Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

witajcie mamuśki!! jestem jedną z was urodziłam tydzień po terminie po wypiciu oleju rycynowego efekt był natychmiastowy, synuś jest piękny i zdrowy 59cma waga 3300(..)
KAWAŁEK TEKSTU Z CZERWCÓWEK 🙂 Ania1311206 może spróbujesz?

• Mamusia
Justiks czytałam to co wysłałas..czytalam dzis tez w necie...no i co ja mam zrobic?bac wiadomo sie boję,kurcze ,ale moze faktycznie pomaga przyspieszyc??co Wy o tym myslicie?
jak nie urodze do 10 to dopiero 10 mam sie zglosic na szpital..a przeciez to 2 tygodnie jeszcze i on bedzie mega wielki 😞moze poczekam do terminu jeszcze ten tydz i potem sie napije??a tymczasem sprzatac zaczne i sex,sex,sex....
jejku Mały moj pospiesz się...

Ania właśnie, sprzątaj ale nie przemęczaj się za bardzo 🙂 i niech ta sperma coś podziała na pewno ! a jak cały tydzień minie i nic nadal to się napij.. choć sama nie wiem, sperma powinna pomóc !

• Mamusia
hej dziewczynki...no to sie melduje 🙂dzis od rana chodze sobie ....a to byłam przyciąc włoski...a to na zakupkach z męzem i na ppppysznej zapiekance 🙂później sama na małych zakupkach....mąz dzis gotował i wogóle jest cudowny 🙂ale mi nogi przez to łażenie spuchły!!!!masakra.dzis juz nie wychodze ale narazie nie mam czasu z wami posiedziec bo mamuska zaraz do mnie wpada.nawet nie nadrabiałam zaległosci z forum....ciekawe co tam sobie pisałyscie.obiecuje później nadrobic.wczoraj jak mnie naszło,to posprzatałam całą łazienke i pranie zrobiłam.a zaczełam około 22giej hihi.i tak sobie mysle ...moze mnie zbierze 😉 ale gdzieeee tam.ten mój dzidzus to sie trzyma rękami i nogami hehe .buziaki

justiks ma racje sutki tez działają :P 🙂

o hej Mroczi i Milcia 🙂 🙂
czytałam właśnie w gazecie że takie "zachcianki'' na sprzątanie kończy sie porodem, mi sie nie chce sprzątać:P haha

• Mamusia
No to milcia nie tylko Ciebie bierze na sprzatanie, tyle ze Ja juz 2 tydzien chyba sprzatam 🤢 Dosprzatac sie nie Moge. Moja Malwinka ma bardzo niziutko glowke, skurcze mialam juz raz takie west, a ateraz chwytaja Mnie od czasu do czasu. I szyjke mam miekka na maxa, podobno ma mi sie latwo rodzic :laugh:

Mroczi napisał:
No to milcia nie tylko Ciebie bierze na sprzatanie, tyle ze Ja juz 2 tydzien chyba sprzatam 🤢 Dosprzatac sie nie Moge. Moja Malwinka ma bardzo niziutko glowke, skurcze mialam juz raz takie west, a ateraz chwytaja Mnie od czasu do czasu. I szyjke mam miekka na maxa, podobno ma mi sie latwo rodzic :laugh:

kurde żebym ja tak usłyszała w pon... że już mogę rodzić spokojnie...