Skocz do zawartości

Lipcóweczki 2009 | Forum o ciąży

gosiawilsonka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No to fajnie Sola ze wszystko juz Ok i jests juz w domku. Teraz sie pilnuj, ciekawe kiedy Twoj czas ? :P No kropeczka nie tylko Ty masz dzis taki dzien. Planowalam sprztanie. A juz drugi raz Mi sie przysnelo strasznie mocno na 2 godzinki. Ogolnie to bola Mnie nogi, ciezko Mi sie chodzi, ledwo co sie juz ruszam. A sprzatnac ktos musi 🤢 Zaraz cos ogarne jednak, bede moze lepiej sie czula, ale napenwo nie fizycznie hehe :P

• Mamusia
hej wpadłam sie tylko przywitac i powiedziec ze u mnie bez zmian.ale dzis masakryczny dzien.cały czas mi duszno,i nogi bolą od kolan w dół 😞 Sola super ze z cisnieniem jest juz ok i ze jestes juz w domku.... 🙂ja dzis tez nic Mroczi nie zrobiłam...tylko małe pranko,obiad i rosołek na jutro konczy sie gotowac.pasowało by umyc podłoge i odkurzyc aleeee tak mi sie nie chce 😞normalnie sobie odpuszczam.choc jak by ktos przyszedł to by sie bałaganu wystraszył!wczoraj mi odbiło.mówie wam.przyszedł kolega do mojego meza i mieli sie razem napic a ja głupia wylałam im wodke do zlewu ☺️ 😞 i w sumie nie wiem czemu tak zareagowałam.moze bałam sie ze mnie zbierze,wkoncu to dwa tyg.do terminu.nie całea mąz nie bedzie w stanie zostac z dziecmi ,albo jechac ze mną....no ale chyba jednak przesadziłam.wogóle ostatnio narzekam tylko!masakra.

• Mamusia
mnie tez cos brzuszek dzis zamula...wczesniej nie mogłam sie zalogowac tak przed południem.a teraz strasznie stronki chodza 😞Ania 13....ty tak sie nie przejmuj ze ta twoja dzidzia taka duza... 🙂wazne ze dobrze wazy i jest wszystko ok.dasz rade 🙂aaaaa przypomniałam sobie .mamuska mi wczoraj opowiadała ze u niej w szpitalu babeczka urodziła trojaczki 🤪 no i w dodatku 3 dziewczynki hihi-poród naturalny!!!!!!a wazyły kazda po 1900g wiec jak by było jedno to 6 kg prawie hehe.aleeee musiała miec brzucholek! 🙂a najlepsze było to ze wiedział tylko o dwójeczce...hihi i lekarze też 🙃 🤪 wiec miała sobie niespodzianke 🙂

• Mamusia
A Ja Milcia nie odpuszcze Sobie tego sprzatania. najtrudniej jest zaczac, pozniej jakos idzie. No to niezle zes poszla z ta wodka hehe :laugh: ale My juz tak mamy w tej ciazy, Ja tez mam takie loty, staram sie powstrzymywac, ale czesto nie potrafie. No to babka miala niespodzianke. 3 za jednym razem ,niezle. Nie wiem jak Ja bym zareagowala :laugh:

• Mamusia
Hej postanowiłam jeszcze do Was zajrzeć jednak.
Kurcze dziś rano wzięło mnie na pakowanie i zrobienie listy reszty zakupów. Spakowałam to co miałam już i teraz dokupić resztę i będzie ok. A teraz hm... jakieś takie czerwone kropeczki mi się pokazały na bieliźnie? Mam nadzieję że to nic takiego.

• Mamusia
No Ziolka to moze bedziesz przedemna :P Eyobrazcie Sobie, ze udalo Mi sie wkoncu wysprzatac. W poniedzialek jeszcze tylko podlogi pomyje, a potem bede prala rezste rzeczy dla malej, prasowanko i gotowe 🙂 Torba spakowana, wszytsko dla malej gotowe. teraz tylko czekac. Maz na Mnie dzis krzyczal, ze sie przemeczam tym sprzatniem i ze wjakas manie wpadlam. Na szczescie juz koniec uffff....:laugh:

• Mamusia
hej laseczki.ja tez wpadłam sie przywitac,a raczej zameldowac 🙂u mnie tez był wczoraj fałszywy alarm 🙂wkurza mnie to bo tylko stresuje rodzinke hehe.ale w koncu nadejdzie ten dzien!Ziolka no i co tam?jak sie czujesz? zaraz idziemy na spacerek,a poźniej jak pogoda dopisze na pokaz lotniczy....dobrze ze mam obiadek 🙂mamuska wczoraj gołabki podrzuciła.wiec drugie danie tez z głowy:Pżyczę miłego dnia.mam nadzieje ze u was w porządeczku.meldowac mi sie tutaj,a ja póxniej sprawdze 🙂papa

• Mamusia
hej ja chciałam powiedzieć, że dopiero wstałam, właśnie zjadłam śniadanko i ide jeszcze poleżeć,bo musze te ruchy liczyć. A mówiłam że moja mała w dzień jest leniwa a dopiero na wieczór porządnie buszuje, ale lekarz na ktg mi nie wierzył. a potem sie to sprawdziło, ale dla pewności mam je liczyć. wiec do potem mamuśki. Fakt faktem nadal sie tocze 😁

hej dziewczyny! 🙂

ja juz nie wiem co mam robić, wczoraj cały dom odkurzyłam, umyłam podłogi na kolanach ( lało sie ze mnie jak nie wiem z czego:lol 🙂 już mi sie nie chciało brać za mycie okien! a TU nic! ani skurczy żadnych ani niczego, może troche stwardniał mi brzuch, ale co z tego jak NIC 😞 łeee ja już chce urodzić. Ania131206 chyba kupie ten olej i wypije ze sokiem :P kuźwa 😁

a tak to dramat z ta pogodą, masakryczna duchota i gdzie się nie ruszę to mi gorąco.. ojeju niech już moja mała wychodzi!

czytałam w gazecie że takie dobre nastawienie na poród tzn że jak dużo się myśli o tym żeby dzidzia już z nami była, przyspiesza poród! ale oszukiści !! kłamieją nas 😁

• Mamusia
Ja mialam ciazka nocke, ciagle biegalam siku,a do tego maz na imprezie byl i Sama zasnac nie moglam, teraz jeszcze pospalam troche. No klamaja, bo Ja tez chce juz urodzic i nic. Choc mam jezscze troche to zrobienia, trzeba poprasowac i luzeczko jutro kupic.