Skocz do zawartości

Sierpień 2009 | Forum o ciąży

kasia1986

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• goshe

2700

• kasia1986

3149

• marta1.cz

1884

• sandroos

1656

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć Mamusie 🙂 Ja nie szczepiłam Gabi żadnymi dodatkowymi szczepionkami jak szła do żłobka czy teraz do przedszkola. No i szłyśmy szczepionkami vtymi na kasę chorych, Mam nadzieję, że już nic się nie wydarzy....niby chciałam ją zaszczepić na pneumo jak skończy 2 lata ale sama nie wiem.....

Kasiu, Michalek jest naprawdę słodziutki 🙂

• Mamusia
dzięki 🙂

my wrócilismy niedawno z ogrodu, wózek poraz pierwszy na powietrze dałam bo tak to w nosiełku wystawiałam małego - kurde, żałuję że takiego wózka dla Grzesia nie kupiłam, o wiele lepiej się w nim wozi no i przekładana rączka to zbawienie, nie trzeba wózkiem zawracać gdy jest słońce.. 🙂

• Mamusia
Kasiu Michaś cudowny 🙂 A przekładana rączka to rzeczywiście super sprawa.. ja miałam w pierwszym wózku i nieraz ratowała życie.. szkoda, że w tym podwójnym nie mam bo zawsze jest problem, bo Matik chce spać a słońce go razi i musze kombinować jak go pozasłaniać...

ehhh.. wkurzyłam się.. T. mówiła, że jak znajdzie się praca to Kub do przedszkola a ona zostanie z Matim... tymczasem kiedy dostałam 2 propozycje.. się wypięła:/ i musiałam zrezygnować...

składałam dzisiaj w końcu papiery o rodzinne... bałam się jak się z dzieciakami do gminy wgramolę a tu niespodzianka.. zrobili w końcu podjazd dla wózków 🤪

co tam mamusie? dzieciaczki zdrowe? moi znó pokaszlują i katarzą:/ A MNIE WCIĄŻ MĘCZY BÓL GŁOWY....

• Mamusia
hej 🙂

Gosia2, twoją T to bym w dupę kopnęła za takie coś ;/ jestem pewna, że na pewno dałaby radę z Matim, ale chyba jej się po prostu nie chce ;/ Szkoda, że nie wypaliło 😞 a gdzie miałas podjąć pracę?

Sandra, próbujcie dalej, za pierwszym razem rzadko się udaje 😉

Ja wlasnie usiadłam na tyłku, umyłam podłogi, łazienkę, wywiesiłam pranie - bez brzuszka przed sobą to wiele lżej 🙂

pamiętacie jak praktycznie przy Was robiłam test ciążowy? a tu Michałek jutro będzie miał 2 tygodnie! aż nie chce się wierzyc jak ten czas szybko leci...

• Mamusia
: 🤪 🤪 jestem glupia jak but i tyle 🙂
Powiedzialam, ze nikomu nie powiem ze jestem w ciazy 🙂 ale jakos tak z wami sie zzylam.. 🙂

Powtorzylam dzisiaj tescik i dwie kreseczki 🤪

He he, Nadia spłodzona za pierwszym strzalem i teraz tez 🙂 Małzonek ma plemniki z zebami..

Ehh, a ja po pierwszym tescie sie dwa dni tak nazlopalam piwska 😞

• Mamusia
Hej 🙂
za czytam Was caly czas ale odpisac nie mam kiedy, teraz jestem tajk zalatana w zwiazku z wyjazdem Michala ze szok a to juz jutro!!! tzn jutro jedzie do Wroclawia o 19.30 a we wtorek o 6 rano wyjazd z Wroclawia do Niemiec ... i pomyslec ze go zobacze dopiero za 3 miesiace ehh

SANDRA GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
ale wiadomosc hihihi czyli teraz w maju urodzisz 🙂

• Mamusia
Sandra, normalnie aż wzruszyłam sie! łzy stanęły mi w oczach, poważnie 🙂 tak ze wzruszenia gratulacje!! teraz będziemy Twoją ciąże przeżywać 🙂
Wy to macie cela, za pierwszym razem obydwa dzieciaczki 🙂
no to doszedł Ci kolejny wątek - czerwcóweczki 2012 🙂

Marzena, no jestem zabiegana, Grze jest mocno absorbujący, piska, lata koło nas , za użo na niego krzyczę z tego wszystkiego 😞

• Mamusia
Kasia z krzyczeniem też się unormuje 🙂 oczywiście Twoim bo oni się będą darli coraz wiecej...
ja już nie mogę 😞 mój wczorajszy dzień się nie skończył bo Mateusz całą noc płakał.. i teraz to samo..
cały czas się drze 😞 ja już nie wiem co mam robić.. w ogóle nie chce spać 😞 skąd on bierze siły? 😞 ja już nie wytrzymuję...