Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny!!! ja sobie właśnie po obiadku odpoczywam 🙂 🙂 pdjadłam dziś zupkę kalafiorową, a ptem ziemniaczki z kotlecikiem mielonym i buraczkami... pyszności. buraczków zrobiłam więcej bo strasznie mi smakuja

Małalena , Madzia gratuluję synków 🙂 🙂 🙂, rzeczywiście chłopców u nas więcej 🙂 🙂

a dzisiaj jaksiedziałam sobie na przystanku to zobaczyłąm jak mi brzusio podskakuje w miejscu gdzie mniemoj dzitek kopał, cudowne uczucie... wierci sie coraz bardzieji coraz mocniej kopie

• Mamusia
Hheheheheh Dodi ale mnie rozbawiłaś tymi naleśnikami z nutellą i szalejącą dzidzią:laugh: -oj poszła w tany :laugh: Ja mam taki odrzut od słodyczy,że szok.Będąc na wczasach też nabrałam ochoty na naleśniki na słodko,skubnęłam moją porcję i mnie otrzepało z nadmiaru słodyczy,swoją porcję zostawiłam mężusiowi a sama zamówiłam kolejną na ostro i była pyszniutka:P

Kurcze,ale wam zazdroszczę tych ruchów waszych maleństw-ja jeszcze niestety nic nie czuję 🥴 I choć nie mogę się doczekać czekam cierpliwie 🤨

• Mamusia
TITINKA ja jeszcze tydzien temu tez tak pisałam jak Ty.. a wczoraj szał poprostu, moze zjedz tez tych nalesników :P 🙃

monia79 -u mnie było podobnie z tym ze mój nie pokazał ze jest zawiedziony, ale na pewno wolał chlopca, bo mi do spboty powtarzał " na 100% zrobilem chlopca "
a ze był przy usg, i nasza niunia spała i sie super ułożyła to lekarz powiedział " tu powinny byc jajeczka, ale ich nie ma 🙂 beda nastepnym razem "
ale widac było usmiech na twarzy, wiec chyba nie było tak zle. ale wiadomo ze mezczyzni wola pierwszego syna-potomka ,no cóz bedzie chlopczyk nastepny 🙂

Titinka ja dopiero tez niedawno zaczelam czuc 🙂 takie jakby delikatne drganie miesni macicy 🙂 moze czuje a nie wiesz ze to wlasnie to 🙂 tez sie juz nie moge doczekac az poczuje tak konkretnie 🙂
Monia79 GRATULACJE 🙂 oj ja chyba naprawde jestem tutaj jedyna ktora nie zna plci i nie pozna przez kolejne 16dni 😞 ech Moj tez chce chlopca i chodzi i mowi ze chlopiec bedzie :P kazdy mowi ze dziewczynka bo u nas w rodzinie same baby :P
tez tak mysle ze jak bedzie dziewczynka to bedzie zawiedzony 😞 i mi pewnie przykro by bylo ze nie tym razem ale zobaczymy nie chce nic z gory przesadzac 🙂 Mi to jest zupelnie obojetnie a z chlopca bym sie cieszyla ze wzgledu na Mojego no i na rodzine 🙂

• Mamusia
titinka nie przejmuj się jestem w tym samym tygodniu co ty i tez jeszcze nie czuje ruchów dziecka.....równiez nie znam płci maluszka, poniewaz na ostatnim usg zasłaniał sie nózkami a potem sie na nas "wypioł" 🙂 odwrócił sie i pokazywał nam tylko swój kręgosłup 🙂 czekam bardzo na to pierwsze stukanie, pukanie ale nic, nic, nic....

• Mamusia
Dzięki-jesteście kochane 😆

Ja jak miałam robione ostatnio USG(mąż oczywiście mi towarzyszył)to lekarz na moje pytanie "kto to może być?" pokręcił dzidzią,bo niefortunnie się ułożyła i pokazał "niby to coś" co ma wskazywać na chłopca-spojrzał na mężusia i pogratulował(ja i lekarz wiedzieliśmy kto to)za to mój mąż wypalił z uśmiechem na twarzy "to co dziewczynka?" No nie zupełnie!!!
Tak właściwie to nigdy na poważnie nie powiedział kogo by chciał,bo raz odpowiada tak a raz inaczej-ale wiem,że pokocha kimkolwiek ono będzie:laugh:

• Mamusia
fajnie macie dziewczyny że wiecie 🙂 może i mi się poszczęści? jedno jest pewne że ten ktoś to kawał klocka, bo mam mega wielki brzuchol( no chyba że się za bardzo obżeram ) zauważyłam ze mam problem z zakładaniem skarpetek, schylić mi się trudno 🤪

Hahaha niezle 🙂 ejjjjjj wlasnie slyszalam tetno Dzidzi 🙂 kupilam sobie dzis detektor probowalam i nic i nagle wpadlam na pomysl zeby pomoczyc brzuch i o 10razy glosniej odrazu ale tak sie kreci ze slychac kilka sekund i ucieka hehe :P
aby moje slychac non stop :P jaaaaaaaaaa
ale fajnie 🙂