Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Małami Witamy i gratulujemy Synusia 🙂 Podaj Nam pozneij termin porodu i imię dla Syncia to Anitka uzupełni tabelkę 🙂

A my już po zakupach 🙂 Duuuużo ludzi dziś w CH ale jakos nic nie kupiłam 🙂 Hehe

Dodi nie przejmuj się kilogramami 🙂 Zgubisz je 🙂 Ja mam 11+ i też nie narzekam 🙂

Iwiokej dasz radę jutro się obudzisz i już bedziesz żyć mysla ze dziś wraca 🙂

Sibi a Ty w sumie to już 31 tydzień Ci się kończy Kochana 🙂 więc się szykuje 🙂 Mi 31 tydz się zaczyna teraz 🙂 Wiec powoli powoli zbliżamy się do końca 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześć dziewczyny 🙂
ja już w drugim ( a może pierwszym, sama nie wiem 🙂) ) domu jestem- Wrocław 🙂
Lot był spokojny, Victor zniósł to po męsku, więc wszystko ok.
Wieczór spędziłam z przyjaciółką a teraz też jestem sama i tęsknię ( już!) za T. Chociaż tak naprawdę dziewczyny,
to nie jesteśmy już same 😉 Zawsze to jakieś pocieszenie.
A właśnie się przed chwilą zmierzyłam i w najbardziej wystającym miejscu, tam gdzie kiedyś była talia 😉 mam juz 98cm!
Faktycznie sporo chłopców lutowych będzie 🙂)
ok. idę nacieszyć się wanną ( po 3 tyg. z prysznicem tylko chyba będę w niej spała dzisiaj 🙂) )
Spokojnej nocy życzę i pogody ducha!

• Mamusia
Hej brzucholce 🙂

iwiokej pamiętaj,że takie zachwiania emocjonalne to norma w naszym stanie,trzeba to przeczekać i bedzie dobrze 🙂

piszecie o wadze..hmmm no u mnie na szczęście sie zatrzymała dzieki tej diecie cukrzycowej,miałam wynik ponad normę czyli po obciążeniu 50g glikozy było ponad 150 i teraz pewnie zleci mi ponowne badanie czyli z 75 g glukozy.

Ogólnie to padam dziś ze zmęczenia bo przyjechali teście ,jutro wyjadą ale za to przyjedzie moja mama...za to na święta będziemy cieszyć się tylko sobą 🙂
Pozdrawiam.

• Mamusia
Cześć mamuśki 🙂 piękny słoneczny poranek a ja będę siedziała w domku 😞 Wiktoria ma czerwone gardło i pokasłuje więc profilaktycznie została w domu, wole podleczyć niż później walczyć z porządnym choróbskiem 🤢 i latać po pełnych bakterii przychodniach .
Ale co ja widzę , wszystkie odsypiają weekend:P

• Mamusia
witajcie Mamuśki 🙂

My z Fifim już po śniadanku i nawe z pieskiem już byliśmy na spacerku 🙂

Poraz się wziąć za jakies sprzątanko bo się mały syf zrobił :/

Eh wyobraźcie sobie że wczoraj mielismy zacząć nauki przedmałżenskie i coś mi sie godzina mszy zle ubzdurała i jestem ciakwa czy dziś ksiądz nas przyjmie :/ Mam nadzieje ze tak bo ślub w czerwcu (koscielny) a nastepne nauki w lutym wiec ja już nie dam rady niestety 😞 😞

Ehhh jak nie urok to .... ( wiecie co :P)

Anitka pisała że wszystko u Nich ok 🙂 rodzinka dotarła i szykuje sie do porannej kawusi 🙂 NOOO I WSZYSTKIE WAS POZDRAWIA !!!

nie rozpisujcie się za mocno bo na ten tydzien dostałam zadanie specjalne od Anitki zeby jej relacjonować to co się tu dzieje 🙂

• Mamusia
Witam poniedziałkowo i słonecznie 🙂
Ładny polarek,też taki upolowałam w lumpie 🙂
Ciuszków już mam dużo dla synusia a teraz zaopatrzyłam się w butelkę,smoczek i wkładki laktacyjne.Małymi kroczkami i będzie wszystko dla pysiulka 🙂
Nooo i za 3dni zaczynam 29 tc aż nie moge uwierzyć 🤪

• Mamusia
no a jak suwaczek musi być 🙂

A ciuszki wywożę do mamy bo jakoś w polowie stycznia pojadę do niej i zostanę aż do porodu bo bede w Poznaniu rodzić a mieszkam w Szamotułach ok 45 km no i wiesz żeby zdąrzyć 😁 musze u niej być 🙂 Po porodzie też te pierwsze dni chce żeby mi pomogła trochę 🙂