Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej mamusie 🙂
anitek nie łam się nawet jak byś już musiała udostępnić ten wózek dla świętego spokoju to przecież siostrzenica ma już pół roku i nie będzie korzystała z nosidełka ( i zostanie nowiutki nie śmigane)a może nawet dobrze że pojeździ bo rozruszają się te amortyzatory i twoja dzidzia będzie miała bardziej miękko , wózek zawsze na początku jest bardzo sztywny

Ech jakie milusie 🙂 🙂 🙂 🙂ja jeszcze nie mam poscieli bo w prezencie bedzie razem z kolderka itd :P
Mama wlasnie dzwonila na pocieszenie bo jej eske wyslalam ze sie czuje zle teraz i mi przykro 😞 ech siora wezmie wozek i tyle poza tym ona cos chciala tu kupic wiec jak kupi to bedzie miala nowy tutaj i tyle.

• Mamusia
Pościele są naprawdę fajne, są miłe w dotyku jak najbardziej dla Maluszka, chce dokupić jeszcze z flaneli bo wiem że jest jeszcze bardziej mięciutka niż ta bawełna. Troche sie obawiałam przed zakupem o kolory. Ale są naprawde takie jak na zdjęciu. Polecam Allegrowicz Baby-raj jak byście chciały kupić 🙂 🙂

• Mamusia
czesc 🙂 brzuchatki
Ja niedawo sie obudzilam , ale do 5 rano znowu nie spałam kurde, jakiegos małego swedzenia dostałam i teraz sie boje czy to sie ta cholestaza ciazowa, a wizyta dopiero za 3 tyg.

Jeszcze sniadania nie jadłam,zaraz ide cos sobie zrobic.

A ja tez juz łozeczko wybrałam

http://www.allegro.pl/item797519498_lozeczko_klups_radek_vii_teak_materac_g_p_k.html

• Mamusia
hej Brzuchatki!!! ja dzisiaj urlopuje w domku,wysprzatałam domek, zrobiłam pierożki na obiadek a teraz chwiklę odpoczywam 🙂 potem jeszcze zakupy bo się nam goscie zapowiedziali, najpierw mój brat z 2-leni ą córeczką (kochana jest) a potem kuzyn z trzema córkami 🙂 mam nadzieję że przetrwam 🙂

Klaudia oglądałam tę samą pościel na allegro i powiem ci że te same wzory wybrałam 🙂 🙂 co prawda jeszcze nie kupiłam, ale też straasznie mi się podobaja 🙂 🙂 nie wiem jeszcze jakie duże będziemy mieć łóżeczko bo mamy dostać od kuzynów więc jeszcze nie wiem jaki rozmiar pościeli kupie.

anitek dobrze że sie dogadałaś z siostrą 🙂

miłego dzoinka dziewczynki 🙂 🙂

Hej ja wlasnie wrocilam :p siuski zostawione i tyle :P kupilam jagody i truskawki wiec dzis kopiuje CandyMonke z obiadem no i bita smietana tez bedzie :P Mmmmm :P
a w centrum handlowym zjadlam Mc Donalda ☺️ glodna bylam :P

• Mamusia
uuu Anitek z siuskami już wróciłą 😁

Ja mam kebabika z frytami. Moj nieszczesnik poszedł do pracy wiec z jednej strony się ciesze ale nie lubie być tak sama i w dodatku pokłócona :/

Własnie sobie uświadamiam że ciąża twa 10 miesiecy 😁

No bo kurczę biorąc pod uwagę iż miesiac ma 4 tygodnie a ciąża trwa 40 tygodni to kurczę 40:4= 10 🙂

Klaudia z medycznego punktu widzenia liczyc tygodnie od pierwszego dnia ostatniego okresu czyli rowne 40tyg...mi wychodzi prawidlowo na suwaczku i w karcie ciazy tez tak mam wpisane. Mi taka tableke ginek pokazywal 🙂
http://dziecko.haczewski.pl/ tu masz super kalkulator 🙂 jest wiek dzidzi i jest wiek ciazy wiec patrz na wiek ciazy 🙂

• Mamusia
hm no niby wyszło ze 27 tygodni i 1 dzien 🙂 no ale widzę żę termin porodu jest uzależniony od długośći twania cyklu hmm wiec u mnie jest problem bo czasem było 28 czasem 29 a nawet 32 wiec jaka srednia mam wziąć 😁 ? hee teraz jak pojde do gina to go zapytam 😁 o ile nie zapomne 🙂