Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Gosiu, a dlaczego Ci odmówił tych zastrzyków?? Drogie to jest?? Moja też własnie zasypia - i podobnie jak Nadia - nic nie zjadła ;/ Kurde obudzi się penie o 1, że głodna 😠 Ale słyszę, że nie śpi, bo coś Gada do swojego zajączka z którym dzisiaj śpi...

Gosiu, a to praca na poczcie?? A jak tamta rozmowa?? Dzwonili???

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No właśnie nie bardzo wytłumaczył czemu... nie bo on nie bardzo jest za zastrzykami i tyle..

A tu Kub pierwszy raz na śniegu w tym roku 😉
[URL=http://img411.imageshack.us/i/dsc003420.jpg/][IMG]http://img411.imageshack.us/img411/3940/dsc003420.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

marta1.cz napisał(a):
Ale Kubulek ma długie rzęsty na dole 🙂 I takie ciemne 🙂 Duży, fajny chłopczyk 🙂 Powiem Ci, że wygląda na starszego - dałabym mu ok. 2 latek 🙂 🙂 Chyba, że to takie "zdjęciowe" złudzenie.

Oj zdecydowanie wygląda na starszego 😉 jeszcze się nie spotkałam żeby ktoś dawał mu mniej niż 2 latka 😜

• Mamusia
No bo naprawdę wygląda "poważnie" hehehehe. Dziwny ten ginekolog...ale czasami tak mają, że nie wytłumaczą tylko się zaprą jak osły i koniec...

Sandra - poszukuję dla koleżanki dobrego ginekologa - patologa. Jest w 6 tyg i odkleja się jej kosmówka - ogólnie jest już na lekach podtrzymujących ciążę - i do tego jest chora - ma antybiotyk 😞 Może znasz kogoś godnego polecenia??

A tak zasypiają razem z tatą 😁
[URL=http://img35.imageshack.us/i/dsc00328gw.jpg/][IMG]http://img35.imageshack.us/img35/6172/dsc00328gw.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

A co do gina to tak samo jak go prosiłam o zaświadczenie, że ze wzgl na ciążę nie muszę pasów zapinać w samochodzie (nie lubiłam jeździć zapięta i chciałam sobie oszczędzić tego stresu na egzaminie na prawko 😜). On stwierdził, że jego zdaniem lepiej jest jak ciężarna zapina i że nie da mi takiego zaświadczenia;p No i musiałam zapinanie pasów polubić 😉

• Mamusia
faktycznie Kuba to minimum 2 latka 😁 fajniutki chlopaczek 😁 a jakie ma super rekawiczki myszki 🤪gdzie kupilas?? 🙂 🙂 🙂
Martus na sekretarke maja dzwonic w piatek miedzy 10 a 11 wtedy kogos wybiorą 😁 no a jutro na poczte do okienka ide 😁 a poczta to panstwowa praca??
Gosia to moze innny gin Ci przepisze te zastrzyki??

• Mamusia
hej hej 🙂

ale sesyjki na wątku 🙂 No Kuba rewelka, poważnie wygląda jak na swój wiek

Zrobiłam Grzesiowi fotki z komórki, ale jakies takie małe wyszły 😞 zorbiłam jak siedział i patrzał na bajki, więc na jednej fotce próbuje mnie ominąć, na drugiej patrzy z wyrzutem 😜

• Mamusia
hehehehehehhe probuje ominac jaki on jest roskoszny 🤪 🤪 🤪 🤪
Grzes jest tak slodki ze nie moge 😁 😁 😁
Przyjzalam sie rzęskom Kubusiowym i sa naprawde mega dlugie 🤪 sluper chlopaczek 🙂 🙂 Oli nie lubi jak mu zdjecia robie hehe nigdy nie moge jego twarzy ladnie umiescic na zdjeciu hehe

• Mamusia
hey hey...
i bardzo dobrze, ze nie wypisal ci zaswiadczenie o niezapinaniu pasow... 🙂 a wogole kazali ci takie zaswiadczenie dostarczyc.. bo wystarczy karta ciazy i nic poza tym!!! 😮

ale glupol, ze nie chcial ci zastrzykow dac, bo co mu do tego, ze on ich nie lubi???

ale sie splakalam 😞 ogladam sobie "licealne ciaze" i jedna z par zdecydowala na oddanie malucha na zasadzie otwartej adopcji i w kolejnym programie przyjechali adopcyjnie rodzice z ich coreczka..a ja oczywiscie rycze w takich momentach jak boberek..

Nadia sie przebudzila wlasnie cos pojeczala chcialam jej mleko dac i gdzie tam nie chciala... a w nicy juz jej mleka nie daje, wiec musi biedna do rana przetrzymac 😉

Co do tego lekarza to pomysle... moze dr, Olejniczak lub dr Jachowski? Gabinet maja przy ulicy grunwaldzkiej...
Jedyym ich defektem jest to, ze sa przystojni 😉

• Mamusia
Sandra, chyba oglądałyśmy ten sam odcinek "licealnych ciaż", chodzi Ci o ta parkę, których rodzice się kłocili i oni zdecydowlai oddać córeczkę takim "poboznym" ludziom? A potem wytatuowali sobie jej symbole? ja też przy ty ryczałam. Ona nie chciała widziec po urodzeniu córki, ale jakos w końcu zobaczyła, miała ją pare dni a potem po prostu oddała, pomachała i została sam z tym chłopakiem..
eh, ale z drugiej strony jak ich dizecko miałoby byc świadkiem kłotni, miałoby się tułac z rodzicami po kątach ( oni się ciągle przeprowadzali ) to chyba lepoiej dla dziecka że zostało oddane. Ale w dalszych odcinkach widać że chcą utrzymywać konkakt z tymi adopcyjnymi rodzicami, wysyłają im swoje zdjęcia dla córki itp..

W ogóle nie ubliżając innym państwom, ale Stany dla mnie to jakas porażka. Czytałam ostatnio, że grupa nastolatków powiesiła do góry nogami 1,5 roczne dziecko i zorbili z niego worek treningowy. Dziecko jest w stanie krytycznym 😞 ile tam głupoty się robi.. 😞

• Mamusia
to straszne co piszesz Kasia o tym dziecku ale to prawda w USA ludzie sa poje**ni zreszta to widac po tych wszystkich programach np. na MTV...

Martus a na suwaczku Gabi ma tylko 1 zabek hehe

POszlam z malym do zabki po bulki, stoje przy kasie a on wzial sobie plyn do mycia naczyn( stoja na polce przy kasie) ja nawet nie zauwazylam tego, poszedl z nim do drzwi i odkrecil i wylal pół...szkodnik maly 🙃 🙂 no i musialam za niego zaplacic :/