Skocz do zawartości

Luty 2010 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aaana

2035

• iwiokej

2637

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Klaudia hahaha dobre dobre 😜 ja wczoraj zajelam sie w inny sposob Mezusiem bo do czwartku (wizyta u ginka) post 😉 chce poczekac bo po tym sexie sobotnim mialam plamienie i od dzis juz nie mam wiec wychodzi na to ze moze cos tam w srodku jeszcze jest nie do konca cacy...
ojej a to juz tyle czasu od porodu...

Klaudia a ja to bym sie z Moim zamienila 😜 tez bym sobie poszla do pracy takiej jaka on ma 😁 no ale oczywiscie doceniam ze pracuje dla Nas i daje pieniazki na moje zachcianki 😜

Olafik wlasnie kupe wali 😜 wieczornej jeszcze nie bylo 😉 myslalam ze bedzie przed kapaniem no ale nie dalo rady wiec teraz na czysta dupke wali 😉 co by za czysta nie byla 😉
uciekam ogladac filmik 🙂
Do spisanka jutro Kochane 🙂
Buziaki 🙂

Dzien Dobry 🙂
Oooo dzis pierwsza 😁
Ja walcze od 5tej hehe 😉 tzn spalam oczywiscie z Malym w lozku i z suszarka az mi w uszach brzeczy 😉
no ale gdyby nie suszarka to musialabym wstac o 5tej a nie mialam na to sil 😜
Slicznie jest na dworze wiec zaraz pije kawke pakuje torbe i idziemy nad zatoke 🙂
zastanawiam sie tylko gdzie ja go tam przebiore 😜
no ale mysle ze za 3godz wrocimy 🙂
Maz dzis w Dublinie wiec wroci pewnie ok 8smej wieczor 😞 ech caly dzien sama...tzn nie sama ale wiadomo 😜
a Was jak nocka?

• Mamusia
czesc dziewczyny 🙂)
U nas nocka typowa, 1-4-6 pobudki 🙂) ale szybkie i bez marudzenia.
Juz po sniadaniu i dwoch kawusiach, ogarne szybko dookola i idziemy na spacer. Pogoda piekna.
A wczoraj moje dziecko mialo taka czkawke, ze az mi go szkoda bylo, zaryzykowalam z woda, bo wczesniej nie chcial jej pic i plul jak wielblad a mleka mu nie chcialam dawac, bo byl ozarty na max. 🙂) no i .... jak sie rzucil na butle to 80ml wypil w minute chyba! czkawka tez przeszla odrazu 🙂) dzis sprobujemy z rumiankiem 🙂)

pozdrawiamy 🙂)

• Mamusia
Dobry 🙂

Dziekuje Anita za oklaska 🙂 hy hy
popieram w pełni co mi napisałaś na gg 🙂
Debilioza !

U Nas nocka w miarę ok 🙂 Chociaz Mały spał juz od 19.30 i obudział mi się o 1 wszej 🙂
Teraz się najadł i śpi dalej. Ojczulek grzebie coś w aucie a ja zaraz zjem sniadanie i ogladam powitanie zwłok M. Kaczynskiej. Uf tragedia jakich mało ale chociaz dobre że razem zginęli i nie musiala jedna ani druga strona cierpieć.
no to idę coś wszamać 🙂

Klaudia o tym samym pomyslalam... ze razem zgineli i nie musza cierpiec bez siebie...bo ja to sobie nie wyobrazam gdyby sie mialo cos stac Mezowi...brrr az ciarki przechodza!!!

JaiHo powera masz widze 🙂 do mnie tez wlec posprzatac 😉
Maly wlasnie zasnal wiec czekam az sie obudzi i idziemy tez nad zatoke bo jest cudnie 🙂 opale sie moze troche 😉 bo az swiece taka blada jestem 😉

Dzieńdoberek

U nas jak u Anitka pobudka o 5 ;/
Do tej pory mała nie śpi..smrodzik jeden ;-)
Też oglądamy przyjazd trumny Marii Kaczyńskiej ;-( smutne to strasznie!

Klaudia:
oj Monia Monia a jak Twój szanowny tyłeczek ?? 🙂

przepraszam, że wczoraj nie odp ale poszłam w kimę. Dupa tragedia! Boli strasznie! Wczoraj się za bardzo nadźwigałam zakupów, nadwyrężyłam te moje biedne zwieracze i dziś ledwo siedzę, zastanawiam się czy nie zrezygnować dziś ze spaceru bo nie wiem czy dam radę znieść wózek. Musze w końcu udać się do proktologa, czasu tylko znaleźć nie mogę ;-(

U mnie z podwoziem lepiej choc nadal przy "2" leci krew i boli cholernie... ale uzywam masci i zobaczymy jak bedzie.
CandyMonka daj znac jak dojda krople i witaminki powinno dojsc ok czwartku tak mysle chyba ze te mendy krople wyciagna...choc nie powinni mi Mama przesyla espumisan i jest ok 🙂

Cześć dziewczynki,
Nocka...hmmm
Generalnie całkiem przyzwoita bo bez płaczu, ale...
Moje dziecko obudziło się o 1 na jedzonko, wyspana szczęśliwa. Po wielkich trudach zjadła ale nie była głodna, za to miała wielką chęć na zabawę. Andrzej siedział z nią do 2.30 a potem ja. Wzięłam ja na ręce chciałam uśpić a ona... w śmiech. Więc ja jej smoczek a ona... w śmiech hihiih. No to wzięłam ją do łóżka że może z nami uśnie i co na to moje dziecko... nie w śmiech za chwilę, moje dziecko zaczęło gaworzyć, ale nie pojedyncze dźwięki tylko całe dyskusje z mamą a potem... w śmiech. Normalnie tak się uśmiałam jak nigdy hihihi. No i takim sposobem zaczęło moje dziecko gaworzyć hihihii.
W końcu usnęła ok 3.30 i spała do 7 rano tak że jestem wyspana 🙂

Normalnie to takie wdzięczne jak ona się śmiała, wspaniały widok 🙂

My dziś kończymy 2 MIESIĄCE

hej dziewczyny
przepraszam za bledy ale synus ciagnie z cysia i od czasu do czasu usmiecha sie do niego 😜
wczoraj po czopku poszla kupa na 2 tury.. pierwsze tura tak normalnie a zadrugim razem mierzyłam mu temp w pupie wiec termometr zmienil barwe a kupka wychodzila jak lody z automatu 😁
zaraz wybieram sie na spacerek..

oj CandyMonka uwazaj bo niezle wywijasz!dobrze, ze nic sie nie stało!

buziaki i milego dnia 🙂

Cruella wszystkiego najlepszego dla Amelci z okazji skończonych dwóch miesiączków ;-)
Anitek łap oklaska dziękuję Ci za przesyłkę! kochana jesteś! 😘
Klaudia współczuję męczarni z oczyszczaniem! Strasznie długo to u Ciebie!

• Mamusia
czesc dziewczynki 🙂
milo ze o nas pamietacie :*
widze ze tu potężne zmiany na brzuszku 🙂
u nas wszystko ok, ale czasu malo i szczerze to czasem nie mam ju sily na pisane
przez 2 tyg mnie nie bylo i nie mialam dostepu do internetu
szczerze mowiac to staram sie malo w domu siedziec a jak juz jestem w domu to trzeba odrobic zaniedbanie :P
Marcelinka jest zdrowia i bardzo duza bo 64 cm i 6450 :P
przesypia calą noc, przerwa w jedzeniu ok 12 h ( oczywiscie tylko ta nocna przerwa)
Wczoraj dostałam mierwszy okres :| i zaczelam uzywac plastry Evra, a wlasnie po pierwszej wizycie u gin wszystko ok, wewnetrzna blizna juz sie goila

hmm co wiecej u nas
w przyszla niedziele sie chrzcimy, jakies 2 tyg temu bylismy nad morzem, Marcelina zasnela w sosonowcu a obudzila sie dopiero w Toruniu na pierwsze jedzenie 🙂, za tydzien ma druga serie szczepionek, ladnie juz gaworzy i pokazuje swoj charakterek....

przyznaje sie bez bicia nie dam rady nadrobic tego co pisalyscie ale mam nadzieje ze u wszystkich jest super

jak dotre do tego jak sie wstawia zdjecia to sie pokazemy 🙂

• Mamusia
cruella napisał(a):
Cześć dziewczynki,
Nocka...hmmm
Generalnie całkiem przyzwoita bo bez płaczu, ale...
Moje dziecko obudziło się o 1 na jedzonko, wyspana szczęśliwa. Po wielkich trudach zjadła ale nie była głodna, za to miała wielką chęć na zabawę. Andrzej siedział z nią do 2.30 a potem ja. Wzięłam ja na ręce chciałam uśpić a ona... w śmiech. Więc ja jej smoczek a ona... w śmiech hihiih. No to wzięłam ją do łóżka że może z nami uśnie i co na to moje dziecko... nie w śmiech za chwilę, moje dziecko zaczęło gaworzyć, ale nie pojedyncze dźwięki tylko całe dyskusje z mamą a potem... w śmiech. Normalnie tak się uśmiałam jak nigdy hihihi. No i takim sposobem zaczęło moje dziecko gaworzyć hihihii.
W końcu usnęła ok 3.30 i spała do 7 rano tak że jestem wyspana 🙂

Normalnie to takie wdzięczne jak ona się śmiała, wspaniały widok 🙂

My dziś kończymy 2 MIESIĄCE

Duzo zdrówka Amelce 🙂

widze ze sie nasze córki umówiły, moja tez ze mna gada i sie smieje pieknie , dzis sie obudzila o 2:50 i nie poszla spac do 6 rano, oczy w 5 zł i gadanie, na szczescie nie placz, usnela od 6 do 8 wiec ja niekoniecznie wyspana , a poloylam si okolo 1 😞

• Mamusia
CandyMonka napisał(a):
witam wieczorkiem
Dziś znowu przeżyłam chwilę grozy! ........... mala oczywiscie płacz bo nie da sie odlożyć to wzięłam ją do wózka i postawiłam ją obok kuchni aby co chwile ją pobujać, niestety nie przestawała płakać więc wzięłam GŁUPIA PINDA odczepiłam pałąk z melodyjkami od leżaczka i oparłam o budę w wózku gdy mocniej bujnęłam wózkiem pałąk uderzył z całą siłą Nadię w twarz, wyleciały tez jej na buźkę baterie. Nagle był okropny krzyk potem zrobiła się sina, wyciągnęła rączki do przodu i zesztywniała!!!inaczej...........

Monka uwazaj na córcie 🙂 bo to chwila nieuwagi i juz .. mi mała by z rak wypadla tak sie wygiela, zlapałam w ost. chwili, pan Bóg czuwa nad naszymi dzidziami.

• Mamusia
Hej Sibi ciesze sie ze wszystko ok, i zazdroszcze wycieczki, a mała ladnie rosnie gratuluje 🙂

mała na cycu, a niedugo ide do przychodni po recepte na ten debridat, mam nadz.ze cos da, a jak nie to zamówie ten sabb simplex, potem was mamusie odwiedze, jesli mała nie bedzie miala kolki i nie bede musiala z nia biegac po omu na raczkach.