Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

aaana leć niech mu się ulży he 🙂 ja też za jakieś poł godzinki z moim wyjdę i wyniosę śmieciury po dzisiejszym sprzątaniu dwa wory się zrobiły 😉

iwiokej też próbowałam szukać tego prześcieradła i nic. Znalazłam za to fajny przenośny monitor oddechu.
http://www.halobaby.pl/product-pol-5083-Snuza-Go-przenosny-monitor-oddechu-w-przystepnej-cenie-Nowosc-Model-2010.html

• Mamusia
http://www.allegro.pl/listing/search.php?sg=0&string=BABYSENSE+II+
wiesz ja tak naprawdę nie wiem co ona ma bo mi to powiedziała mama a jej ciotka , mama kuzynki co u niej była musze napisać do niej osobiście bo tak prześ kogoś to niczego śię nie dowiem: 🙃

Wszystkie te produkty działają na podobnych zasadach, dają znak jak nie wykryją oddechu po 10-15sekundach. Myślę, że nie ma dużej różnicy a dobór zależy od tego co komu bardziej wygodne. Ja wybrałabym jednak ten monitor przenośny bo można go używać praktycznie wszędzie, w wózku, jak dziecko leży na kanapie lub jest u kogoś na rękach 🙂

• Mamusia
Czesc dziewczynki 🙂

Jak tam Wasze brzusie ? NAs troche nie było, bo wczoraj te nauki przedmałżenskie wrrr 2,5 godziny na tyłku myslalam ze wyjde z siebie :/ ale coz dzisiaj powtorka z rozrywki 🙂 Byłam dzisiaj u fryzjerka i mam sliczne wloski 🙂 Pawie blond 🙂

A pogoda dziś do bani :/

• Mamusia
już jestem, przytargałam sobie przy okazji owoce i mleko jeszcze. Renie faktycznie działa!! 🙂) od razu! uff...
iwiokej, kawał roboty zrobiłaś sprawdzajac te detektory 🙂
A teraz to ja juz zgłupiałam, który lepszy, bo te doczepiane do pieluszki niby lepsze, bo ,, mobilne" a z drugiej strony to chyba niezbyt wygodnie maluszkowi jak bedzie miał coś doczepione, zwłaszcza trochę później jak juz się będzie obracał, a w tych co pod materac to trochę boję się tych kabelków i że może dojść do zwarcia jakiegoś... hmmm... zwłaszcza, że ( może to brzmi dziwnie) ja mam jakoś pecha do urządzeń elektrycznych itp. i zawsze coś mi się z nimi dzieje, najczęściej sie pala 🥴

• Mamusia
a mi się red bull marzy... ech

szukam właśnie czegoś na allegro na moje włosy - siano bo rozczesać się nie dają 🤔 i nawet szampon kerastase + jedwab nie daje rady yyy zawsze po myciu wyglądam jak sfilcowany król lew - macie może jakieś sprawdzone odżywki??!!