Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Aj coś się brzuyszek wiesza 😠

Ja tam nie wiem tez z tymi regionami jak to jest hehe 🙂
A ubiorę się ciepło tylko z zapięciem płaszcza mam niemały problem 😉

Hej,

dopiero dotarłam do domku.. miałam dziś loty:P byłam na KTG - wszystko jest ok, a potem odwiedziłam koleżankę, która też będzie miała małego bejbika 🙂

dziewczynki czy któraś się w ciągu ostatnich 24 godzin rozpakowała?? biorę się za nadrobienie postów..

U Nas w nocy była taka śnieżyca, że świata przez okno nie było widać..

• Mamusia
Ja to chyba świrnę z tymi płytkami-wczoraj wymieniłam 3 paczki,bo przywieźli mi różne odcienie(okazało się,że symbol tez był inny na pudełku i źle spakowali w markecie)Zostały wymienione niby na odpowiedni symbol a okazuje się,że 1 paczka znowu jest jaśniejsza 😠 cholera jasna 😠

No ciekawe jak się rozpakujemy-terminowo czy nie?

CandyMonka mam spisany twój numer telefonu więc w razie czego to będę ciebie napastować smskiem z informacją jak to ja z Filipem

Kurde to armagedon jakiś cała Polska zasypana 🤨

Titinka spoko 🙂 Jak coś to czekam na eska 🙂
Co do płytek to współczuję, wiem jakie to załamujące.

• Mamusia
Załamujące,bo nie dość,że tak się opóźnił remont łazienki to jeszcze ja tuż przed porodem śmigająca za takimi rzeczami 😠 Niby mógłby to robić mój mąż sam,ale wolę sama wybrać to czy tamto niż zdać się tylko na jego gust:P
Może nie jest najgorszy,ale jakby mnie miało coś denerwować przez ileś lat,że wygląda nie tak jak chciałam to...

U mnie śniegu po pachy,ale nie ma zawieruch żadnych a cały dzień słońce świeciło 🙂

Z tym smskiem to jeszcze chyba troszkę poczekam 😆 no chyba,że się przeforsuję płytkami i mnie weźmie wcześniej 😉

• Mamusia
Jai_Ho pewnie jak możesz przełożyć wizyte to nie ma co ryzykować w taka śnieżycę
u mnie tylko w nocy sypało i mam nadzieję że juz nie bedzie
Titinka biedna, nie stresuj sie , a mąż nie moze sie tym zająć tylko twoją główkę męczy

JaiHo to nieźle z tą dwójką dzieci.. Ale chyba córka T. wyszła już z pieluch??

Ja objedzona na maksa, jak nie urodzę to się zajem na amen. Też macie tak wilcze apetyty? nie potrafię nocy przeżyć, żeby nie zjeść kanapki, ciasteczka albo chociaż jabłka 😞 teraz już wiem skąd te dodatkowe kilogramy..

Iwiokej to superancko, że masz łóżeczko, bo do narodzin naszych pociech dużo czasu nie zostało 🤪 a kołderkę z podusią już upatrzyłaś sobie?

Jejku jaka senna się zrobiłam..

• Mamusia
widziałam dużo w sklepach na pewno coś wybiorę , ale muszę zaczekać do wypłaty z reszta bo mi się fundusze pokończyły 😞
ale mam pytanko bo widziałam że wy kupiłyście takie baldachimki do łóżeczek i czy one w zestawach mają ten stelaż czy muszę dokupić osobno ?

przedstawiam Wam synka styczniowo- lutowej mamusi Bzibzio
[size=4]OTO KACPEREK [img size=448]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/kacper-a2d477c295836439adee5256fb789363.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Ja mam baldachim, i stelarz kupilam osobno chyba za jakies około 25-30 zł u tego samego faceta co posciel.

Ooooo jaki slodki chłoptaś 🙂 🙂 a jakie czarne wloski ma 🙂

Ja mam dzis caly dzin skurcze, ale takie nie bolesne, i wlonczył mi sie sprzatacz, w 1,5 godziny cała chałupę wysprzatałam, a teraz pieke kotlety z serem i czekam na mojego M. kurde moze juz niedlugo skoro skurcze jakies czestsze są niz zawsze 🙂

Wiecie co sie dzieje z Anitkiem dzis ??
Niema netu ??

• Mamusia
jestem juz po obiedzie, objedzona jak mops 🙂) teraz czeka ciasteczko i kawa... 🙂)
CandyMonka ja jestem w Dani, czyli zima po skandynawsku, pomijam fakt, ze ponoc najzimniejsza od 24 lat 🤪 .
Co do lekarza to mialam jechac na usg nerek, bo wyniki wyszly zle, zapalenie miedniczek i zastoje moczu jakies, ale w sumie mam antybiotyki, chodzic moge, wiec pewnie nic sie nie stanie jak zrobie to jak sie troche uspokoi na zewnatrz 🙂)