Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

strona wisi obecnie pomiędzy dwoma serwerami - nowym, na którym obecnie piszecie i starym, na którym zablokowana jest możliwość pisania postów.
U użytkowniczek, którym "odświeżyło" się prawidłowe wskazanie domeny brzuszek.net na nowy serwer (czyli u Was) strona jest dostępna, u pozostałej części niestety nie - stąd przejściowe problemy i mało osób na forum.
Czekam, aż wszystko wróci do normy - niestety mogę tylko czekać, nie mam na to wpływu.

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzień dobry, dzień dobry 🙂
my też już drugi tydzień walczymy z choróbskami..najpierw krtań i szpital, teraz znów zapalenie gardła.. masakra jakaś..póki co Julek w domu siedzi i codziennie pyta czy nie musi iść do przedszkola.. aż boję się pomyśleć co to będą za cyrki jak wyzdrowieje... ale to chyba ma w genach po moim Robercie, bo on też ponoć histeryzował jak widział przedszkole..a najlepsze jest to, że Julek chodzi do tego samego przedszkola co Robert ponad 20 lat temu 😜 ja nawet nie mam za bardzo kiedy tu zajrzeć, bo ostatnio non stop pracuję..ale już niedługo będę miała "lżejszy" grafik więc postaram się nadrobić zaległości 😉 lecę obiad robić 🙂 pa 😘

• 3 miesiące później...
  • 2 miesiące później...
  • 1 miesiąc później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...
  • 4 tygodnie później...