Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Bob Ty tam uwazaj z tymi wisienkami...Jak wogole alkoholu nie wprowadzam pod zadna postacia hehe 😉 nawet piwko bezalko ktore ma 0,4 zostalo w lodowce nie tkniete jakos tak czytalam ostatnio artykul na ten temat i jest napisane ze nie ma czegos takiego jak bezpieczna dawka alko w ciazy i ze nawet wlasnie te piwka nie zaleca sie...wiec poddalam sie hehe :P napije sie w mracu lub w kwietniu 🙂

Och ja pierwszy sylwester od jakis 10lat na trzezwo 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 choc kurcze rok temu zasnelismy po wycieczce w pireneje w hotelu i obudzilismy sie o 1 w nocy :P wiec tez bylam trzezwa hahaha :P

No jak jak stoje tez mam twardy...ale mysle ze to przez to ze sie napina wtedy bo jak leze to mam mieciutki jak siedze to czuje ze jest twardy tam gdzie najprawdopodobniej jest Olafek a jak stoje to caly twardy...Choc ja na dol brzucha nigdy nie mialam miekki jak stalam...czuje az pecherz hehe

A ja z czekoladkami odwrotnie 🙂 Tata pamietam takie beczulki przywozil z ZSRR to ja zawsze wyjadalam te co mialy alko w srodku :P a najlepsze bylo to jak zaliczylam pierwszy zgon w wieku 3lat 😁 na wigilie wszyscy poszli do kuchni a u nas sie pije wino czerwone po kolacji no i ja taka gowniara poupijalam a Mama mowi ze 12osob bylo wtedy i ze w kazdym kieliszku dziubek umoczylam :P i zgon totalny :P

No rodzinne hehe bo moja siora jak miala 3latka tez zgon zaliczyla :P bo Wujek winko robil i pekla ta butla ogromna i siora z lyzeczka owoce wyjadala a nikt jej nie widzial :P dobrze ze sie tylko narabala a nie poprzecinala bo wiecie jak jest...
Ech ten twardy brzus mnie martwil podczas stania ale widze ze tak macie wiec spoko 🙂 pewnie to normalne 🙂 nie napina sie ani nic i nie boli wiec ok 🙂 zreszta jutro wizyta 🙂 jejjjj nie zasne z wrazenia :P Prosze trzymac kciuki zeby pokazal buzinke i sisiolka i modlic sie zeby byl zdrowy 🙂

Choc ja na filmie z usg znalazlam sisiolka miedzy nozkami :P wiec na pewno tam jest 🙂
oki Kochane ja uciekam bo mam 40min zeby zrobic obiad hehe 😁 chyba nie da rady ale coz :P nie wiem czy dzisiaj zajrze choc watpie bo pewnie cos tam zaczniemy sprzatac a jutro trzeba wstac o 7dmej wiec pewnie polozymy sie ok 10 lub 11 nynac. Jakbym wrocila wczesniej z Dublina to zajrze do Was jeszcze 🙂 Buzki i zycze Wam spokojnego wieczoru i milego weekendu 🙂
Klaudia nie zapomnij o sprawozdaniu po tygodniu 🙂

• Mamusia
Hejka mamusie.
Byłam dzisiaj u mojego gina z tym wynikiem z posiewu z moczu i lakarz bardzo zadowolony z wyniku, że nie bedziemy musieli leczyć 😉 i tak jak pisałyście kazał mi zrobić na nastęną wizytę tylko badanie ogólne moczu.
Ja brzusio też mam twardy jak stoję, a jak pochodzę to jeszcze bardziej.
Anitek Olafek bedzie napewno zdrowy:P

• Mamusia
No też się bardzo ucieszyłam i nawet żurawitu mam już nie brać 😆
Bób czytałam, ze martwisz się, że Twój synuś za dużo waży, naprawdę nie ma się co przejmować, moja mała w 29 tyg ważyła 1490 nieźle:P przestraszyłam się,aż mi się wierzyć nie chciało, bo 22 tyg była taka maleńka, ale nie ma też patrzeć tak dokładnie na usg, b:P o moja koleżanka miała przed samym porodem robione i wyszło 2700, a dziecko urodziło się 2500, więc usg też się myli 😉( cesarka pzed terminem)
Zresztą to że moja waży teraz 1490 nie oznacza, że dalej tak szybko będzie rosła, bo może teraz tak urosła, a przyjdzie moment i waga stanie. Choć lekarz powiedział, że może być duża tak ok 3700, ale powiedział, ze jeszcze trochę czasu i tak do końca to niewiadomo.