Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no mówie Wam masakra jak mam tam siedzieć :/ I to jeszcze w sumie w duzej wiekszosci sie juz nas nie tyczy no bo dziecko w drodze :P A tam 80% to temat płodzenia dzieci był wczoraj 😁

Jezusniu dobrze ze do cywilnego nie musiałam się aż tak przygotowywać 🙂

aana red bull tez by się wypiło 🙂

A te detektory fajne 🙂 Tylko to nie lada wydatek :/

A proszek to też wybrałam LOVELE 🙂 chyba najlepsza 🙂

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej mamuski dawno mnie nie było ale jestem zajeta porządkowaniem pokoju dla małego juz łózeczko rozstawione 😁

co do nauk przedmałżenskich to ja poszłam na tzw. weekendowe tj. 8 h miałam przez jeden dzien ale musielismy zapłacić chyba z 70 zł od osoby
w tym mielismy jedna poradnie, obiad z dwóch dan, kawa, herbata i cos słodkiego
nawet fajnie było

• Mamusia
no ja jestem tez 🙂

Co do detektorów tp interesuje sie tez tym od sierpnia i zdazyłam juz popytac
wiec najlepsze są ponoc maty pod materacyk, najlepiej kupic

http://www.allegro.pl/item803423601_angelcare_ac401_monitor_oddechu_niania_waw_kurier.html

tej firmy, kolezanka ma a zreszta pytałam w 2 aptekach i tez polecaja ten, troche drogi ale mozna trafic pewnie i uzywany.
Tez pobudza dzidzie do oddechu.Ja bede go zamawiac niedługo.

Klaudia fajnie ze bylas u fryzjera, taka wizyta zawsze poprawia humor, a te nauki .. 😞 wiem co czujesz bo ja czasem 2 h na szkole sie nudze hihi

• Mamusia
Aaana o do włosów ja po ciagłym rozjasnianiu mam tez króla lwa, uzywam odżywki i szamponu wygładzajacego sleek look firmy matrix, dostepny tylko w salonach fryzjerskich i hutrtowniach albo oczywiscie na allegro, mi pomaga, rozczesuje bez problemu, czasem nawet po nalozeniu odzywki kłade folie aluminiową owijam recznikiem i podgrzewam suszarką, wtedy łuski włosa sie rozchylają i odzywka lepiej wnika we wlos ,po spłukaniu są gładkie jak cholercia 🙂

msz linka http://www.allegro.pl/item831617151_207_matrix_loreal_odzywka_sleek_look_250ml_wlosy.html

http://www.allegro.pl/item831617114_206_matrix_loreal_szampon_sleek_look_250ml_wlosy.html

musisz poszukac bo ja kiedys trafiłam komplet razem taniej 🙂

• Mamusia
Hej brzuszki 🙂
Oj widzę,że rozmawiacie o włosach-hmmm...no ja też muszę coś z moimi zrobić przed świętami bo odrost już sporawy a i grzywkę mam jak koń 😉
Ja polecam super odżywkę mleczną

http://www.allegro.pl/item837096320_kallos_crema_al_latte_krem_maska_mleczna_1000_ml.html

• Mamusia
mnie wlosy wychodzily garsciami!! uzywalam szmponu radical i mgielki z tej samej linii, jak skonczylam to szampon timotei do wlosow braz i odzywke z Planet Spa z avonu z jagód kanadyjskich-chyba, taka ciemno czerwona tuba-super!! a i w piatek kolor sobie zrobilam 😁

• Mamusia
Ale spałam! jak suseł 🙂) dobrze, że głód mnie obudził, bo pewnie spałabym dalej a później ,,bezsenność we Wrocławiu" 🙂)

Problem z włosami miałam na początku, dosłownie wygladałam jak pędzel, były jakieś dzikie i szorstkie, a przy krótkich to nawet związać nie było jak. Dramat, oczywiście przetestowałam mnóstwo odżywek ( wszystkie profesjonalne, jakby inaczej 🙂 ) a pomogła mi dopiero maska MAtrix Biolage Hydratherapies.
Ale jak wiadomo każdemu pomaga coś innego 🙂) teraz tylko co któreś mycie stosuję i co jakiś czas robię sobie kompres na włosy. 🙂

• Mamusia
Jai_Ho ten detektor doczepiany myślę że nie jest taki niewygodny, bo na początku to maleństwo samo sie nie rusza, a później to można tak przyczepić żeby nie przeszkadzało, a poza tym widziałam wiele dzieci co spało "jak zabite" mając pod brzuszkiem smoczki, a to jest własnie takiej wielkości, a także innych rzeczy kończąc na zabawkach, ale to będzie każdej wybór, ja właśnie taki chcę kupić, i już obserwujemy na allegro
również życzę wszystkim mamusiom spokojnej nocy i słodkich snów 🙂

• Mamusia
Witam mamuśki o poranku 🙂 znowu pierwsza jestem
w ramach dotleniania się poszłam rano z mężem i psem do lasu ale pogoda taka paskudna że spacer nie trwał długo - za oknem okropnie! szaruga, deszcz bleee ja już chcę śnieg mróz i święta !! 😆

• Mamusia
qurcze dziewczyny jak co roku o tej porze naszła mnie ochota na zmiany na głowie - zastanawiam się czy nie zrobić brązu (teraz mam blond balejaż) - ale jak co roku pewnie potem tj na wiosnę będę znowu chciała blond a efekt jest taki że mam na głowie sfilcowanego lwa ech... myślałam że w ciąży się uspokoję z tymi wariacjami na głowie

• Mamusia
witajcie mamusie, witaj aaana 🙂
ja poczytałam trochę co pisałyście wczoraj o tych odżywkach i zaraz wyjdę do sklepu poszukać tego Matrixa, jest u nas taka niby hurtownia, nigdy do niej nie zachodziłam ale najwyższy czas bo mój fryz też do niczego 😮

• Mamusia
pewnie będziecie się ze mnie śmiać ale ja jeszcze nigdy nie kupowałam na alegro i jakoś jestem uprzedzona co do tej formy zakupów, ja muszę dotknąć, powąchać i takie tam a jeśli chodzi o ubrania to w sklepie trudno na mnie coś dostać i zawsze przerzucam sterty żeby pasowało więc nie licze na to ze bez przymierzania dało by rady coś nabyć 😞

• Mamusia
Bób może to i lepiej że nie kupowałaś na allegro bo to ... uzależnia!:laugh: ja nawet meble dla dzieciaka mam z allegro
pokazałam tez mojej mamie jak to działa i od tej pory (chyba ze 3 tlata już) też jest uzależniona :laugh: - ostatnio kupowała na allegro stół i krzesła do jadalni!! 🤪