyciskiem myszki na tym zdjeciu i klikasz kopiuj aders URL 😁

• Mamusia
Ale mojego dziasla bola masakra 🤨 plakal i caly czas paluszki po prawej stronie buzki ale naladowalam mu zelu i jakos zasnal SAM - bez mojej pomocy 😁
Agniesia mi sklepy typu "wszystko po 2,50 czy 5 zl" kojarza sie wylacznie z chinszczyzną bez urazy oczywiscie 🙂
Temat pracy masz swietny a materialow moze w necie poszukaj? 🙂
Marta ja biore 7 sierpnia slub 😁
najprosciej wstawisz zdjecie rejestrujac sie na np smyki.pl - wstawiasz tam fotke i pozniej klikasz prawym przyciskiem myszki na tym zdjeciu i klikasz kopiuj aders URL 😁

• Mamusia
Ale Alek już duży 🙂 dawno go nie widziałysmy 🙂

te sklepy za 5 zł to różnie z nimi bywa, są nawet fajne rzeczy w nich ( ostatnio kupiłam Grzesiowi tam puzzle piankowe na podłogę za 7 zł 🙂 ), a są też dośc badziewne rzeczy, o "perfumach" nie wspomnę 😉 to tak jak w ciuchbudzie - jak coś fajnego upolujesz to dobrze 🙂

• Mamusia
Hej hej 🙂 My dzisiaj też już mamy 3 godzinny spacerek za soba. Musiałam pozałatwiać troszkę spraw - przede wszystkim zaświadczenie, że mogę glosować poza miejscem zameldowania 🙂 🙂

Gabi wypadła mi dzisiaj z wózka 😞 😞 😞 😞Taka nieodpowiedzialna matka ze mnie. Serce myślałam, że mi pęknie...jeszcze nigdy tak się nie przestraszyłam. Ale na szczęście spadła tak, że żadnego zadrapania nie ma. Nie wiem jak jej się to udało zrobić ale leciała na głowę a w powietrzu odwróciła się (dosłownie salto zrobiła) i spadła na dupkę i bok...byłam z koleżanką i aż się prawie poryczałam...całą drogę Gabi siedziała już grzecznie przypięta pasami...

Widzę, że watek adopcji się rozwija...

• Mamusia
Dobrze że Gabi nic się nie stało, mój też wczoraj prawie z łóżka ni nie spadł bo uczę go schodzenia z wersalki i mówię do niego aby zszedł tak jak się uczymy, czyli obrócić pupką i zsunąć się powoli ja patrzę a ten leci i wychyla się tak że już zaczął spadać ale złapałam go w locie 🥴
No a ja też prawie dzisiaj płakałam przez mojego ale to ze szczęścia bo zrobił 19 kroczków 🤪
Wczoraj pojechałam z nim na rowerze do kuzynki i przyszła do niej sąsiadka z córeczką która urodziła się w październiku, no i Alek zaczął się popisywać i sam praktycznie cały czas chodził bo jak się przewrócił to leciał do szafki albo którejś z nas i chciał abyśmy go samego puszczały. No ja byłam przekonana że to tak dla popisu przed Antosia a ja dziś patrzę a on lata raz do mnie raz do babci i chce sam chodzić 🤪 Praktycznie cały czas sam chodził i leciał do jakiegoś mebla i znów sam się puszczał albo do którejś z nas 🤪 Byłam w niesamowitym szoku, a jak załapał obracanie się w miejscu to czasami jak szedł ode mnie do babci to tuż przed nią się obracał i wracał do mnie albo tak długo się obracał aż nie stracił równowagi 🤪
Ale się rozpisałam ☺️Ale musiałam się pochwalić 😎 😉 😜