Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

hejka 🙂

O Klaudia nowa fotka widzę 🙂 a u Ciebie Anitek jakiś suwaczek nowy? 😁

Ja sernik właśnie sobie podjadam 🙂 to tak na poprawienie humorku, bo brat zadzwonił do mojej mamy, że ma mu kasę do UK wysłać bo on bez pracy i mu ciężko, oczywiście nie zapomniał dodać jaka to ja zła pożyczyłam od niego kasę na bilet jak mogłam go zostawić i tysiąc innych wrzutów, on po prostu kocha pluć na mnie jadem, przez całe życie tak robi! Czasami żałuje, że jest moim bratem! A tak się nim kiedyś opiekowałam, gówniarz 🤢

CandyMonka Ty to masz jazdy z tym bratem 😞 jak mu tak zle w UK to niech wraca do PL i poszuka pracy na miejscu przeciez nie mieszkacie w malym miescie cos tam by sie dla niego znalazlo...
No suwaczek nowy 🙂 podejrzalam u Klaudi bo tak fajnie wyglada ile jeszcze tygodni zostalo do narodzin 🙂 bo w dniach to te 108 wydaje sie taaaaaak dlugo :P
Klaudia nie doszla fotka ja tam nie wiem co Ty tam wywijasz :P na gmail zawsze dochodza wiadomosci wiec chyba cos tam psujesz hehe :P
[email protected] sprawdz adres raz jeszcze 😉 moze zgubilas jakas literke albo cos :P
Ja juz po ataku kolki kolejny ale tym razem zastosowalam suszarke i puscilo po 15min 🙂 ech jaka ulga :P
spalam od 11 do 14stej nie wiem co mnie tak napadlo na spanie :P
zaraz musze sie doprowadzic do ladu i pojedziemy do centrum handlowego na jakies zakupki i kino 🙂
do spisanka pozniej 🙂

Ja nie wiem czy ja tu go chcę hehe 🙂 a z praca nawet tu ciężko bo on konkretnego zawodu nie ma 😞
No ale pisałam z nim na gg i do mnie nie jest już taki odważny, woli mnie obgadywać za plecami 😉

Ja dzisiaj właśnie taka jakaś obudzona jestem 🙂 a tu taka cisza, już mnie plecy zaczynają boleć od tego kompa he

No mnie tez zawsze plecki bola jak wisze nad kompem za dlugo :P
a brata kopnij w siedzenie i sie nie przejmuj :P
tak to widzisz jest :P
no dzisiaj cos cisza wszystkie zaginely hehe Dodi pewnie zakupki robi :P kurcze ciekawe jak Titinka???!!!moglaby dac znac bo sie martwie co tam...

• Mamusia
a ja juz po obiadku... najadłam sie , pospałam a teraz szukam na allegro różnych rzeczy dla maleństwa 🙂 znalazłam śliczny kocyk http://allegro.pl/item804650328_miluski_kocyk_niemowlecy_76x102_aplikacja.html
muszę taki kupić 🙂 🙂

coś mnie głowa zaczyna boleć, troche się pogoda zepsuła i zapewne cisnienie spada, a rano było tak ślicznie...

No swedzialy rece nogi brzuch i pisala ze bardzo mocno ja swedzialo 😞 oby wszystko bylo dobrze...
Moj tam kopie caly czas :P w nocy w dzien ech nie ma ze godziny zeby nie kopal :P chyba ze on przez sen kopie no bo kiedys spac musi 🙂
a Twojej po serniczku nie ruszylo?

MisiaA kocyczek fajny 🙂 ja taki milusi ostatnio kupilam 🙂 tylko wiecie co? zwroccie uwage na to czy sie nie kłaczy zeby pozniej dziecku w buzke nie wchodzily klaczki z kocyka.

• Mamusia
witajcie ponownie ja już po podbojach w szukaniu wózków 🙂 Ostatecznie juz wybrałam, teraz tylko trzeba zamowić na allegro 🙂

CandyMonka Ciebie wkurza brat a mnie moj własny mąż, własnie sie z nim pokłuciłam bo już czasami to przesadza ehhh

Anitek, zgram ponownie zdjęcie i Ci wyśle jeszcze raz 🙂

Misia kocyczek fajniutki 🙂 Ja już dla swojego Fifiego mam 🙂

• Mamusia
hehe moje są bardziej brązowe 😁

A moj mąż jak facet czasami lubi piweczko wypić, no i starałam mu sie własnie wytłumaczyć aby tego nie robił, bo mi juz ciezko prowadzic auto zwłaszcza jak mały wariuje, no i w dodatku wkurzył mnie na tych zakupach, bo stwierdził ze moze uzywany wozek kupimy. No ale ja z jedej storny nie chce bo to pierwsze dziecko, poza tym on za niego nie płaci tylko dziadkowie a jeszcze wymyśla 😞 no i używanych nie widziałam takich jak mi się podobaja. Chce używany bo mowi ze trzeba oszczedzac ale kurcze na piwko to ma. Ehhhh ;(

zdecydowałam sie na baby active jet http://allegro.pl/item798296003_baby_active_jet_fotelik_premiera_na_allegro.html tylko jeszcze mam problem z kolorem 😞

Super ten wozek podobaja mi sie kolorki te picasso 🙂 fajne sa widzialam ten wozek na zywo bo laska miala u lekarza ostatnio naprawde super 🙂
No moje sutki tez sa brazowe aby te czubki czasem robia sie zolte...A moze to zaschnieta siara :P bo po kapaniu juz ich nie ma:P
co do picia to ja Mojemu pozwalam bo mi nie robi kierowanie choc coraz ciezej sprzeglo naduszac zwlaszcza w korkach ale daje rade 🙂 ja sobie wkladam podusie i jak zapinam pas to pod dolnym pasem mam poduszke wiec absoultnie mnie nie uwiera w brzusia 🙂

a końcówki sutków ..to trzeba tak od razu hehe..u mnie są takie same jak reszta sutka 🙂 ostatnio zauważyłam, że z płynu przezroczystego zrobił się biało-żółty..prawdziwa siara 🙂

Klaudia jak to jest, że Ty biedna ciężarna robisz za szofera? To on powinien Cie teraz wszędzie wozić, za dobra jesteś dla niego 🙂
Co do kolorków wózka to mi się podoba n1 i P1 Picasso 🙂

Co do zakupu ja tez chcialam nowy...Jejkus powiedz mu ze ma nie przesadzac a na takich rzeczach nie ma co oszczedzac bo to musi byc dobre bo w koncu dla dziecka i dla Mam rowniez przez najblizsze lata....

• Mamusia
ja nie zauważyłam żeby moje sutki robiły sie żółte, są ciemno brazowe 🙂 🙂

Klaudia śliczny jest ten wózek też chciałam podobny ale zrezygnowałam ze względu na to że ten co wybrałam był strasznie sztywny i dzidzia by po całym wóżeczku latała zamiast się kołysać. a faceta to trzeba przed faktem dokonanym postawić, mój też ciagle zwraca mi uwagę że po co tyle rzeczy dla dziecka chcę kupić i że trzeba oszczędzać, to ja mo na to że moze na innych rzeczach pooszczedzamy(np na jedzeniu)od razu przestaje gadać a co do rzczy dla dzidzusia to mówię mu wprost że kupujemy to i tamto i nie ma nic do gadania 🙂